Феновете на Левски недоволни: Не играем нищо

Спечелили сме само един важен мач с дузпи, заяви Хиндлиян
11 юни 2020 12:57, Александър Попов
33
Феновете на Левски недоволни: Не играем нищо
Снимка: БГНЕС
Феновете на Левски бяха отличени за отбор на месеца след безпрецедентната помощ, която оказаха на клуба през последните месеци. В същото време председателят на Националния клуб на привържениците (НКП) на Левски – Степан Хиндлиян, отправи остри критики към треньора на "сините" Петър Хубчев, съобщава Gol.bg.
 
Очаква се днес спецът да напусне "Герена", а фаворити за поста са му Ясен Петров и Славиша Стоянович. И двамата имат опит начело на 26-кратния шампион на България, а вторият се превърна в любимец на феновете, въпреки че напусна по средата на сезона, за да поема Латвия.
 
"Какво означава да сме лоялни към Хубчев? Левски не спечели нито важен мач за последната година. Спечели един, но на дузпи. Трябва да признаем, че там роля има късметът. За наша радост той беше с нас в онзи момент. Не ме питайте в какво състояние съм се прибирал от Пловдив онази вечер. Поредният мач, след който не ти се говори. Да, чужденците останаха, но резултатът беше катастрофален, Левски играе селски футбол. Гледам мачове от "А" окръжна група всяка седмица и знам на какво ниво е аматьорският футбол, мога да преценя".
 
"Последната ми среща с Наско Сираков беше на 24 май. Той вчера заяви намерение за прозрачност в клуба, нямам причина да се съмнявам в думите му. Смятам, че това е пътят. Нашата цел е да започнем наново, начисто. Водени от тази мисъл направихме това, което се случи в последните месеци, а и през последните години. През 2014 година обяснявахме за модела "Бащица", но не ни взимаха много насериозно".
 
"Имаме нужда от прозрачност на всяко едно ниво. Когато собствеността е спускана с парашут, е трудно да говорим за достигане до справедливост. Знаем кой с колко задлъжняваше клуба. Това се разбираше постфактум. След всеки положението ставаше все по-тежко. Непреходният фактор в Левски е публиката. Тя посреща и тя изпраща", каза Хиндлиян.
 
Припомняме, че "сините" нямат победа от 12 декември миналата година, когато се наложиха с 2:0 нд Витоша Бистрица. От тогава изминаха 8 мача във всички турнири: 4 равенства и 4 загуби. В това число влиза и елиминирането на Лудогорец за Купата след дузпи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: ЛевскиПетър Хубчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Заеод преди 3 години
Подуянеските играчи са само за заводско първенство, но и заводи няма, така че последният да гаси лампата.
29
1
 
1
 
! Отговори
Възрастен преди 3 години
Доказа се че голям футбол днес става с големи пари , скъпи футболисти. и солиден собственик !!! Ентусиазмът на феновете и слабите заплати на футболистите си противоречат-няма мотивация във вторите.Всеки по добър ще избере по платежоспособен отбор. В нашия футбол се дават неголеми пари,за неголеми футболисти.....А и традициите са важни-не може Ловеч изведнъж да почнат да мислят мислят като ЦСКА.И не може феновете и на Левски да каруват/случаят Петев/
28
0
 
1
 
! Отговори
Стар преди 3 години
И защо и как е взет стадионът на Левски безвъзмездно и натирени 13 години без стадион,а след това от 1963 в Подуяне!!! Същите тези създатели на,, Септември при ЦДВ" Най напред Септември разтуриха,намърдаха се като слон в стъкларски магазин,създадоха си АСШ Чавдар,през която ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всеки българин-млад спортист подлежащ на ЗАДЪЛЖИТЕЛНА военна служба трябваше да мине и най добрите ги вземаха в ЦДНА/ЦСКА-няма искам не искам,такъв беше законът и наредбите на ЦК на БКП.
27
0
 
3
 
! Отговори
Сабрито преди 3 години
Който и да дойде от тия *** в момента нищо не става . Еле па сега с по- малки заплати хептен ще ги мърэи да тичат . Те искат да си вземат надницата от всеки мач и колкото толкова . И новите треньори и те ще избегат ...паре нема , а без паре никой не ще да се аби за лудо....
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
миналата седмица нали казаха че играят добре,а сега казват че неиграят нищо.Другата седмица ще кажат съвсем друго
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Купете си Дрогба,Меси,Кристияно и още някой и ще ви хареса.Наско ще сизапали пурата.
24
3
 
3
 
! Отговори
До24 преди 3 години
Заради ЦДНв,ЦДНА, ЦСКА Червено,Септемврийско знаме,колко пъти ,,обърнаха с хастара" българският футбол и пак недоволни и кисели тези.Абе живи сме помним знаем ,кое как бешебе юнаци млади-голобради.Животът и футболът не почват преди 10 години! Само ако прочетеш вестниците от 1948 през годините до днес ще разбереш истината-там няма лъжа и измама а е описан животът и футболът какви бяха и кой обсъждаше,,недъзите в българският футбол"
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, поне ганкиното да научат, пак ще е нещо.Не може само с подуенска тропанка.
22
13
 
