Безличен Юнайтед се сгромоляса в Германия, загуби с 2:3 от РБ Лайпциг

"Червените дяволи" почти сигурно са аут от Шампионската лига
9 дек 2020 06:45, Анисия Иванова
5
Безличен Юнайтед се сгромоляса в Германия, загуби с 2:3 от РБ Лайпциг
Снимка: БГНЕС

В изключително красив и драматичен мач, отборът на РБ Лайпциг успя да победи Манчестър Юнайтед с 3:2 в среща от група H на Шампионската лига.

Това бе последен мач в групата за двата отбора и Юнайтед почти сигурно си взема сбогом с най-престижния турнир в Европа.

"Червените дяволи" влязоха по ужасяващ начин в мача и още в 3-тата минута получиха гол. Негов автор бе Анхелиньо. 10 минути по-късно домакините удвоиха преднината си чрез Айдара, а Анхелиньо отново блесна с асистенция.

Втората част ни предложи далеч по-вълнуващи моменти. В 69-тата минута Клуиверт успя да направи преднината на своя отбор внушителна. Манчестър Юнайтед даде всичко от себе си и успя да върне две попадения чрез Бруно Фернандеш(79'-дузпа) и Магуайър(83'), но силите им стигнаха дотам.

С победата отборът на Лайпциг продължава напред към 1/8-финалите, а Юнайтед очаква развръзката от прекратения мач между ПСЖ и Истанбул Башакшехир.

Подробности са срещата - Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
гост преди 3 години
За 0:0 бяха излезли Юнайтед, като последните сeлянu, когато играят навън с голям отбор! От години вече Манчо са средняшки отбор, но мегаломанията им пречи да го осъзнаят. Вижте си класиранията, играхте ШЛ единствено заради Ковида, който спря Лестър докато ви водеха с 11 точки през януари. 11т бяхте от Лестър, а Сити и Ливърпул бяха на по 30-40т. И за какво ви е тази шампионска? Излизате втори в групата и отивате или на Дортмунд, или на Юве или на Байерн. Ще ви побъркат от бой!
4
0
 
5
 
! Отговори
Жо преди 3 години
Не може до 30-тата минута да не направиш нито една опасна атака, да чакаш да ти вкарат 2 гола, та да се сетиш, че трябва да започнеш да играеш.Това е тактикаа за всеки мач, не е нещо ново за Юнайтед.
3
1
 
9
 
! Отговори
Специалист преди 3 години
Първото полувреме Юнайтед нямаше треньор или схема на игра.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С такъв"треньор"толкова.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпреки дежурната дузпа плюс поредна съдийска аванта, *** са чао