Ще гледаме ли Меси срещу Роналдо? Куман пуска резерви срещу Юве

Треньорът на Барселона ще прави промени в състава
7 дек 2020 14:12, Веселин Коларов
2
Ще гледаме ли Меси срещу Роналдо? Куман пуска резерви срещу Юве
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Барселона – Роналд Куман, е решил да направи сериозни ротации за мача с италианския хегемон Ювентус, съобщава Marca.

Нидерландският спец ще даде шанс за изява на младите футболисти на каталунците. Той планира да направи промени във всяка една линия на терена. Изданието допълва, че Куман е по-доволен от представянето на някои от резервите си, отколкото на титулярите.
 
Не се съобщава дали голямата звезда Лео Меси ще започне титуляр. Мачът на "Камп Ноу" се очаква с голям интерес, защото един срещу друг отново могат да се справят аржентинският гений и Кристиано Роналдо.
 
Двамата нямаха възможността да играят помежду си на сблъсъка в Торино, спечелен от гостите с 2:0. Тогава Роналдо беше под карантина заради коронавирус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
недко преди 3 години
защо никои не казва дали ще дават кобрата и джошуа по някоя телевизив,мача наближава ,а никва информация,язък че живеем в такива времена на информация..и ако никоя телевизия не го дават..по добре е да се откажа от тези спортните...пълни измамници
1
3
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТЕЗИ КОИТО ГЛЕДАТ МАЧОВЕТЕ ПО КРАКОТОПКА СА ПОВЕЧЕ ОТ ЧИСТИ ***-ДЕРАСИ!!!С ЧАСОВЕ ДА ГЛЕДАШ ГРУПА ПОЛУ ГОЛИ МЪЖЕ И АКО ТОВА НЕ Е ЗА ***-ДЕРАСИ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!