Проф. Кантарджиев: Провалихме се с ваксинацията

Разумно е да продължим да носим маски, заяви той
94

Разумно е българите да продължат да носят маски на закрито и при струпване на повече хора. Това коментира в предаването "Директно" по Bulgaria ON AIR епидемиологът и консултант по здравните въпроси на Столичната община проф. Тодор Кантарджиев.

Според проф. Кантарджиев тестването за Ковид-19 не трябва да спира, въпреки отпадането на противоепидемичните мерки у нас и Националната здравноосигурителна каса не трябва да спира заплащането на PCR тестовете, за които личните лекари издават електронни направления, категоричен е той.

"България се провали с ваксинацията срещу коронавируса", посочи още Кантарджиев.

Към момента в България се наблюдава широко разпространение на грип А, като най-активното му разпространение ще е до края на месеца, каза епидемиологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: Тодор Кантарджиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
28
 
4
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Прав е професорът, че трябва да се внимава. *** обаче както винаги си има свое мнение. И се тупа по гърдите и вика- ***, ***!Жал ми е за тия "безсмъртните", оплюващи елементарната предпазливост. За съжаление те са доминиращата част от населението.Жал ми е за България.
50
1
 
35
 
! Отговори
Шах преди 2 години
Защо нищо не казвате за тези които не се провалиха с ваксинацията .Как са те сега ? USA Израел ?
49
3
 
43
 
! Отговори
Така е преди 2 години
Провалихте се Кантарджиев! Ти, Кунчев, Годжи, оня мазния - всички се провалихте и сега трябва да носите отговорност! Затвор за вас - ДО ЕДИН!
48
2
 
45
 
! Отговори
да знаете преди 2 години
Напротив, ако бяхме се ваксинирали масово, сега нямаше да се отървем така лесно!
47
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един приятел пипна мигрена след, ваксинацията. Чичо ми астма и падна от трамвая на втория ден след ваксинацията. Но не, то не било от ваксините. Чиста случайност. Тук няма да ми стигне място да изброя какви заболявания пипнаха ваксинираните след ваксинации. Но те не връзват 2 и 2. Случайно съвпаднало. И никога няма да си признаят.
46
4
 
25
 
! Отговори
msm преди 2 години
Много безразборно политическо говорене в България от първия ден на пандевията. Военни униформи по телевизията, блокади с КПП-та на големите градове. Всичко това създаде отрицание в България на всичко свързано с КОВИД. Никой не обясни разумно и издържано, че ваксините на първо място са лична отговорност към собственото з8раве и живот на хората, а след това е отговорност към обществото.
45
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Търси таланти и престани да се занимаваш с ваксинации. Нема нужда
44
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви ваксини сме ви подготволи на теб и останалите клоyни от ковид-шайката ви ти е бедна фантазията.
43
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля, че вместо маски ще ти носим цветя.
42
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Объркаха се плановете на фармацевтичната мафия лекарска сзо бил гейтс мъск и всички идоито сатани убийци. БОГ Е ЛЮБОВВие си гледайте бг търси талант.Таланти малко обаче невежество много 97% от населението на земята
41
2
 
27
 
! Отговори
Бялата мафия преди 2 години
Покрай ковид спря грипа.Спряха да пускат ковид и пуснаха грипа.Сега пак ще пускат ваксини против грип и не се ли купуват,пак ще пуснат ковид или друг вирус за който имат готова ваксина.
40
2
 
16
 
! Отговори
лапландеца преди 2 години
БайШиле , наздраве!
39
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не са ваксини, а течности убийци
38
1
 
43
 
! Отговори
аз преди 2 години
Провалихте се Вие, че се разбра за тоя вирус , че първо не е лекуван както трябва, ако изобщо лекувате някого и второ , че не е толкова опасен за да спрете светът да се върти , а просто трябва да се лекува адекватно . И прикрихте цялото си невежество с хиляди левове
37
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога повече не трябва да се вярва на такива продажници като тоя. Сложете си маска и хоп две години от живота ни ограбиха.
36
1
 
38
 
! Отговори
Вируслав преди 2 години
"Националната здравноосигурителна каса не трябва да спира заплащането на PCR тестовете"- Само дето не НЗО касата ги плаща, а българските данъкоплатци. Както и ваксите и ковид бонусите на Кантарджията и подобни, дето повече от 2 години ни удрят в кантара с ковид корупцията.
35
1
 
39
 
! Отговори
аа преди 2 години
До ФактА колко операции бяха отменени и колко хора оставиха без лечение, а? От там идва разликата. А и населението ни е застраяващо. Смъртността ще расте и занапред!
34
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинацията няма да я коментирам, но България се провали с лечението. Доктори, сестри, санитари вземаха пари за 1-ва линия, но умориха над 36000 българи и съсипаха много семейства. В страните с далеч по-висок брой заболели, смъртността беше на половината на нашата. Тук няма грижа за пациента или са некадърни. Моля се, да сме здрави.
33
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изкарах го за една вечер, докато мой приятел почина на 33 от белодробна емболия след ковид. Пазликата бе, че не обелих дума против ваксините въпреки че нямам, а той беше тежка анти-вакса говореше го на всички и почина пръв от квартала. Аз веднага се самоизолирах изпих 4литра жълт кантарьон и не излязох 2 седмици, а той почна да излиза още на първата седмица хабейки си енергията за глупости - например лостове в парка февруари месец. Хората му ръкопляскаха, а той парадираше. Мир на праха му.
32
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да не се разбере какъв тотален гаф са тия вакси и колко народ по света дава фира от тях си спретнаха война в Русия и правят всичко, което им е по силите че.да я разгарят само и само народите да не се огледат и да не зададат точните въпроси. Но ние не сме забравили.