Белчев разочарован след поредната издънка на ЦСКА

"Червените" завършиха наравно с Берое
18 окт 2020 08:50, Александър Попов
16
Белчев разочарован след поредната издънка на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

ЦСКА направи поредна шампионатна издънка този сезон и стигна само до равенството 1:1 с Берое на "Армията".

Старозагорци дръпнаха в резултата с попадение на Макоута в 48-ата минута, а Валентин Антов изравни в 54-ата минута.

Така "армейците" се смъкнаха до четвъртото място в класирането с 14 точки, Берое е трети с 15 пункта. Лидер продължава да е Локо Пловдив с 18 точки и мач по-малко.

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе видимо разочарован от равенството 1:1 с Берое снощи на стадион "Българска армия", с което се увеличи серията без победа на отбора.

"Не спечелихме заради това, че не реализирахме чистите ситуации. Али Соу нямаше ден. Равностоен мач, но по-чистите положения бяха за нас. За съжаление пропускаме създадените положения. Започнахме с 8 нови в сравнение с мача във Велико Търново. Трима нови дебютираха като титуляри. Това няма как да не окаже влияние. Имаше моменти, в които стояхме компактно. В други - разпокъсани. Има още какво да се желае от ЦСКА. Не сме отписали вътрешното първенство, целите остават високи. Искаме да станем шампиони. Надявам се да се върнем на победния път и да изглеждаме много по-добре. Щом си футболист на ЦСКА, трябва всеки мач да излизаш за победа, каза Белчев след петия пореден шампионатен двубой, в който червените не стигат до успех.

Всичко за българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е тоя кво си помисли, че са Барса ли.Мечтите са безплатни...
11
2
 
0
 
! Отговори
леески преди 3 години
срещу един отбор ли беше, коптор ли беше (не му помня името, че е много велик) Анорозис ли Никоза ли кво ли, от Кипър, така му го надъниха, че го разпраха с седем парцала безответни. СРАМ СРАМ СРАМ и УЖАС. Е Кипър е известен като велика футболна сила.Затова леескарите вече повече гледат в канчето на ЦСКА и се надяват да паднат. Е стискаха палци за Бате, за АС23, за Базел. Сега са посинели чак ако може да се издънят ЦСКА с Клуж. Обаче ЦСКА ще има много сериозен мотив в ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10
3
 
1
 
! Отговори
до 10 преди 3 години
абе бай ***, бате имали проблеми, базел имали проблеми, а наште отбори са цъфнали и вързали та си недоволен. Лескито ти като игра без проблем срещу кипърските грандове, как се представи.
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
така и така давате купища пари за дървета даите 2 милиона евро и купете АКРАПОВИЧ докато някои европейски отбор не го е привлякъл с много малко средства и лимитирани футболисти създаде чудеса в локото представям си със такава селекция каквато имат в момента червените ДОБРА могат да мечтаят не само за първо място но и за голям пробив в европа
8
4
 
6
 
! Отговори
ники преди 3 години
Тренера бил озадачен? Май този тренер е моята тъща,която не гледа футбол. Аз съм ядосан, а ти -тренер,ти трябва да си супер *** за да не видиш ,че си виновен ти и пионерчетата, които тренираш за здраве. Помня те и като тренер на Арда Кж. Същите приказчици,същите оправдания. Алоууу, ти получаваш грешни пари за несвършена работа,щото аяко аз така се оправдавам пред шефа си ,то моментално да не съм вече на работа!
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ,че Базел преди мача с вас имаха ограмни проблеми не ви прави евробойци - такива ви направиха журналистическите "еуфории",характерни за БГ , не се казва истината , в мача с БАТЕ се видя истинската ви игра - никаква, и там ,пак срещу отбор с куп проблеми, който ви натика в трибуните , имахте късмет , но всичко до време , та бат Белчо , ако не се подготвите истински с реална тактика и игра за групите едва ли все късмета ще ви съпровожда и в последните два мача тук в БГ се видя нямате игра
6
4
 
4
 
! Отговори
очарован преди 3 години
Ние от село ама Царско ще ги бием от Ловеч до София.
5
9
 
8
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Цицика фалира на 9.9.2016. Това е на гнома селския латекс!
4
6
 
19
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Как този път не им е виновен съдията, терена, дъжда, жегата?
3
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След фиаското срещу Базел, абсолютно всеки излиза срещу ЦСКА, да умре на терена. Гледах мача и видях, че Берое игра изключително навито. Ако ЦСКА искат да са много голям отбор, трябва да пренастроят психиката си за да мачкат всеки у България.
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз, доколкото разбрах от статията Берое са по-напред от тях в класирането.Защо е разочарован все пак е равен с по добър отбор, не е загубил
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е лошо набедените грандове да свикват.