Швейцария надви Турция с 3:1

Съседката ни напуска Евро 2020 без да е спечелила точка
20 юни 2021 21:36, Нели Христова
35
Швейцария надви Турция с 3:1
Снимка: БГНЕС

Швейцария победи с 3:1 Турция на Олимпийския стадион в Баку в мач, украсен от прекрасни голове. Харис Сеферович (6) и Джердан Шакири (26) дадоха хубав аванс на “кръстоносците", преди в 62-та минута Ирфан Кахвечи да намали за турците. В крайна сметка в 68-та минута Шакири вкара трети гол след третата асистенция на Стивън Цубер в мача и подпечата трите точки на тима си.

Те обаче не бяха достатъчни за второто място на тима в крайното класиране на Група А. Швейцария събра 4 точки след трите си мача в групата, колкото има и вторият Уелс, загубил с 0:1 от Италия. “Драконите” обаче има по-добра голова разлика 3:2 срещу 4:5 и така швейцарците ще трябва да изчакат развоя на останалите групи, за да разберат дали ще играят на осминафиналите. Както е известно, 4-те най-добри трети отбори от шестте групи продължават в следващата фаза, а шансовете на тима на Владимир Петкович са изключително големи.

Турция напуска Евро 2020 без спечелена точка и с голова разлика 1:8

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
18
 
! Отговори
Айше преди 2 години
Асан след всяка загуба на Турция е много кисел,сега пак ши ме бие :(
7
9
 
4
 
! Отговори
Отпаднали преди 2 години
До Анонимен 3Бъркаш. На това Европейско в 4 от 6те групи третият се класира напред. Македония още имат шанс. Единственият отпаднал отбор на първенството засега е само Турция.
6
1
 
17
 
! Отговори
До Saki преди 2 години
Албанците са навсякъде..............да......................в Швейцария е пълно с албанци, ***, араби и хора от всякакви етноси!!!
5
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турците не стават за футбол................това е ясно.............те разбират само от локум , ханъми, султани и баклава..................хаха!!!
4
3
 
22
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Турция беше голямо плашило за България, ама ето, че са преодолими за световните квалификации, както и за европейските. Просто националният ни отбор по футбол го побеждават всички, включително и Македония, Албания, Сан Марино и т.н., защото просто нямаме национален отбор, а отбор от пияници и наркомани. Затова всички ни бият.
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така не са се излагали даже Бербатов и ко.
2
1
 
29
 
! Отговори
Saki преди 2 години
Като гледам състава на Швейцария,по скоро Албания , победи Турция.
1
3
 
20
 
! Отговори
маке преди 2 години
бракята от босвора се много изложия на това европско.