Проф. Кантарджиев: Провалихме се с ваксинацията

Разумно е да продължим да носим маски, заяви той
94

Разумно е българите да продължат да носят маски на закрито и при струпване на повече хора. Това коментира в предаването "Директно" по Bulgaria ON AIR епидемиологът и консултант по здравните въпроси на Столичната община проф. Тодор Кантарджиев.

Според проф. Кантарджиев тестването за Ковид-19 не трябва да спира, въпреки отпадането на противоепидемичните мерки у нас и Националната здравноосигурителна каса не трябва да спира заплащането на PCR тестовете, за които личните лекари издават електронни направления, категоричен е той.

"България се провали с ваксинацията срещу коронавируса", посочи още Кантарджиев.

Към момента в България се наблюдава широко разпространение на грип А, като най-активното му разпространение ще е до края на месеца, каза епидемиологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: Тодор Кантарджиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
47
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се ваксинирате и затова сме първи в Европа и на второ място в света по починали от Ковид-19 на човек от населението.
30
39
 
5
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Резултатът от слабото ваксиниране е над 56 хиляди починали в повече в сравнение с предишните години за 2021 и първите три месеца на 2022 година. През ноември и декември 2020 година преди ваксините, починаха 16 хиляди човека в повече.
29
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И слава Богу! За това в момента сме с най-малко болни от цяла Европа, дето е направо сиропирана от бустери.
28
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие се провалихте, а ние успяхме да предпазим децата от вашите токсични инжекции - стрелите на Белият Конник на Апокалипсиса. В момента в страните "за пример" е касапница от внезапно починали млади и деца без заболявания. Вечен позор за теб Кантарджиев.
27
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя, науката не е лошо нещо, ама това, дето го бучкат не са ваксини, ами не се знае какво. Направено на юруш за пари. Нищо общо с ваксините, дето са ни ги слагали преди. Че и ще плашат народа, ама той не е ***, мисли с главата си и не приема всичко на доверие, като гледа какво става.
26
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И продължава елегантно да отбягва въпроса как така сме още живи и без ваксините му.
25
1
 
33
 
! Отговори
До 10987 преди 2 години
Да,много на място го каза човече ! Браво! Бъдете достойни,стига сте лъгали или самозаблуждавали! Няма смисъл ! От къв зор са,ще ме карат да правя нещо без да искам, за да ми спасят,а от всичко друго може да умра без да ги е еня? Ами ето ,само на този въпрос си отговорете!
24
1
 
28
 
! Отговори
До аз преди 2 години
Брато,не се мисли за най-умния! Времето показа че точно тези най-вярващи в науката са най-манипулирани и заблудени ,не всички на много от тях! Бъди жив е здрав и погледне нещата от друг ъгъл!
23
1
 
24
 
! Отговори
10987 преди 2 години
Абе 32, стига бе, стига лъгахте хората. Колкото и да ви плащат, не го правете, бъдете мъже или жени, ако сте от другия пол! Стига сте лъгали хората. Че ще се мре, ще се мре. Година или две по-рано или по-късно, е без особено значение, след като човек осъзнае, че е безсмислено всичко! И тия войни и тия гендърски истории и всичко...
22
1
 
22
 
! Отговори
Baba преди 2 години
До Азходи се боцни още малко, че да ти мине
21
37
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Как ще сме се провалили? Първи сме по смъртност! Първи!!!!
20
1
 
36
 
! Отговори
Ех, кога ли преди 2 години
ще стане време да ви съдим.
19
2
 
37
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
бх ти и айдиотията!!!!...Маски,та маски!..Вакса,та вакса!..НИТО "маските",НИТО "ВАКСАТА" предпазват !..НЯМА КАК ЕДНОПАРЦАЛЧЕ на устата ти да те предпази от нещо си,което е едва видимо под електронен микроскоп....Наистина не мога да разбера тоя спатъхнат мустак как е успял да са набута между професорите !..Хомо Сапиенса требе да са преименува вече на ПСЕВДОХОМО ПСЕВДОСАПИЕНС !.."Страничен ефект на еволюцията"..
18
2
 
30
 
! Отговори
Напратив преди 2 години
Не съм против хората взели ваксата ,а против тези налагащи волята на шепа взели се за елит , а тези взели я,да са живи е здрави и дано си осъзнаят че не трябва да вярват слапо на всички и всичко! Разделиха ни и това е! Факт! Нека се осъзнаем че това искат и бъдем заедно против тези репресори! Както казах:Бог дава 2 шанс на ВСЕКИ, винаги!
17
1
 
5
 
! Отговори
Напротив преди 2 години
Ти си ми някак айляк,надявам си да ки правил всичко по заблуда и Бог да ти прости грешките! За всеки има 2,3 шанс,само да поѝска! Но другите репресори ....жал,жал...
16
2
 
20
 
! Отговори
НОШТ преди 2 години
И слава Богу "професьоре", как клоунадата в ТВ-то?
15
3
 
51
 
! Отговори
Напротив преди 2 години
Льольо,вие протдажните слуги на дявола се провалихте пред Бога и пред хората! Виждаме по света и у нас какво се случва от тези отттроффви! Скрий се че идва наказанието!
14
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свърши далаверата с Ковид, Кантарджиев! Гледай си там ТВ реалитито и се скрий. Между другото докога Фандъчката ще държи на щат и заплата този алчен пенсионер? Длъжността му е консултант по ваксинация. Не знам какво може да я консултира, но от 1-2 месеца в цялата страна си бият ваксина едва по 1000-2000 балъци и то това са такива дето си слагат бустери, нови мераклии няма! Тъй че очевидно от неговите "услуги" няма полза и никога не е имало
13
3
 
64
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Българинът се оказа по-умен от колкото смятате и не позволи да му се бие експериментален препарат. Не сме се провалили напротив.
12
1
 
39
 
! Отговори
Baba преди 2 години
Професореее, да ходиш да търсиш талант