Шамара: Бойко да не се прави, че не ме познава

Не харесвам комунисти, но Станишев защити свободата на словото
27 сеп 2012 12:06,
39
Шамара: Бойко да не се прави, че не ме познава
Шамара пред следствената служба. Снимка: Булфото

Текстът на песента "Бяло, зелено и червено" провокира управляващи и опозиция, както и главният прокурор на републиката да занимават цялата общественост на тема "Свобода на словото".

Още по темата
Мишо Шамара и Сарафа трябва свещ да палят, тъй като такъв PR по всички медии би струвал милиони.

Сагата продължава и днес, а Шамара наля поредната порция масло в огъня.

Той се учуди как така премиерът Бойко Борисов не го познавал, след като през 2003 година два пъти е рязал лентите на дискотеки на рапъра.

"Не му прави чест да се опитва да нарежда,  само защото Станишев защити свободата на словото. Аз никога не съм харесвал комунистите, дори съм гласувал за ГЕРБ, но в случая Станишев застана на страната на свободата на словото. Какъвто и да съм - добър, лош, тъп, умен, никой няма право да ме цензурира или да ми забранява да говоря", сподели със своите последователи във Facebook Шамара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
шило преди 11 години
И КАТО КАКЪВ Е РЯЗАЛ ЛЕНТИ БОРИСОВ ПРЕЗ 2003 Г.? ТОЙ ДА МУ РЕЗНЕ ЕДИН НА ТОВА ВЪЗГОРДЯЛО СЕ ЛА.НО...
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя шамара ли е, къв е, е типично провинциално-селски тарикат.Само Ъпсурт!
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Toя с нищо не оправдава жалкото си съществуване!
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да наречеш партията си ГЕРБ е гавра с националния символ, не по-малка отколкото гаврата с националния флаг. Особено като знаем кои са в тази партия и кой е председател. Мишо Шамара е ***, но той не претендира да е нещо друго. Той се бори за демократичното си право да е такъв, какъвто е и нищо повече. Други със същите качества се борят за втори мандат и това вече е опасно. Не желая те да определят моя живот и ще се боря за това, така както Мишо се бори за правото си да бъде ***.
26
1
 
2
 
! Отговори
KOTETO преди 11 години
PICHETE BE XORA
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Свободата на словото ти дава право да кажеш каквото си искаш това е така, но след това си носиш последствията от казаното както повелява закона. Това което се пееше в тази песен скандализира и то много, все пак става дума за националния трибагреник който е описан по най - просташкия начин. Според мен трябва да има осъдителна присъда кавато и да е тя. Политиците не би трябвало да се месят нито Станишев нито Борисов - никой, съда и прокоратурата трябва да решът този въпрос.
24
3
 
5
 
! Отговори
22 преди 11 години
Е, те това не обичам на чалгаджиите- а М. Ш. е типичен чалга- ча се слагат едва ли не приятел с властта. Кой си ти, бе ***, да наричаш Министър-председателя на България на малкото име? Простотията си е простотия. Повече не коментирам.
23
5
 
5
 
! Отговори
Мишо бре, преди 11 години
Ако не си бил близо до комунистите или не си бил комунист нямаше да си милионер.Така че Бойко си е прикрит комунист:)
22
10
 
16
 
! Отговори
WTF преди 11 години
лаино гадно кво ми пееш за бело за треви за наркотици че ги сварзваш и с националното знаме ква е таз криво разбрана демокрация не ми е ясно повече шамари е трябвало да ядеш като малак шут такав
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
подкрепям да я забранят,ако обаче забранят и песента на Ивана за Боико..
20
3
 
13
 
! Отговори
marin преди 11 години
Два шамара ще ти вкарами в затвора ще те вкарам.Там да пееш твойте песнисред престъпниците бесни.ВАНКО беше там налии не пее вече той нали.Песента в истина се криеМишо пее не се крие.
19
5
 
24
 
! Отговори
аватар преди 11 години
Защо бойко и правителство,бягат от истината казана от шамара,самия текст на песента говори за действителноста в България,а за Мишо какъвто ще да е,за доказаните му нарушения има закони,но за рапърското му изпълнение има страх от днешната власт също и гузност с несправяне на пороците,така че Мишо е прав като пее за "съвременна" България !!!
18
13
 
15
 
! Отговори
555 преди 11 години
Това варненско *** още ли не е в пандиза ?
17
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
този Мишо е голямо гаменче лошото е че са много като него
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не те познавам, чат пат слушам рап, не че нещо върховно, но уважавам всеки, който е казал нещо (вярно и ли грешно) и след това го е отстоявал. Точно затова мразя комунистите милиционери герберасти, защото при тях категорията "приятелство" и "честност" не съществува. Милиционерът е забравил на секундата, че до вчера сте се черпили заедно, като те види в районното, където например си отишъл да подадеш оплакване срещу крадци. Това го доказват ежедневено със обръщане на мненията си на 180º.
15
9
 
8
 
! Отговори
Беди преди 11 години
Никой нямал право да го цензурира а на него кой му дава право да употребява цензури когато си иска.Тоя и още много такива за Белене на острова пък там да си приказват и пеят каквото искат
14
3
 
8
 
! Отговори
М преди 11 години
ГЕРБ са си комунисти - това дали една партия е комунистическа или не, се определя не от декларациите на тази партия, не от това за каква се представя и не от враговете й. Дали една партия е комунистическа или не, се определя от политиката, която същата партия води.
13
9
 
11
 
! Отговори
Беди преди 11 години
Това не е свобода на словото не изопачавайте нещата.Това си е висша форма на простотия и то българска.Знаете ли какво щеше да му се случи на един певецако изпее нещо такова за турското знаме в Турция.А тука не само не могат да ги накажат даже ги защитаватей затова сме на това дередже.Даже национални ценности вече нямаме.
12
2
 
10
 
! Отговори
Аз съм генерала преди 11 години
Мишо трай, да не ти опраскам два шамара. Аз съм властелина на задръстените. Аз съм генерала, на групировката дето се осрала. Аз съм най-великия премиер министър, мутристър. Мишо трай, да не ти опраскам два шамара.
11
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахахха никой нямал право да го цензурира.........а стига бе, че кой пък е тоя ***, даже трябва да го съдят за насаждане на простотия на малолетни, като не иска да го цензурират да ходи в гората да си лее там простотията.