С 3:0 България победи аматьорите от Гибралтар

Това е едва първи успех за "лъвовете" в календарната 2020 г.
11 ное 2020 21:30, Нели Христова
64
С 3:0 България победи аматьорите от Гибралтар
Снимка: БГНЕС

България удари с 3:0 Гибралтар в контрола и записа първа победа за календарната 2020 година. Попаденията за националите ни забиха  Александър Цветков (5), Георги Йомов (14) и Димитър Илиев (45), съобщават от Gol.bg.

Така "лъвовете" ще вдигнат леко самочувствието си преди срещата с Финландия от Лига на нациите. Мачът е тази неделя от 19.00 часа на стадион "Васил Левски".

Като цяло срещата не предложи особени футболни достойнства. Момчетата на Георги Дерменджиев изцяло контролираха събитията на терена и заслужено си взеха победата срещу аматьорите от Гибралтар.

Трябва да се отбележи, че България в последните си 20 официални мача има само два успеха. Срещу 6 равенства и цели 12 поражения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Всичко е огледало на изтерзаната ни държава ''................Едва ли е заради ''изтерзаната ни държава'' или липса на играчи ... явно системата в българския футбол (и не само) нарочно търси посредственост ... всичко е отбиване на номера ... да се правим, че правим нещо за пред началството.
34
0
 
25
 
! Отговори
van zant преди 3 години
Честито най- после победа над един изключително опасен съперник. С този треньор толкова. играем с 4-*** в защита,а срещу големите с колко трябва да сме отзад?? Не чакайте нещо изключително занапред,те толкова могат и знаят. Говоря за ръководство,треньори, а самите играчи си ги знаем до болка.Всичко е огледало на изтерзаната ни държава. Опростачиха и този наш спорт до невиждани висоти.
33
0
 
23
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Вярно ли е че момчетата от Гибралта били работнически отбор
32
0
 
26
 
! Отговори
пущиняк преди 3 години
Браво юнаци, така като сте ги подхванали, не им давайте лабаво! Да се готвят Сан Марино, Лихтенщайн и Люксембург! Оппа, грешка, Люксембург май ще ни озорят, а изобщо не е изключено и да ни бият!
31
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малеее, докъде я докараха 30 год демоНИЗАЦИЯ, да се радва *** че победил на футбол аматьорски отбор от някакъв остров (ТОВА НЕ Е САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА бе гаУфонии !!!) който никой в Бг не знае къде се намира.Ликуй народе!!Отваря шампанското.П.П. А термини като "удари" в статията щяха да са комични ако не бяха СРАМНИ.Да бяха направили едно мачле с "Бистришките тигри" щеше да е по-качествен отбор.Ама ако пък вземат че паднат......Друго си е Гибралтар ....к'о речИ??
30
0
 
17
 
! Отговори
Тарильома преди 3 години
Тези три точки за кое класиране се броят? Предлагам следващият мач да е с Андора- още три точки!
29
1
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
ПП За коравия *** на Антигуа и Барбуда не съм убеден, че ще ги бием, затова не ги споменавам, там мача е по-скоро реми.
28
0
 
26
 
! Отговори
Не извратен тип преди 3 години
Уникала победа,да се готвят от ЦДГ Звънче
27
1
 
29
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Да не забравяме, че Гибралтар е част от Великобритания! Така, че на практика сме били Англия, Уелс, Шотландия и Северна Ирландия едновременно! Убеден съм, че с тази игра сигурно ще бием и фаворити като Сейнт Кит и Неивис, Тринидад и Тобаго!
26
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да , хърватите направиха равен , но повечето време играха без титулярите и това показва дълбочината на състава им - има класа , а Турция си беше с всичко налично
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше преди 1990г , когато нашите футболисти ги водеха като шлосери , миньори , зидаро- кофражисти сегашните ни "професионали " би трябвало да ги върнат по работните им места , а бат Гоше да бъде нещо като бригадир
24
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бг-гибралтар 3-0йънг бойс-цска-3-0лусогорец-тотнъм 1-3турция-хурватия 3-3истанбул башакшехир-ман ю 2-1сивасспор-карабах 2-0а кажете каква е разликата?
23
1
 
20
 
! Отговори
Мацо Писов преди 3 години
Брао, утре да бият и Андора, вдруги ден Лихтенщайн, с Монако обаче ще се озорат. Но карай не миже все да печелиш.
22
1
 
27
 
! Отговори
Попа преди 3 години
От години насам Испания и Великобритания се карат заради непобедимият Гибралтарският футболен отбор. Уви намериха си майстора. Българи юнаци!!!
21
1
 
13
 
! Отговори
Специалист преди 3 години
До АнонименА,Ватикана са сериозен отбор но има много по тежки изпитания като отбори например Занзибар или остров Аруба и други такива футболни сили.
20
1
 
23
 
! Отговори
Майтапи преди 3 години
Успех си е. Хайде, пък може да бият и някоя детска градина догодина :)
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дерменджиев ,сигурно брои минутите ,до края на договара си !
18
0
 
10
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Все на контроли България побеждава, а на световни и европейски квалификации се посира, та чак нашите си вкарват автоголове и гледаме жалки сцени.
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бравоооо, незапонящ се с нищо мач....първо и сигурно последна победа за 2020...ама нали е за самочувствиеНовите смешници от България
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следващият мач щял да бъде с Ватикана, и понеже нямали отбор по футбол сега тренират отбора по лакрос, да го играят футболисти за първенството. Ако успееме да ги биеме значи не сме най-зле.