Барселона май намери идеалния заместник на Меси

Изборът е паднал на звездата на Ювентус Пауло Дибала
9
Барселона май намери идеалния заместник на Меси
Снимка: БГНЕС

Барселона вижда звездата на Ювентус Пауло Дибала като идеален заместник на Лео Меси, ако аржентинският гений поиска трансфер. Това съобщава Tuttosport.

Ситуацията и в двата клуба е напрегната, особено на "Камп Ноу", където готвят много промени след унизителното 2:8 от Байерн Мюнхен в Шампионска лига. Първата беше назначаването на Роналд Куман за треньор на мястото на Кике Сетиен.

Нидерландецът вече е провел разговор с Меси, в който шесткратният носител на Златната топка му е заявил, че за момента е по-близо до изхода. Лео е бесен, че подробности от разговора му с Куман веднага са изтекли в медийното пространство.

Споразумението му с Барселона е до 2021 г. и ако скоро не бъде подновено, е възможно да се стигне до трансфер. Името му е свързвано с ПСЖ, Интер и Манчестър Сити.

Дибала пък още не може да се договори с Юве за нов договор. Според медиите на Ботуша той иска 15 милиона евро на сезон, което напрактика ще е удвояване на настоящето му възнаграждение. Торинци пък за момента отказват да му плащат толкова много, защото клубът претърпя финансови загуби заради пандемията от коронавирус.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: месиБарселона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
БиБи преди 3 години
Меси напуска, а останалите 10 играчи?Полузащитниците и нападателите като видят, че защитата се задъхва, трябва да преминат поне 10-ина минути в нейна помощ. Как играят играчите на италианските отбори? А тези трима нападатели на Барцелона отпред въобще не помагат на защитата. Държат се като префърцунени госпожици! Да си ходят!
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствената голяма звезда от африкански произход досега е бил Еузебио в европа не е имало друг като него,това дибала ,мбапе,лукаку и др. са набедени звезди.
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дибала искал 15мил тея момчета съвсем изкукаха. Време е всички отбори да се съберат и да им орежат заплатите с 80% и който иска да си ходи. Това вече не е нормално кой по дяволите е Дибала да иска 15мил? Цял сезон си пейка. Един посредствен играч в лигата. Нищо повече.
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяко нещо си има начало и край ерата Меси Роналдо е към края си много добри футболисти ,но да не ги жалим след пенсия ще си харчат милионите.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха хахахаха!
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меси да спре да играе докато е на върха. Да го запомнят в най добрата му светлина. Времето му изтича
3
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меси без Барселона ще е като Божинката
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меси обаче няма да намери идеалния заместник на Барса.
1
3
 
7
 
! Отговори
Ром'с преди 3 години
Нова Барса трябва да се гради.. без Меси... и Пике, Бускетс, Видал, Ракитич,Дембеле, Гризманн, Суарес, Юмити,Лангле...