Меси отказва да започне подготовка с Барселона

Футболистът напуска, информира за решението си чрез бурофакс
Обновена: 30 авг 2020 09:50 | 30 авг 2020 09:25, Анисия Иванова
38
Меси отказва да започне подготовка с Барселона
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси няма да си прави тест за коронавирус и да присъства на тренировката на Барселона в неделя.

Новината идва броени дни след шокиращото му изявление, в което обяви, че иска да напусне каталунския клуб, пише Вангуардия, цитиран от БНР.

Вестникът съобщава, че аржентинецът ще изпрати решението си чрез бурофакс - документи, които изискват препоръчана доставка, служеща като доказателство срещу трети страни. Доставката винаги се извършва при подпис от получателя.

Бурофакс се използва често в Испания, когато спешно се изпращат важни документи чрез сертифициран имейл, издаващ цифров сертификат с правна валидност.
 

Лионел Меси информира Барселона за решението си да напусне чрез бурофакс.

Още за спорт на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
*** ! Малък беше като футболист, малък и като човек !
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Над 80% от необразованите и злобни Българи мразят кадърни и образовани хора. Сега с този интернет говорят и злобеят против всеки успял човек. Така беше и със Стоичков. Добре като сте толкова умни създайте си с вашата професия светова известност, но не можете, защото сте *** и прости.
15
5
 
4
 
! Отговори
Ром'с47651 преди 3 години
Гледал съм Меси три пъти , на Камп Ноу, на Кальдерон и на СП в Русия... нито веднъж не останах впечатлен от него, типа -уау!Време му да напусне Барса и ще я напусне сега... И за Барса и за Меси развода ще Е добре.
14
3
 
5
 
! Отговори
Почти фен преди 3 години
Гледал съм Меси няколко пъти на Камп Ноу..... Няма такова шоу,В Барса той не е просто част от ФК Барселона, а институция. след един от мачовете, на следващия ден, след три гола и и две асистенции цялата местна преса излезе с една и съща снимка на първа страница- Лео вдигнал ръце към небето, както прави всеки път след гол..... И надпис на фона на снимката "Отче Наш".Ако остане вероятно ще го канонизират. :)
13
2
 
1
 
! Отговори
емиграция преди 3 години
Такава е съдбата на повечето звезди. Преди залезът винаги изникват проблемчета...Няма Барса, няма Реал, няма М. Сити,няма Байрен, няма Ювентус...После ще му помогнат редактори да напише автобиография и.....айдеееее да става я треньор, я бизнесмен...Хич да не ги мислим.Кой , сам каквото си изкове....Ако има мозък ще продължава нагоре, но ако е , като Марадона.....Майчице мила....
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предният път същите тея Барса изгониха, като мръсно коте един от най добрите си вратари в последните 40г. Това за мен е един смешен отбор, не разбиращ основите на играта и уважението към легенда и зрител. Очаква го лошо бъдеще... Не уважението рано или късно се връща
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Испанците са неблагодарници. Доказващи са го десетки пъти със своите легенди. Джуджето трябваше отдавна да е заминало от там. Англия е много по яко първенство с много повече зрители. Направо гааз с 200 към Сити - играят същия стил игра, треньора му е любимец, арабите са готови за плащания .. Друг шанс едвали ще има толкова благоприятен за трансфер.
10
1
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Сега е момента Меси да дойде в България.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100 мил.. Няма такава заплата... 40 мисля му е годишната... Другото са реклами и доходи от хотели и т. н. За другото написано и децата по света... Парите необходими за да се направят училища и болници из цяла Африка са два пъти по-малко от парите, които харчат хората за парфюми за една година...... Но никой не спира да се пръска, а някои се къпят направо
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100 милиона евро годишна заплата, кому са нужни толкова много пари.... да,ще си купи от скъпите яхти, супер кола, къща където си поиска, жени/мъже каквито си хареса, какво ще прави с остатъка вероятно и той не знае...
7
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100 милиона евро годишна заплата за един ритнитопковец,бил той и най-добрия..света се е побъркал! С тези пари вероятно няколко значими за човечеството научни пробива щяха да се открият..но важното е една безмозъчна маса да гледа 22-*** безчозъчни ритнитопковци и да вървят едни залози и реклами....ужас. За хилядолетия не сме мръднали интелектуално никъде...дай на народа хляб и зрелище.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 13Докато не почнат да си режат вените нищо не е.
5
9
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
уникална, изкъртваща футболна драма. освен болните на тема футбол д*генерати от крайните квартали на градовете, батки-матки и мме-ци и прочие дегернаритивизъм не знам, кой нормален се интересува от темата, но все пак - признавам - драматично да. Дори аз се вълнувам.
4
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джудже отиди в Англия. Там е истинския футбол.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
УжасТ!
2
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е Меси да заработи повече кинти, отколкото му дават в Барса! И без това е кандидат-пенсионер. Не може да играе в изчерпан отбор. Достатъчно години ги носи на гърба си. Пък и ще се види какво е Барса без Меси.
1
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
каква поредна драма, дами и господа. Ето до какво води алчността