Проф. Кантарджиев: Провалихме се с ваксинацията

Разумно е да продължим да носим маски, заяви той
94

Разумно е българите да продължат да носят маски на закрито и при струпване на повече хора. Това коментира в предаването "Директно" по Bulgaria ON AIR епидемиологът и консултант по здравните въпроси на Столичната община проф. Тодор Кантарджиев.

Според проф. Кантарджиев тестването за Ковид-19 не трябва да спира, въпреки отпадането на противоепидемичните мерки у нас и Националната здравноосигурителна каса не трябва да спира заплащането на PCR тестовете, за които личните лекари издават електронни направления, категоричен е той.

"България се провали с ваксинацията срещу коронавируса", посочи още Кантарджиев.

Към момента в България се наблюдава широко разпространение на грип А, като най-активното му разпространение ще е до края на месеца, каза епидемиологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: Тодор Кантарджиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради такива като тебе се провалихме,пенсионираха те,но ти си свикнал да получаваш много повече и веднага та намърдаха за консултант,срам ме е от такива като теб!
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"България се провали с ваксинацията срещу коронавируса", голям праз, тъкмо ще имат по-малко хора с непроявени още дълготрайни ефекти
69
1
 
9
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
НЕ МУ СЕ СЪРДЕТЕ ---ТОЙ Е РОДЕН ОТ ДРУГИЯ ОТВОР !!! ПЛАТИХА МУ ДА ПЪЛНИ ГУШАТА -НА ФАРМАЦЕФТИКАТА НА САЩ И НА" ДОЛАРА САЩ" - И ТОЙ СИ ПРОДАДЕ ЛИЧНОСТТА- С АКТИВНОСТ !!! ПРИЕ ДА Е *** В СОС -НАЛОЖЕН ТАМ ЗА БЛАГОДАРНОСТ -ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО МУ !!!!!!! ЗАРАДИ ТЕЗИ -НЯМАХМЕ - КОВИВАКС ; СПУТНИК -В - И ТУРСКИ И КУБИНСКИ ВАКСИНИ !!!!!!!!!!!!!!
68
6
 
19
 
! Отговори
Народен Съд преди 2 години
Бесило за Кантара, Мутафа, Кацаря, Сърбогъзова, Коце Ботокса и Кунчо Бустера!
67
2
 
10
 
! Отговори
Чуки преди 2 години
ТО ДА Е САМО С ВАКСИНАЦИЯТА...!
66
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Не е за вярване колко разумни хора има в България-но е факт.
65
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вместо да лежат в затвора, вие им давате думата???? Тая държава ше се оправи само като се изрежат до дъно туморите!
64
3
 
33
 
! Отговори
Darth shadow преди 2 години
Това показва, че има много здравомислещи хора които отказаха да участват в това безумие..
63
5
 
38
 
! Отговори
pronto преди 2 години
Провалихте се значи, а? Не можахте да усвоите достатъчно мангизи, не можахте да бастисате достатъчно хора! Ех, тези лоооши антиваксъриии....
62
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Провали ли сте се вие, служителите на мафията и на СЗО. Ние нормалните хора направихме правилния избор! Покрай мен за пореден път се разболяха ваксинирани. Те първи вече ще са болните при грипове и вируси... ето това направихте за тях.
61
3
 
41
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
По-добре да спира ракията,че пак нещо е на градус,а къде е мутафа масонския слуга? Яко ще мреме-да от ваксините след време. Честито на боцнатите. Даже ромовете излезнаха по-умни от вас.
60
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква е процедурата по задействането на осъждането и наказанията на всички участници в инквизицията на българския народ и погазване на Конституцията? Няма ли юрист, четящ тук? Не трябва да отлагаме, защото ще им се размине.
59
5
 
51
 
! Отговори
Да преди 2 години
Мангъров излезе ррав!
58
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проф. Кантарджиев изразява разочарование от някакъв свой неоправдан оптимизъм! Ми БГ-то е отличник в дисциплината "Провали"! В какво не сме се проваляли като общество?!
57
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Провалихте се с лъжите и с в инската си лакомия и про даж но ст.
56
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що бе дъртак, ти нали си вакаиниран. Провали се пъклената ви договорка с мафията. Ще лежиш в затвора. Сложил съм те в центъра на домашния ми дартс.
55
1
 
40
 
! Отговори
До 43 ФАКТ преди 2 години
Факт е че са починали повече хора, но това е РЕЗУЛТАТ от неглижиране и НЕлечение на другите им заболявания! И не на ПОСЛЕДНО място сбърканият протокол за * лечение* на този грип!
54
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма провал. Ние победихме ваксинацията.
53
1
 
47
 
! Отговори
Мммм преди 2 години
За първи път виждам грипна вълна през април, както казват сега. Вирусите станаха толерантни и се изчакват - единия да приключи, другия да дойде
52
1
 
50
 
! Отговори
Лаб. Меринджей преди 2 години
Бай Шиле, я дай разумно обяснение на ситуацията в Гърция. Въпреки че са турбо-мега бустерирани и не могат да мърдат на никъде без гига-окта сертификат, цяла седмица имат по над 22хил случая на ДЕН!! Освен това вече ни настигат със жертвите, вече са почти 27 хиляди. Обясни нам невежите, как точно ваксината помага.