Гери-Никол – невръстна провокация. Това ли продава?

Вижте новата песен на тийнейджърката: "Момиче като мен"
25 ное 2015 17:16, Александър Попов
90
Гери-Никол – невръстна провокация. Това ли продава?
Снимка: YouTube

Тийнейджърката Гери-Никол нахлу ударно на родната сцена с рамото и възможностите на Криско. Но още с първото й парче "Ела и си вземи" всичко детско умря. Певицата залага на агресивна секси визия, друг е въпросът доколко й отива.

Гери-Никол представи новото си парче: "Момиче като мен", като тенденцията продължава. Тежък грим, впито в задните части боди, набиващи се на очи удебелени и начервени устни. Визия, която е далеч от нейната възраст.

Явно обаче това продава и очаква публиката. Иначе музиката, текстът и аранжиментът на "Момиче като мен" са отново на Криско, а видеото е дело на режисьора Валери Милев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
49
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми харесва песента. Клипа няма особено значение. Жалко, предната беше/е много приятна.
10
10
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Супер е.
9
15
 
62
 
! Отговори
hhh преди 8 години
Много моралисти в тая държава БРЕХ. Човек като чете коментарите ще си помисли, че си нямаме нито чалга, нито чуждестранни музикални канали и сме нация от монаси, които живеят богоугодно всеки ден. Парчето си е точно за дискотека и няма нужда от задълбочен анализ, все пак не е литературен разказ, а музикално парче. А визията й си е съвсем в реда на днешните певици и модни тенденции. Мадона още преди 30 години се снимаше полуоблечена в клипове, така че не виждам защо трябва днес да съдим някой.
8
53
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе какво е това уродливо изображение на снимката? А-а, не знаех, че това е визията на"оня, който дава парите", т.е. на чичко паричко. Мерси и за осветлението по въпроса за девствеността. Дъщерите ви ли казаха? Щото около нас - нормални млади хора - нормално движещи се, нормално обличащи се, нормално учещи ...просто нормални. Но "визията" е страхотна - може да служи за плашене на малки деца, които отказват да се хранят. А на защитниците на тази "визия", само едно - как я ползвате, визията де?
7
55
 
24
 
! Отговори
МИМА преди 8 години
ТОЛКОВА Е ПРОТИВНО , ЧЕ ЩЕ ПОВЪРНА.
6
12
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мене ме кефи кифлата. Като знам какви работи прави с устата и другите си телесни отверстия - душата ми се сгрява ;)
5
12
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе не знам какво би трябва да внушава текста ама на мен ми внушава неща дето могат да се видят само в немско P0rn0.
4
20
 
20
 
! Отговори
... преди 8 години
Епа кат гледам 99% от младежите май мислят да си вадят хляба с задните си части! И то само и единствено защото това виждат! И по телевизия и по вестници и къде ли не! Инак ко да се каже клипа е повърхностен задни части, джуки и като цяло това което може да продаде певицата за пари! Да е жива и здрава, но явно не е никакъв пример за подражание! Освен ако не си от бранша де! *** това е тема на друг разговор!
3
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продава това, с което би могла да си вади хляба занапред.Не че това го няма навсякъде по Света...Въпросът е защо тук се лансира толкова много, всеобхватно и повсеместно?
2
8
 
66
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Първо... това не е нейна визия, а визията на този който дава парите за клипа и определя какво да се случи с нея. Второ, 3 е много прав. Трето, тя е на 16-17 години и реално си е на крачка от законовото право. Повечето хора загубват девственоста си между 13-тата и 18-тата си годишнина така, че не виждам нищо нередно. Щом има какво да показва и е съгласна, защо да не го показва.
1
16
 
16
 
! Отговори
edin_glas преди 8 години
Авторът идеално се е хванал за най-елементарното без дори наченки на по-дълбоко осмисляне на песенета и клипа.А това, че певицата има хубави устни и задни части очаквах да е повод за ревност от женската аудиторията ,но... изненада!