Нов щам на COVID-19 във Виетнам, предава се по-лесно по въздух

Той е хибрид между британския и индийския вариант
29 май 2021 22:45, Нели Христова
51
Нов щам на COVID-19 във Виетнам, предава се по-лесно по въздух
Снимка: Pixabay

Виетнам съобщи за нова мутация на коронавируса. Той представлява хибрид между британския и индийския вариант. Предава се лесно по въздуха и е много по-заразен.

А в Бразилия започнаха да ваксинират бездомниците. Властите в бразилския щат Рио де Жанейро започнаха програма по имунизацията на 7 000 бездомни хора в опит да предотвратят избухването на огнище на заразата.

Районът е най-тежко засегнат от COVID-19 и е с най-много жертви на вируса в цяла Бразилия. Според здравните власти бездомните са най-застрашени от инфекцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки нов вариант на щам на вирус е по-заразен,но процента смъртност и тежеста на заболяването намалява.Както и да е ако трябва да умрем ще умрем ,ако не не.Статии за отклоняване на внимание.Пишете малко повече за бившите управляващи.Направете разследвания за тяхнкте измами.Вземете и направете разследване поне на един с голям джип и къща и външност за човек с интелектуален дефицит.Направете разследване за продажбите на ВМРО на имоти от Мин.на Отбраната.Нещо което касае нас и нашето бъдеще.
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не е нов щам.Стига сте писали некомпетентно.Това е нов вариант на щама.Ако има нов щам става страшно.
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прекарах болестта края на ноември началото на декември 2019г. Както си с "пълна програма при грип" и виждаш "портите на Св. Петър", задаваш си въпросът - как може да не ти стига въздухът от грип?!? И наистина в един момент, въздухът свършва... Беше ясно, че не е грип! след 4-ри месеца го обявиха публично, защото изтече запис на китайски доктор който каза, че това е нова смъртоносна форма на SARS, която той не е срещал до сега. И понеже стана вече публичен проблемът и чак тогава се обяви...
35
0
 
12
 
! Отговори
Чарли преди 2 години
Дайде сега и една статия за галопиращата безработица или колко е скочила инфлацията от 681г насам. Ако човек чете редовно медиите ще си докара страхова невроза. Светът не е толкова мрачно място приятели. Живот ще има и след пандемията.
34
0
 
3
 
! Отговори
нещо не разбрах преди 2 години
Кои грипове смесвали и кой ги смесил? Това ковид19 какво е? Звучи на измислено.
33
1
 
11
 
! Отговори
вай вай вайййй преди 2 години
Все в държави с ромейско население откриват нови щамове!
32
0
 
23
 
! Отговори
Край преди 2 години
Абе как не откриха един по незаразен и по безобиден вирусВсе по опасни само ги откриват100 пъти им казаха че това не са нов щам ама на журналята така по ефектно и научно им се струва
31
2
 
19
 
! Отговори
Чоко преди 2 години
Интересно от къде се появи този нов щам и то точно във Виетнам. Та нали тази страна беше преборила вируса и по едно време се докладваше за само 4 човека умряли от вируса. Явно е че са им го забъркали в някоя лаборатория и са им го спуснали отгоре.
30
0
 
8
 
! Отговори
Паника преди 2 години
Преди да има точна информация, не пишете глупости. Слаби журналисти.
29
0
 
11
 
! Отговори
Дааа, вярно е! преди 2 години
Виетнамците са по кучета, от тях са го прихванали, този е по опасен от китайският, затова трябва да се изтрепят всички кучета, както изтрепаха козите на баба Дора.
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз ще излъжа и британския, и индийския, и виетнамския щам на коронавируса. Няма да излизам 5 години от къщи и ще спя под леглото. Ще изляза навън само когато Клаус Шваб обяви Големия Рестарт, а Бил Гейтс ми забърка новата най-ефективна ваксина.
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пазете се и се лекувайте, но не ходете припроф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят.
26
0
 
5
 
! Отговори
от 32 преди 2 години
още за Любопитните - Института в Ухан, променя данните за "подписа" в публичната база данни на генетичният код на известните ни вируси на 13 Октомври 2019 - реално това е момента в който си прикриват следите като променят данни във вирусната база данни от 24 Юли 2013. Това, показва, че ако вируса се появи Ноември, Декември, то съвсем спокойно може да е пуснат умишлено, защото още Октомври почват да си прикриват следите!!
25
0
 
2
 
! Отговори
от 32 преди 2 години
да допълня, щото може би не става ясно, че "подписа" се знае, че е 100% на Лабораторията в Ухан, защото е наличен в някой от техните вируси, които през годините са докладвали в генетичната база на вируси налична публично в Интернет...
24
0
 
8
 
! Отговори
Последвни Новини преди 2 години
Британският Професор Dalgleish (един от Пионерите при ваксини за СПИН) и Норвежкият учен Д-р Sorensen (създател на ваксина за КОВИД) доказаха, че КОВИД Вируса е създаден в Китайската лаборатория!! По време на работата им по ваксина за КОВИД, те откриват "отпечатък" или "подпис" в генетичният код на Вируса: 4-ри последователни Аминокиселини са положително заредени - в природата това не се среща и именно поради това подобно свойство се ползва от ларобаториите да си подпишат или маркират ГМО вируси
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не антиваксърите а ваксърите ще ядете хурката с тия магнитни частици в фъкцините
22
0
 
3
 
! Отговори
До: 25 преди 2 години
Ама какви са? Зелени? Червени? Или пембени? Уточни моля, другарю генерал!
21
0
 
8
 
! Отговори
До: Мама росо преди 2 години
Ми ако кихна?
20
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Запасил съм се с гумени ръкавици, памперси и храна за 3 дни. Пишете като стигне румънската граница.
19
0
 
25
 
! Отговори
neon7 преди 2 години
СПРЕТЕ да плашите хората с тези "варианти"кръщисани!