След Шамара и Сарафа ще дава показания в полицията

Певците ли сме най-големите престъпници, пита рапърът
25 сеп 2012 12:58,
153
След Шамара и Сарафа ще дава показания в полицията
Сарафа. Снимка: Facebook

След Мишо Шамара още един рап изпълнител е получил призовка да се яви на разпит в Националната следствена служба. Сарафа ще дава показания утре, като поводът отново е текстът на песента "Бяло, зелено и червено".

"България уж е демократична държава, но явно няма свобода на словото. Когато получих призовката, в първия момент си казах: Я да не ме занимават с глупости! Но нещата явно не са глупости", коментира пред Dnes.bg Сарафа.

Рап певецът е сигурен, че ще дава показания и за други парчета.

"Следователка ме попита дали "София Де Жанейро" е моя песен и след като потвърдих, каза, че било гнусно. Иначе харесвала хип-хоп. Не мога да си обясня рап музиката ли е виновна на държавата, ако е така, е доста плашещо. Всеки ден стават тежки криминални престъпления, но явно ние сме по-големи престъпници. Не мога да си обясня защо всичко се случва", каза още изпълнителят.

Той не изключва възможността тези следствени действия да са свързани и с предстоящите избори. "Може и политиката да е намесена, но в крайна сметка ние не сме политици. Искат да ни сплашат с подобни дела, но засега не мога да дам категоричен отговор на въпроса "Защо?", обясни Сарафа.

Сарафа едва ли ще бъде изненадан по време на разпитите, тъй като по тази "утъпкана" пътека мина Шамара. Естествено, двамата са коментирали разпитите, а Мишо яростно атакува управляващите и полицейщината.

"С диктатура не става, с репресии не става! На следващите избори ще бъдете свалени от народа, ние казваме думите, които народът иска да каже", написа Мишо във Facebook. Той обяви, че войната е започнала и ще я води до край.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Певците ли сме най-големите престъпници, пита рапърът"Е нали го раздаваше "гангстаа шит" бе братле!?
3
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брях, тоз *** как се е избелил толкоз!?
2
9
 
22
 
! Отговори
Кирилов преди 11 години
Ааааааххааааахаахаа, реклама на никому неизвесния Сарафа. Мишоци!
1
8
 
2
 
! Отговори
пешо ритника преди 11 години
Е,па да не би да не сте