4
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Когато Левски и Славия са играли футбол ,създателите на ЦДНА са обирали мандри и убивали кметовеЯвно си невръстен и не си наясно с Левски След големият бой със 7:2 над ЦСКА,с нареждане от ЦК,същите създатели пришиха милициционерският Спартак към Левски ,а Локо към Славия !?!? И стана Левски -спартак и ЖСК Славия.Мислиш ли че някой от ,,народа"т.е феновете го искаха? М.Балев беше всесилен и болен фен на ЦСКА. Като си отиде соца ,Левски се освободи от Спартак ,и остана отборът на народа Помним
21
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
12 - ЦСКА (по-правилно - Литекс -ЕТрополе, за да не ги бръкаме с автентичния ЦСКА) са доста нагли. Навремето те не плащаха никакви пари на кредиторите си и предпочетоха да фалират отбора, пред това да се разплащат, за това отидоха във В група. Левски си има програма на разсрочване и изплащане на дългове, несъпоставими са нещата. Така може и 30 години да караш с дългове ако плащаш всяка година по малко.
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След мача уефски .луноходец двата обора масово са посетили новата джамия в Подуене изградена от Пеевски
19
0
 
6
 
! Отговори
КрАй преди 3 години
То па щото някога са играли в последните 20гВземете на Тити сърцето нали ще ви го дава
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо си имате Хиндлиян.Какво го е еняарменеца,освен парите.Почнете от А -окръжна,щом сте майстори.Ако няма какво да *** Сираков ще ви доизсули.Даде на ревльото ,Тити доста процент от хартишки без покритие.Ще си пие кафето с Ганчев,щото е Сираков.Е,и?
17
7
 
4
 
! Отговори
анон преди 3 години
Създаден бе специален отбор Литекс- ЕТрополе (ЦСКА София) който отказа да поема разходиет на ЦСКА, но поиска да му предадат базите на ЦСКА и историята на ЦСКА.И този отбор ще казва, че е единственият преминал достойно, а Левски е подпиран....УАУ!Левски в последните години Борисов яката го източи - първо доведе Иво Тонев от Герб, който срути стадиона, обвърза Левски с договори с Главбоблгарстрой и източи маса пари. После доведе Спас Русев - и той източи доста пари.
16
6
 
4
 
! Отговори
анон преди 3 години
12 - това някаква шега ли е?Точон ЦСКА бяха яко подпряни от правителството. Локо Сф за 800 000 лева отидоха в А окръжна, а ЦСКА за 30 милиона, от които 11 милиона - дългове към НАП - отидоха директно във В група. И като я спечлиха не играха в Б, а отидоха директно в А, въпреки че дори да бяха спечелили Б пак не би следвало да играят в А, заради неплатени дългове. Специално заради тях промениха формата на първенството.
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е каква стана тя,нали Хубчев беше невероятен,страхотно добър треньор!Изниза се от националния отбор като пръдня.Сега си го дръжте.
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България от треньора зависи страшно малко. Ако собственика дава пари клуба се движи напред, ако не дава -пропада. От значение разбира се е дали и спортният директор е човек на място.
13
1
 
7
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
ОТ НАЙ-ДОБРАТА ДЕТСКО ЮНОШЕСКА ФУТБОЛНА ШКОЛА ИЗПАДНАХТЕ В ОТБОР ОТ ЧУЖДИ "Г ЪЗ ЕТА" !?!?!? НА ТРИ ГОДИНИ ЕДИН ЮНОША В ОСНОВНИЯ ОТБОР ...И ИСКАТЕ ИГРА И КЛАСИРАНЕ !?!?- КАТО ФК"МИНЬОР" И ПФК ЮВЕНТУС -МАРШ В" Пи" ГРУПА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ И ОРИЕНТАЦИЯ !?!?!?
12
2
 
7
 
! Отговори
до 9 преди 3 години
Мислех, че този период са го преминали преди 100 години! Първите им екипи са били шарени като за гей парад! Снабдявали се от Австро - Унгария, но поради затруднения през ПСВ минали на син док! След войната пак се опитали да въртят розови номера под дъгата! Играли са например срещу Тича - Варна с вратовръзки!!! 11 разпасани магарици изтървани на терена! Сетне дошла здрава власт през 1923 г. и са влезли в пътя за известно време! Както и при комунизма.
11
1
 
1
 
! Отговори
do 10 преди 3 години
като е гавра, спонсорирай го ти или на думи си силен, на действия слаб. Не стига, че ви дава без условия, а вие и претенции имате