COVID ли? Неймар вдига петдневен купон с 500 гости

Партито стартира на 25 декември и ще завърши с посрещането на 2021-а
27 дек 2020 13:56,
43
COVID ли? Неймар вдига петдневен купон с 500 гости
Снимка: БГНЕС

Звездата на френския футболен гранд Пари Сен Жермен Неймар реши да отбележи настъпването на новата година с грандиозен петдневен купон, на който е поканил 500 гости, съобщи "Глобо", цитиран от БНР.

Партито стартира на 25 декември и ще завърши с посрещането на новата година. Основното правило за гостите е да не ползват мобилните си телефони и да не публикуват снимки и клипове в социалните мрежи от партито, за да не предизвикват възмущение сред хората с масовото мероприятие в разгара на пандемията от COVID-19.

Неймар е превърнал имението си в Мангаритиба в нощен клуб, в който различни музиканти ще изнасят концерти. Къщата на футболиста е шумоизолирана, за да не притеснява съседите си, се казва още в информацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
все едно в Столипиново е роден!
25
1
 
1
 
! Отговори
Все повече преди 3 години
Все повече хора започват да се усещат за "бруталната" заплаха от... грип! При положение, че 86% от положителните са клинично здрави хора и на практика им няма нищо, нелепите внушения, че "заразявали" другите, странното тестуване, което ликвидира всички други грипове на планетата... Все неща, които отвратиха хората и те си поискаха свободата. На повечето места не им бе дадена, затова ще си я отвоюват пл един или друг начин...Не случайно половината свят съди правителствата си.
24
4
 
4
 
! Отговори
Т.Петков преди 3 години
Нагъл човек. Прави пир по време на чума. Такира трябва да ги съдят на конфискация на цялото имущество, и да лежат в затвор десет години, без право на предсрочно освобождаване. Какво като е Неймар?
23
2
 
1
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
АКО ИСКА НЯКОЙ ДА ЗНАЕ КАДЕ ЩЕ БЪДЕ ПАРТИТО МОЖЕ ДА МУ КАЖА.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя чак плащал по 10 бона на месец на най-близките му приятели за да се забавляват с него. И приятели си купил човека...
21
1
 
10
 
! Отговори
Бим-бам преди 3 години
Ще завърши, като Марадона.
20
2
 
6
 
! Отговори
име преди 3 години
Най-важното е купона да го излекува от тежката контузия, която получи преди няколко дни. Почти умря човека!
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парите развалят много някои хора.
18
0
 
17
 
! Отговори
root преди 3 години
колко бело ще се употреби, лелеее...
17
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бвраво на човека!
16
8
 
2
 
! Отговори
дада преди 3 години
яко ше си пканя гости с отрицателен тест и ше псукам онлайн да ги яд ковид сектантите
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щеше да е новина... ако е решил квадратно уравнение примерно. За такива като него, с повече пари, отколкото мозък, са измислени повечето луксозни неща, да им прибират парите. Наздраве на купонджиите там!
14
0
 
2
 
! Отговори
Кашиков преди 3 години
До ГигатаСефте комендантски!!!
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прилича на Реклама на FAKE NEWS
12
4
 
8
 
! Отговори
Бразил преди 3 години
Браво! Покажи на глобалимтите как се празнува.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do12друг *** освен тебе тук невиждам!
10
9
 
6
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
може да си го позволи ... прави го :)
9
13
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
За никой от умр*лите не жаля. За лекарите - разбира се, че да. За останалите - НЕ! 80-годишните.. ами преди да жаля за умрелия 80-шен памперс ще жаля за умрелите от тумор деца недостигнали 18. И едва тогава за него, че бил миля умрел на 80! За по-младите също. Бохемчета-коремчета, дискотеки,тайни партита, джизъси, златки, оркестри,наргилета... Що? Щото сте специални? Свободни души? Умни сте, знаете - вирус нема?! Еми па специални сте... ядат ви червиите преди да направите 50. Па специалните сте!
8
9
 
17
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
мдааааммм... и после след 2 седмици ще има рев, сълзи и сополи за оредното селебрити-мюзик-бохема вдигнал ритннал камбаната. Ау *** колко убав беше, ау *** колко добър беше. Има категория хора-изкарали парите си без грам мозък. Актьорчета, музикантчета,футбайлрчета. Пандемия пича вдигга купон за 500 гости. И 500 т*пака ще му дойдат диван-чапраз да му п*рдят из къшата? И що? Щото толкова много мразим себе си, че не можем да останем насаме със себе си за няколко месеца без др*га, наргилета и урви?
7
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той и без това за футболист не става, може пък да е решил да пробва като диджей,от край време е известен с многодневните купони които заформя ще в Барса, обикновено по това време на годината винаги беше контузен и никой не можеше да го намери.