Кристиано, Зидан, Меси - вижте кой е №1 за последните 25 г.

Авторитетното издание FourFourTwo направи интересна класация
24 апр 2020 17:08, Веселин Коларов
19
Кристиано, Зидан, Меси - вижте кой е №1 за последните 25 г.
Снимка: БГНЕС

Авторитетното издание FourFourTwo направи интересна класация по време на паузата от футбола заради пандемията от коронавирус.

В нея беше определен най-добрият футболист за последните 25 години. Използваните критерии са много, сред които успехи на клубно и национално ниво, плюс спечелени индивидуални награди.
 
В класацията попадат големи имена и носители на Златната топка. В нея има и един вратар – легендата на италианския хегемон Ювентус Джанлуиджи Буфон.
 
Той е класиран на 25-то място, а точно пред него са Ромарио и Серхио Рамос. В класирането до Топ 10 могат да се видят още имената на икони като Раул Гонзалес, Ерик Кантона, Габриел Батистута, Кака, Ривалдо и друго.
 
 
Класирането от №25 до №11:
 
25.Джанлуиджи Буфон
24.Серхио Рамос
23.Ромарио
22.Пол Скоулс
21.Раул Гонзалес
20.Серхио Бускетс
19.Лука Модрид
18.Ерик Кантона
17.Габриел Батистута
16.Луиш Фиго
15.Уейн Руни
14.Кака
13.Райън Гигс
12.Фабио Канаваро
11.Ривалдо

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
ffadfaf преди 3 години
Казвате, че Меси не става, защото няма успехи с националния. За ваша справка пък Марадона има успехи с националния, но много по-малко успехи на клубно ниво, несъизмерими с постигнатото от Кристиано и Меси. Джордж Уеа печели златната топка в средата на 90-те. Много добър футболист и никакви успехи с националния си отбор, защото той е от Либерия. Но това не отменя, че като футболист е бил много добър. Същото е и с Меси - много клубни успехи и не толкова национални. Рядко има футболист с двете.
16
0
 
2
 
! Отговори
kiril преди 4 години
За мен най-добрият е Феномена.
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 12 Хората правят класацията на базата цялостната им кариера на всичките поставени в тази класация, а не за определени периоди от кариерата им, бе изпростял Яя!
14
0
 
3
 
! Отговори
Тоти ? Индазги ? преди 4 години
Джерард ? Лампард ? Дрогба ? Ибрахимович ? Бекъм ? и една камара легенди, а те ми сложили Руни шрека дето даже Берба го засенчваше....Сколс и Гигс дето са тотални дървари...а за Модрич даже няма смисъл от коментар, тоя и за топ 100 не е.
13
2
 
2
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Не е лош Меси ,но ако играеше точно 25 години назад едва ли щеше да е -1 при тоговашните правила за игра -само да го срещне 1-2 пъти Джинтиле и Меси го пиши отписал . Да на1-добрите в последните 10 -12 години са Роналдо и Меси ,но не и за 25 години,а защо не за 30-35 години ...а там има един друг който не го харесва ФИФА и който е страхотен футболист.Марадона,Роналдиньо и Меси когато бе млад18-25 години харесвам от това което съм видял...В днешният футбол няма футболисти и футбол,а атлети и шах
12
0
 
2
 
! Отговори
Яя преди 4 години
До 8 Я отвори и виж колко титли има в ШЛ за последните 8-9 сезона няма нужда аз ще ти кажа 1 . : )
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зидан пред Роналдо Феномена и Роналдиньо???Аре без глупости- да, Зидан е най- великият халф, но е мнооого далеч от тия бразилски магьосници.
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самият факт, че повече от половината от световно известните треньори по света определят Лионел Меси за номер 1 до момента в историята на футбола трябва да ви говори достатъчно за това кой е най- добрият!Толкова по темата!
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меси.Number ONE.
8
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 7 Пълна дупка бил Меси в ШЛ пък има 114 гола... с 15 гола по- малко в ШЛ от Роналдо, но и с 34 мача по- малко от него. Иначе има и 3 титли в ШЛ. Пълна дупа, а?Муахааххааха...
7
6
 
6
 
! Отговори
Яяя преди 4 години
Меси в ШЛ е пълна дупка там са истинските мачове.С националния е същото дърво .Иначе на Камп Ноу в домакинските мачове е номер едно хаахаххахахахах
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 4 Лионел Меси примерно на ден печели обърнати в лева по 220 000. Това всеки ден. Тоест той за 2 дни изкарва толкова, колкото обикновен български работник не може да изкара даже само да ги трупа, без да ги харчи... за цял живот.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 1 Муахахаха....даже не си погледнал кой е на първо място в тази класация, пубер- на Крисито фен. Муахахаахаха...
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да преглъща по лесно мухите, масовката иска хляб и зрелище , а тези които и го осигуряват се къпят в лукс и охолство. Един ритнитопковец изкарва за седмица толкова колкото нормален човек не може за цял живот.
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 1 Само да те светна че Меси има повече титли и повече индивидуални награди от Кристиано, ама ти си лалай. Виж в нета кой колко трофеи има и кой колко индивидални приза има бе , юрдек!
2
10
 
4
 
! Отговори
Бхухахах преди 4 години
Меско хаххаах дето за последните 8-9 сезона има 1 гол в гостуванията в елиминационната фаза на ШЛ хаххахахахаа
1
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено, че CR7. Никой от другите няма толкова успехи на различни отбори и колективи. Краля на футбола с безброй таланти е само един Кристиано Роналдо.