Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС

Очаква се да получи подкрепата на други знакови футболисти
Обновена: 21 мар 2021 14:11 | 21 мар 2021 07:58,
50
Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов ще се кандидатира за президент на БФС на конгреса през юни, твърди "24 часа". До момента се знаеше, че той ще е в екипа на досегашния член на изпълкома Петър Величков. Двамата остават заедно, но този път един от най-добрите футболисти на България е решил да мине напред.

Очаква се Бербатов да получи подкрепата на други знакови футболисти, като бившия капитан на националния ни отбор Стилиян Петров.

На 13 май, когато се оттегли от националния отбор на България, Бербатов заяви: "Аз се оттеглям от националния отбор, не от България. Аз си оставам българин, и се надявам хората да уважат решението ми. Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата".

Бербатов прекрати кариерата си на 19 септември 2019 г. След това завърши НСА, специалност "спортен мениджмънт" и има треньорски лиценз "А". В момента е помощник-треньор в "Етър".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
9
 
21
 
! Отговори
аа1830 преди 3 години
Перукан номер 2.
24
4
 
12
 
! Отговори
тови преди 3 години
Бербатов трябва да започне пъво от долу и да варви нагоре За този пост се изисква човек с опит като Батето
23
6
 
13
 
! Отговори
каде бе алоо? преди 3 години
Бербатов има някакви успехи, но е далеч зад Бойко който неправилно беше отстранен от борбата за титлата футболист на годината. Само Бойко може да управлява футбола.
22
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що си мисля, че веднъж отказал се от нещо трудно....като критиките в националния, ще се откаже пак като почнат л***йната в БФС? Модел на поведение е...
21
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като просто се отказа от националния спрях да го следя.....за мен да се откажеш от националния отбор е като да се откажеш от България, колкото и да не твърди така, то си е фактически точно това!
20
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Моля да ми кажете поне един като Митко който си харчи собствените пари да подкрепя толкова много деца с фондацията си ."Целта на фондациите е да събират пари и да ги харчат за благородни цели. Никак не е сигурно, че парите на фондацията са лично негови. Аз поне не съм чул Митко дари 1 милЕон на фондацията си, както прави чичо Били ама в милЕарди...
19
2
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
На този етап Бербатов е извънсистемен кандидат.Най малкото след тази заявка ще лъснат нагласите на хората отдавна съсипали всичко в играта у нас.Да видим.
18
5
 
20
 
! Отговори
Жо преди 3 години
Когато един футболист е признат от цял свят, е жалко българските злобарчета да го плюят.Бербатов е с класи над днешните футболисти на България.Изиграл е 73 мача с 43 гола за националния отборИграл на финал на Шампионската лига,Най-скъпият трансфер на Манчестер Юнайтед,Голмайстор и шампион на английската висша лига,Хет-трик срещу Ливърпул и 5 гола срещу Блекбърн,Седем пъти Футболист на годината!Интелигентен и възпитан, за разлика от простолюдието, което го плюе.
17
3
 
16
 
! Отговори
Бай Шиле преди 3 години
Моля да ми кажете поне един като Митко който си харчи собствените пари да подкрепя толкова много деца с фондацията си .Не такъв няма всичките са алчни крадци до един.Бъдете здрави.
16
14
 
14
 
! Отговори
Още по преди 3 години
Егоист и кокошкар е. Ще забълка още по-големи lайnа и от Перуканестия.
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е от най-умите Бербатов но имаше талант който също беше надценен. Но сегашните крадци и измамници който и да ги измете и дойде на тяхно място ще е по-добре. Това момче е няма да се справи но по-малкото лошо е да предпочитане.
14
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Успех Митко.
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма и идея в какво се забърква. БФС е такъв змиярник, че само ще си изцапа името. Кой от куц, та по-куц. Българският футбол е стигнал не дъното, ами и копае надолу. Опитах се да гледам преди време български мач. Ами щях да заспя. Някакво хаотично Брауново движение на терена 90 минути. Някакви мамуняци по секторите нещо там палят и чупят собствения си стадион. И играчите? Все едно гледах Кения срещу Зимбабве. Вместо да се подновят школите и да се тренират български деца?!
12
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички работещи там до 2020 тр2бяа да подадат оставка и да се махат. Общестеото НЕ ви иска! БФС е на народа и се финансира от народа. Всипки преди Берба се махайте от футбола. Този спорт трябва да в изгради от начало с млади хора и нови отбори. И легенди като Стоичков да помагат. Кой е тоя Стефанофф черен патладжаннн излязал да ми остеоулничиии кой си ти бе? Къде се нареждаш до Стоичков и Бербатов! Кваетален бек дето никой не те знае.
11
7
 
6
 
! Отговори
фергюсън преди 3 години
Точно в десетката!!! !!!!
10
5
 
26
 
! Отговори
Нона преди 3 години
Най-после да се свърши със сагата Михайлови! Перуката навсякъде пробутва бездарния си брат и син
9
5
 
18
 
! Отговори
Ss преди 3 години
Абе как се завършва висше образование за година и малко?
8
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Господ да слезе-ще потъне в блатото, наричано от някои български футбол. Те такова животно НЕМА.....
7
3
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
*** тоа ще упрай, тотото ше фалира
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И петтимата интересуващи се от български футбол са се изказали. Закривай списнята!