Синът на Гунди: Опитват се да използват Левски

Андрей Аспарухов е категоричен, че само прозрачност ще спаси отбора
Обновена: 17 май 2020 19:30 | 17 май 2020 19:00, Нели Христова
7
Синът на Гунди: Опитват се да използват Левски
Снимка: БГНЕС

"Това е един път, който, за съжаление, Левски извървя през последните 7-8 години, който е с предизвестен край. Нещата стигнаха до там, че той трябва да бъде спасяван от тези, които са причината този клуб да е на такова голямо ниво, а именно - привържениците, ветераните и публиката", коментира Андрей Аспарухов, син на легендата на сините Георги Аспарухов - Гунди пред bTV. 

Според него, спасението на отбора се крие в една дума.

"Спасението е прозрачност. Финансова прозрачност. Хора, които милеят за Левски, хора, които обичат Левски, хора, които имат интерес да влагат в Левски. Не трябва да си левскар, за да рекламираш в Левски. Не трябва да обичаш чалга, за да рекламираш на концерт на Азис,защото там има страшно много почитатели на тази музика, а ти рекламираш своя бизнес. Левски трябва да разчита на такива хора", категоричен бе Аспарухов.

"Аз се опитвам да стоя далеч от това, както трябва да правят всички, които обимат Левски, защото това не е наша работа. Аз не разбирам от тези неща. Аз разбирам от това да гледам моя отбор да побеждава, да губи, да съществува. Но според мен тези неща с акциите са използване на Левски по начин, по който не трябва да бъде използван. Политика да бъде вкарана в един спортен клуб за мен е неуместно", заяви синътна легендата.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
3
 
! Отговори
муспи преди 3 години
До БатБулгар - Червено п$асе, баща ти и дядо ти пращаха в Белене тези които казваха "Апостола" на Левски - смяташе се църковна дума, значи според Червената банда фашистка. А пра-пра дядо ти го предаде на турците!
5
4
 
4
 
! Отговори
БатБулгар преди 3 години
Никой не се интересува от Левски, освен самите фенчета. Ако искате да имате клуб, покажете, че ви е грижа. Държавата НЕ ВИ Е ДЛЪЖНА. И без това само се гаврите с името на Апостола. Трябва да ви сменят името. Срам, срам, срам!
4
2
 
4
 
! Отговори
Пари в ФК пред фалит преди 3 години
Кой ще вложи пари във футболен клуб пред фалит? Божков го издържаше докато печелеше от лотарията. След като Бойко и дужинката му я национализираха, нека сега те да спасяват ФК Левски.
3
4
 
6
 
! Отговори
така е 106 год преди 3 години
сами са си избрали съдбата да са отбор на всяка власт
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Андрей защо не дари някой и друг долар на Левски? Или в Америка е беден? Където лично Людмила Живкова го изпрати там с парите на народа.
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъкмо ако има прозрачност хората ще разберат истината за мръсните пари ,които се перат в клубовете като Левски.