Наско Сираков: Умолявам Божков да ми връчи акциите на Левски

Легендата на "сините" обеща да даде още много на клуба
17 май 2020 20:00, Друми Георгиев
99
Наско Сираков: Умолявам Божков да ми връчи акциите на Левски
Снимка: БГНЕС

 Легендата на Левски Наско Сираков публично изрази своята готовност да вземе акциите на клуба от мажоритарния собственик Георги Попов и боса в сянка Васил Божков.

 "Левски няма да го спасяваме, Левски е създаден да успява и да побеждава. Готов съм да взема акциите на Левски", заяви Сираков в предаването "120 минути" пред bTV.
 
"Факт е, че в момента Левски е в свободно падане. Факт е, че в момента най-големият проблем на клуба е свързан със собствеността. Четох, че съм бил готов с екип... Това са хипотези, които нямат нищо общо с истината."
 
"Акциите могат да стоят така още 2 месеца. Затова умолявам собствениците да вземат решение, защото Левски е в свободно падане. Умолявам Васил Божков да даде акциите колкото се може по-бързо, защото акциите са инструмент, не оръжие", каза още Сираков.
 
Какво сподели още легендата, вижте в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Пред очите му свалиха тениската на Петев ,гледаше безучастно.Не му вярвам.
85
0
 
0
 
! Отговори
Мефодиевич преди 3 години
Щом Б Мефодиевич не ги иска тези акции и щом са получени насила, най-правилно е да се продадат на търг - Може електронен, може обикновен.И да отиват на него благодетелите ББ и ДП и да се надпреварват и наддават
84
2
 
5
 
! Отговори
Малей преди 3 години
Никой с акъл не го иска Левски...
83
3
 
7
 
! Отговори
sram преди 3 години
Е тва е ...в един ден и герджика, и сираков се появиха по медиите да чистят имиджа на краля слънце...боко бил най добре посрещнатият политик в Европа...Явно са получили предложение на което не могат да откажат.Мутренска държава.Дано се избият взаимно....барем се отървеме от тях.
82
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До64Аз не те обидих нито веднъж, но ти явно не си много по- различен от тарторите на агитките, за които говориш. Да кажеш, че Наско не е знаел какво представляват тарторите на сините агитки е смешно. Той им знае и кътните зъби. По-скоро не очакваше тази постъпка от тях. А защо напусна ли, защото отборът определено не вървеше, а нямаше вече сериозно финансиране. Тази случка му дойде добре дошла като повод за измъкване от тежката ситуация и да не го обвиняват неспособност да се справи.
81
0
 
5
 
! Отговори
Елементарно преди 3 години
Спомнете си за накараните да поемат клубове в Пловдив - Марешки и Славова!Как бяха задължени, срещу какво и от кого!
80
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДРЕМЕ МИ!Стига сте писали толкова за тоя отбор... и за другия, червения. Едните фалираха, другите са а път да фалират. И как въобще се очаква "шампион", който губи от Вадуц да не фалира?
79
2
 
4
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
Сираков не се захващай с това "дело" -то е загубено ,Левски може да го спаси само арабски шейх-другото е демагогия и популизъм.Не ми се вярва Наско да е толкова глупав за да се захване с Левски в този момент,ако той има някаква слабост към Левски( а той има) и губи ориентация,то Илиана ще го върне в реалността от прострацията която витаее или се занимава с популизъм в момента и Наско.Левски си отива ...тъй се поднасят фактите в медиите и Сираков е безсилен в спасението на Левски,освен .... .
78
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чета ги тук всичките тия работи и направо се чудя дали има някой загрижен за ФУТБОЛА в клуб "Лески"? Тук виждам само едни псевдо борсови експерти които изведнъж взеха да разбират от акции и само клюкарят на тая тема Явно Божков много добре ви познава и сега не знам си откъде се гаври с вас и ви гледа сеира щото ви знае колко сте умни. сега за вас , драги ми фенове е най - важно не оцеляването на клуба и на българския футбол като цяло а това кой ще стане шеф. Смешници.Наистина
77
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Сиртаков, ти нечатнали далаверата, бе умнико или вая си млатил на кюс кюс топката с пипон та барем малко да се опипониш та некой ден дипломка за Тиквоид да те връчат.Спас е собспвеника. Божиката се гъбрка с Боко, Влади и Степан от Ихтаман.Цял ден мина дорде Герджиков каза правилата на играта. Абе, *** ,кой ти би ритник да са праищ на политик бе?
76
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Насе, ама те вече са прехвърлили акциите бре, май само ти не си разбрал :) и между другото пробелма при сегашното положение, при което собственик на мажоритарния дял на Левски е министър председателя е че всяко спонсорство от държавна компания или организация ще бъде конфликт на интереси, явно Божко точно това е целял с действията си, *** Боце продължава по негов маниер да ръси глупости че не бил искал акциите, ама няма значение дали ги искаш или не, те са вече на твое име, ако искаш ги взимай :)
75
1
 
3
 
! Отговори
ооо каква новина преди 3 години
До Утре в 08:00 ООО, спри сърце....Радост за душата на изтерзаните нормални, останали на територията на "Танцуващия с жипката"... Дали ще го изгледа един, дето не четял?
74
1
 
3
 
! Отговори
Утре в 08:00 преди 3 години
Горанов към Божков: Ще оправим нещата, но ще трябват едни 500 бинги, ще пратя моята Мима да ги вземе. Божков: Окей,разбрахме се (MP3)
73
1
 
4
 
! Отговори
да така е преди 3 години
До Анонимен 69 Точно така, но аз имах предвид, че той като джирант, ако иска да ги джироса или обратно на Попов, или директно той на Сираковци, трябва да подпише ДЖИРОТО, както са направили всички досега - видно от публикуваните джира. И тогава ясно ще си проличи това, което всички бранители на Боцко отричат - че той е собственик!
72
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблема е, че отбора не става за нищо и никой способен да инвестира не го иска. Ако Сираков получи акциите, какво ще се промени?
71
1
 
14
 
! Отговори
Утре в 08:00 преди 3 години
Запис на Владимир Горанов как иска пари от Божков,за да спре проверка на 7 от казината му и ревизия от 2019 на Държавата лотария. Записи и видео. В петък ще е шоуто,видео Борисов как кани Божков и го кара да вземе Левски.
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 50Не знам, питай рефера. Може да е обиждал някого, може да псувал, може да е направил жест, който съдията е видял. Може да го изтълкува, че дразни публиката. Причини много,особено при Моци.
69
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Путин, Борисов, ЕрдоТи пък намери къде да развяваш политически лозунги. Аман бе дори и тук човек не може да се отърве от вас. Що не вземеш да дадеш някой лев за спасяването на клуба? Ама не, само развяваме политическите знамена. Не знам някои хора наистина са болни неизлечимо и не може да им се помогне. Ти си един от тях.
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До да ги искат от борисвсъщност не е нужно да подписва джирото, на джирото слага подпис само джиранта, това което може да направи Борисов е да се впише в книгата на акционерите, от това не произтичат никакви правни последици за Борисов, единствено че ще може да се разпорежда с тях или да участва в събрания на акционери, обаче той понеже си е тЪква, не е наясно с облигационното право:) единственото негативно нещо, което може да се случи, ако в това положение ТОТОто стане спонсор щото е държавно
67
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя ли е спасителят?