Тити Папазов: Божков се опита да злоупотреби с "Левски"

Той заяви, че ще обяви концепцията за отбора на пресконференция
14 май 2020 09:46, Нели Христова
93
Тити Папазов: Божков се опита да злоупотреби с "Левски"
Снимка: БГНЕС

Вчера акциите на футболния отбор "Левски" трябваше да бъдат предадени на Бойко Борисов, но премиерът ги отказа. Ден преди това всички бяха убедени, че друг ще е техният собственик - Тити Папазов. Това обаче не се случи.

Още по темата

"Няма как да съжалявам за нещо, което е кауза. "Левски" има валиден лиценз",  заяви баскетболният треньор Константин Папазов - Тити пред БНТ на въпрос дали съжалява, че съжалява, че е бил замесен в пиесата, спретната вчера.

"За 45 дни синята общност събра 1 млн. и 700 хил. Сега ще видим за 10 дни какво ще направим - така ще видим какво означава "Левски" за страната. Феновете доказаха на какво са способни чрез любовта си", категоричен бе той.

"Божков има уникалната възможност с Георги Попов да решат как да реагират напред. Те могат елементарно да направят ново джиро, за когото преценят. Но да не използват отбора. Това е долнопробен акт на долнопробна актриса", каза още Папазов

"Божков се опита да злоупотреби с "Левски", за да злепостави премиера. Аз не можех да си представя, че сериозен бизнесмен, какъвто е г-н Божков, е лъжец", каза още баскетболният треньор.

"Каква е моята концепция за отбора, ще обясня на насрочена пресконференция", посочи още Папазов.

Всичко за скандалите около Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Омразата и завистта ще погубят българите
61
0
 
7
 
! Отговори
Тошо преди 3 години
Преди 150 г. Васил Левски не е бил разбиран от хората.......Днес акциите на Левски не се искат, няма кой да ги управлява, всички искат те да са там където се управляват по най-добрия начин, но ....поради ред причини не се случва, злоупотребява се, източва се ....15 млн. лв. дългове, говори се за несъстоятелност.........еееееееее, кой докара до тук отбора, както и преди.......не се казва, а трябва виновния да се изправи ...до стената и потърпевшите да решат ..какво да го правят, мишоци...
60
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СветозарТочно. Божков си мисли, че може да използва Левски за политика, но не осъзнава, че постепенната демократизация на държавата отведе "фенщината" в канавката и хората сега от други неща се вълнуват. В България Левски-ЦСКА беше използвано за символ на други неща, но това СВЪРШИ.
59
10
 
20
 
! Отговори
ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР преди 3 години
ЗАЩО СИНА И ВНУЦИТЕ НА КРАДЕЦА БОЖКОВ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ВОЗЯТ В СКЪПИ КОЛИ И ДА ЖИВЕЯТ В РЕЗИДЕНЦИЯ,КУПЕНА С КРАДЕНИТЕ ПАРИ ? НЕ Е ЛИ РЕДНО,ВСИЧКО ПРИДОБИТО С ПРЕСТЪПНИ ПАРИ ДА СЕ КОНФИСКУВА?
58
8
 
4
 
! Отговори
до Фенка на ЦСКА преди 3 години
***,ти ли *** ?
57
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тити, къде си пъхаш носа из футбола, това не ми е ясно. От баскета си изкарваш достатъчно и предостатъчно, сега си тръгнал по футболните терени. И стига си се бил в гърдите с тая левскарщина. Най-големия левскар бил той...
56
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков е нереформирана мутра!
55
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОНЕ ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРЕСТАВЛЯВА ОБВИНЯЕМИЯ БОЖКОВ .И АКО В ЛЕВСКАРСКАТА ОБЩНОСТ ИМАШЕ НЯКАКВО СЪМНЕНИЕ ,ЧЕ Е НЕСПРАВЕДЛИВПО ОБВИНЕН,ЗА ДА СЕ НАВРЕДИ НА ЛЕВСКИ,СЕГА ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ,ЧЕ Е ОБИКНОВЕН ПРЕСТЪПНИК И КРАДЕЦ.ИЗЛЕЗЕ,ЧЕ ЦВЕТОМИР НАЙДЕНОВ Е БИЛ ПРАВ ЗА НЕГО.
54
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз подлизурко е фен на барба ганьос.Защо си мисли, че някой го взема насериозно.
53
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тити,не Божков те е молил да вземеш акциите му,а ти няколко пъти си му се обаждал за това.Сам си го каза.Логично е Божков да си помисли,че си подставено лице и да те изпързаля.Какво се жалваш сега,сам си си виновен.
52
1
 
25
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Докога ще ни занимавате с Тити и вътрешните финансови далавери на частно дружество " Левски " ? Това платени статии ли са ? Колко човека в България, пряко ги засягат финансовите машинации на една по същество частна фирма ?
51
9
 
8
 
! Отговори
до фенка на ЦСКА преди 3 години
На кой по-точно ЦСКА сте фенка уважаема г-жо?
50
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още когато Тити се изтъпанчи по телевизията и се похвали,че Божков му бил казал,че на следващия ден щял да му изпрати акциите по Спиди,разбрах,че ревльото или е много наивен или играе театро.Божков никога не би казал на всеослушание предварително кога на кого ще джироса акциите.Божков не е лъжица за всяка уста,Тити.Това го разбра и ББ.
49
3
 
16
 
! Отговори
... преди 3 години
Тити излезна едно ***
48
2
 
7
 
! Отговори
до 48 преди 3 години
Плачат и богатите със сълзи на очите
47
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази сутрин по БТВ Батков каза нещо много интересно.Преди години Тити му дал 100 000 лв.заем от личната си сметка и му казал,че може да му ги върне когато си поиска.А ние си мислехме,че са бедни.Оказа се,че Тити е по-богат от Батков.Е,що реве тогава?
46
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това какво общо има с COVID-19?
45
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Тити от години на канарче го правят и той все още не разбира, то не бе за кмет, за общинар, за левски...
44
2
 
25
 
! Отговори
Говедца мили, преди 3 години
Фенка съм на ЦСКА,но укротете този психар.Жал ми е за Вас.
43
2
 
6
 
! Отговори
Тити: преди 3 години
Това е долнопробен акт на долнопробна актриса