Спамът влияе на здравето

Нежеланата рекламна поща е способна да ви причини затлъстяване или пък напротив - подобряване на формата
3 окт 2007 17:09,
6
Спамът влияе на здравето
Снимка: aviransplace.com
Нежеланата поща, известна още като „спам“, влияе на физическото състояние на хората, съобщи BBC.

Това показа изследване сред хора, които всекидневно обработват електронни писма. В някои случаи това влияние е положително, в някои - не, показва изследването на канадски учени.

Според тях, най-често получаваният спам е такъв, който пропагандира по-здравословен начин на живот – спортни занимания, правилно хранене, липса на вредни навици и т.н.

След 3 месеца получателите му са показали сравнително по-добра физическа форма – по-стабилно хранителни навици и по-здравословно тегло.

Тези, които са били атакувани предимно от съобщения, които пропагандират някаква покупка или предлагат услуга, са увеличавали теглото си с до 30%, твърдят канадските учени от Университета на Алберта.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Koko преди 16 години
BAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAH
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
а как влияе спама на тези с малки *** и четат всеки ден как могат най-накрая да станат наистина сексуално активни чрез уголемяване на пениса. Както се казваше в един филм: "Аз си знам че ми е малък, ама ми писна всеки ден да ми го натякват в пощата!"Защо не изследват такива хора да видят колко положително ще им подейства? Знам какво може да ги стресне още повече всички малкопишковци в България- ако заявят от Мерцедес че новата S-класа и от БМВ новите серии кажат, че ще се отключват с 15+ см *** и нагоре. Тогава тези стеоридни, анаболни и просто дебели *** ще изпаднат в ужас.....
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Доказано е статистически че 99% от хората починали от естествена смърт са консумирали краставици поне веднъж в годината. Бати глупостите.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Обкновено спама носи вируси и дори не си правя труда да го отварям, директно в коша!
1
0
 
0
 
! Отговори
vde преди 16 години
това влияе на хора които си четат спама, моя милост директно трие всичко което е спам т.е. всичко чиието поучател не познавам и заглавие не ми говори нищо.