28% от младите родители правят секс само веднъж месечно

Причината е появата на детето
Обновена: 5 юли 2012 20:23 | 5 юли 2012 20:22,
14
28% от младите родители правят секс само веднъж месечно
Снимка: Reuters

Раждането на детето е свързана с куп затруднения за младото семейство. Често проблемите от битов характер прерастват в по-сериозни на затруднени взаимоотношения, неразбиране и липса на споделяне. Шест от 10 двойки от анкета сред семейства от Нюкасъл, станали отскоро родители, твърдят, че правят по-малко секс от обичайното за тях.

 
Близо 5 от всеки 10 млади майки и бащи признават, че смятат партньора си за по-малко привлекателен от преди, 63% - че сексуалният им живот се е влошил. 28% от двойките правят секс само веднъж месечно, 5% веднъж годишно, а 7% изобщо не се отдават на любовни ласки.
 
Повече от 1/3 от анкетираните допълват, че се карат по-често, отколкото преди разрастването на семейството им. 61% спорят за стила на възпитание на децата. 
 
Само половината от двойките отделят достатъчно време един за друг като в същото време поверяват грижите за децата на друг възрастен.
 
42% от жените сочат, че партньорите им след появата на детето не ги привличат както преди. Това най-често се дължи на спорове по финасови въпроси, вършене на домакинска работа, грижи за децата, според попълненото в анкетите.
 
Някои майки негодуват от родителския подход на съпруга си, смятайки, че той трябва да поема повече отговорност за децата. Татковците са по-склонни да се оплакват от стила на съпругата си, според наблюденията на изследователския екип.
 
Родителите не трябва да жертват връзката си в името на децата, казва експертът Патрик Уанис. Грижите за поколението не изключват отделянето на време за вечери, романтични мигове, споделяне на надежди и мечти, да се наслаждават взаимно на компанията си...
 
Когато родителите се пренебрегват един друг, в крайна сметка страдат децата, тъй като бракът се разпада, допълва Патрик Уанис. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: детебраксекскавги
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това ли ме чака??НЕ!
6
0
 
1
 
! Отговори
Di преди 11 години
sedmichno razbirase
5
0
 
2
 
! Отговори
Di преди 11 години
Drugite pravime po 7 pyti :)
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хаха, на тия времена кой прави секс с жена си?
3
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АМИ ТО КАКВО ЖЕЛАНИЕ ЩЕ ИМАШ ЗА СЕКС ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ЖИВЕЕМ В ТАКИВА ТРУДНИ ВРЕМЕНА ВЪВ ВЕЧНА БЕЗКРАЙНА КРИЗА ВСЕ В НЕ ДО ИМАК СМЕ ОТ ВСЯКЪДЕ СИ ПРИТИСНАТ ОТ ПРОБЛЕМИ А ЗА СЕКС ТРЯБВА СПОКОЙСТВИЕ
2
9
 
14
 
! Отговори
Габи преди 11 години
Мисля,че колегата коментиращ бърка: да правиш секс със жена си е все едно да се целуваш с тигрица. Много по-интересно и по-впечатляващо е да награбиш съседката: няма да й се обясняваш, защото няма време - секс, секс и още веднаж ако не ти се разтрперат краката. Още по-приятно е да награбиш на работа някоя млада колежка. Е, ако някой награби жена ти, може и да му благодариш - отменил те е в тази досадна работа. Особено ако жена ти е прокурор или съдия : такава лекция ще ти изчете за правата и задълженията ти като съпруг и каво е безопасен секс и кое изнасилване, че желанието ти да мачкаш чаршафите с нея окончантелно се изпарява. То затова повече магистратки са толкова суетни и заядливи: защото и мъжете им са ги пуснали на воля и са се ориентирали към чуждото
1
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами то да правиш секс с жена си , все едно да биеш вързано куче !