Бербатов ще трови нервите на Венци Стефанов, ще се бори за БФС

Бившият национал в тандем с бивш шеф в петролна компания
Обновена: 20 окт 2020 12:59 | 20 окт 2020 12:54, Александър Попов
37
Бербатов ще трови нервите на Венци Стефанов, ще се бори за БФС
Снимка: БГНЕС

Голмайстор №1 на националния отбор на България - Димитър Бербатов, ще се включи в битката за президент на БФС.

Той обаче няма да е фигурата, която ще се кандидатира, а ще работи в екип с бизнесмена Петър Величков. Именно Величков, който е заемал въководна позиция в петролна компания, ще бъде реалният кандидат за поста, съобщава Dsport.

Според близки до играча Бербатов вече е узрял за идеята да влезе в управлението на българския футбол, но държи да го направи в екип с опитен човек, който се е доказал като успешен ръководител в бизнеса.

Все още не е ясно как точно ще се разпределят отговорностите на двамата при управлението на футболния съюз, ако бъдат избрани. Очаква се в следващите няколко седмици двамата официално да обявят кандидатурата си за дуетно управление на футболната централа.

До този момент официални претенции към поста са изразили Христо Порточанов и президентът на Марица Христо Христов. Спряга се и името на Емил Костадинов, но засега няма официално потвърждение.

Един от най-яростните противници на Бербатов е президентът на Славия Венцислав Стефанов, който го нарече предател, заради отказа му да рита за националния отбор.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Димитър Бербатовбфс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
12
 
4
 
! Отговори
Нико Тоскани преди 3 години
Дано ТОМАС ЛАФЧИС = ВЕЛИКИЯ ГРЪК СПАСИЛ ЛЕВСКИ ОТ ГЛАДНА СМЪРТ 1991 ГОДИНА И СТАНАЛ ПРЕЗИДЕН НА 3 ЮЛИ , И ЗАМАЛКО ДА ДОКАРА ДАНЧО ЛЕЧКОВ ОТ СЛИВЕН ТОГАВА .СЛЕД КАТО ТОМАС ЛАФЧИС СТАНЕ ПРЕЗЕДЕНТ НА БЕ ФЕ СЕ -- ОФИЦИАЛНИЯТ ЕИЗК В ЦЕНТРАЛАТА , И В ''ЦАРСКО СЕЛО'' -- ЩЕ СТАНЕ ГРЪЦКИЯ .КАКТО ТРАКИРЕ СА БИЛИ ЕДНО ВРЕМЕ..ОФИЦИАЛНИЯ ЕЗИК И ПИСМЕНОСТ В ОДРИСКОТО ЦАРСТВО Е БИЛ == ВЕЛИКИЯТ ГРЪЦКИ ЕЗИК !И ДО ДНЕС ВСИЧКИ КАМЕННИ СТЕЛИ ОТКРИТИ ОТ ОДРИССИТЕ -- СА САМО НА ЕЛЛИНИКА ГЛОССА = ГРЪЦКИ ЕЗИК !
11
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина, кой е този?
10
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хем е мишка, хем иска да ръководи БФС. То на този пост си трябва хора с връзки.
9
22
 
14
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Митко Добавката, пълен ***, национален пре.дател, на себе си не можа отбор с години да намери, футбола тръгнал да управя...ай сик.тир, па.ляк !!!
8
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Венци Стефанов е една русофилска лоена топка.
7
4
 
13
 
! Отговори
Гуфу преди 3 години
Бербатов ще се сблъска с бюрократичната машина и задколисните игри при избора. Знайни и незнайни клубове, фигурира щи само на хартия имат един глас, колкото имат и Левски, Литекс, Локо, Ботев и тн. Всички клубове са над 400. Първо трябва пробна в изборните правила. И още нещо този господин, по всичко личи успешен ръководител в бизнеса, и досега е бил в УС, значи носи отговорност за сегашното състояние на футбола. Какво по-различно ще предложи и защо не го е направил досега?
6
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разгледайте пак другите кандидати и ще разберете, че тази кандидатура е единствената приемлива до момента.
5
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бербатов не е играл за България и отказваше. Недостойно се държа и е неприятен тип- повече прилича на небългарин.
4
5
 
22
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Комунистът-русофил-безродник В.Стефанов,приятел на трибуквените групировки е вреден за РБ и футбола !Срамно е да има подобни типове в обществото!
3
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-накрая положителна новина за кандидатура в БФС.
2
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом и такива като Венци Стефанов искат да са президенти на БФС спасение няма.За да си на такава позиция задължително е да си бил футболист, а не бензинджия
1
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От пейката ли ще се включи?