Гери-Никол – невръстна провокация. Това ли продава?

Вижте новата песен на тийнейджърката: "Момиче като мен"
25 ное 2015 17:16, Александър Попов
90
Гери-Никол – невръстна провокация. Това ли продава?
Снимка: YouTube

Тийнейджърката Гери-Никол нахлу ударно на родната сцена с рамото и възможностите на Криско. Но още с първото й парче "Ела и си вземи" всичко детско умря. Певицата залага на агресивна секси визия, друг е въпросът доколко й отива.

Гери-Никол представи новото си парче: "Момиче като мен", като тенденцията продължава. Тежък грим, впито в задните части боди, набиващи се на очи удебелени и начервени устни. Визия, която е далеч от нейната възраст.

Явно обаче това продава и очаква публиката. Иначе музиката, текстът и аранжиментът на "Момиче като мен" са отново на Криско, а видеото е дело на режисьора Валери Милев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
52
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ме обижда голотота й, та даже и възрастта й не ме обижда..Момиче съм и не изпитвам завист, само отвращение.Безвкусицата е това, което не мога да преглътна. Добрата стара безвкусица. Пошлостта. Голотата я има и в театъра, но се случва да е оправдана и естетична.Не мога да преглътна и примирението - "ами такива са младите, това е визията на младите, талантът е относително нещо, те и Майли Сайръс и Ники Минаж така пробиха.."Аз съм млада и това НЕ е моята визия.благодаря.
50
54
 
27
 
! Отговори
Алкохолик-събеседник преди 8 години
Поредната кифла със заявка за порно актриса. Синът ми е на 16 и каза, че само докато я гледа, може да пипне 3 венерически заболявания... пошло, грозно, евтино, безвкусно, бездарно.Като цяло, усещането е за греяна боза с лимонтузу в комбинация с румънски телешоп в полунощ.
49
51
 
12
 
! Отговори
криси преди 8 години
Прекалила е! Имитира Риана и Бионсе, но не й подхожда. Иначе е красиво и талантливо дете - но трябва някой да й покаже как да е успешна, а не да е смешна.
48
48
 
10
 
! Отговори
Възмутен преди 8 години
И е все още непълнолетна.Ужас!Къде са родителите и?Защо неправят нищо по въпроса?Това дете е на 16 или 17 и вече се снима по този начин.Нито тя има акъл,нито продуцента.Лично за мен тя се излага.Красива е,но да не го показва по този начин.
47
8
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предвиждам, че ще има бляскава кариера в порно индустрията. С толкова добър старт веднага ще я развъртят.
46
54
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не си падам по детска порнография пък какво остава за завист, само педофили и нейните връстници биха харесали това творческо недоразумение.
45
51
 
10
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Много вулгарно, ако един ден имам дъщеря никога не бих позволила да се разкрачва като прохождаща порно звезда. А вокалните й възможности са много зле, явно затова спонсорите й са заложили пари на *** й, а не на гласа й.
44
49
 
11
 
! Отговори
fck преди 8 години
Жалки опити за копиране на Майли Сайръс.. оная ем е по луда ем е по-богата. Стига с тия голотии направете смислен клип и стига използвали едни и същи ритми.. тъпо е
43
55
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В действителност песента тряа се казва *** като мен...
42
54
 
17
 
! Отговори
Сатанил преди 8 години
Скоро очаквайте и другата надувка като нея Дарина Йотова да отиде при Криско и да прави същите клипове..пък може и дует да направят или 3-ка с продуцента:)
41
53
 
11
 
! Отговори
СС преди 8 години
Помия!
40
52
 
8
 
! Отговори
Бате Гойко преди 8 години
Тук са я разцепили :D
39
52
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Детска порнография :D
38
47
 
10
 
! Отговори
65 преди 8 години
Мога само да я слушам,не искам да я гледам
37
50
 
15
 
! Отговори
65 преди 8 години
До тъпака 38-какво общо има тук завистта??Няма нищо за завиждане.Това момиче има ли родители?Защо всички залагат на визията? Защо всички са облачени като *** и са зяпнали като риби.
36
48
 
11
 
! Отговори
Баджак преди 8 години
Не ми харесва въпросната трътла, но не си ли спомняте сензацията ТАТУ едно време, като се мляскаха и обарваха под късите полички. Те не бяха по-големи от нея, дори напроотив, по-малки бяха. Дечицата много ги харесваха а и предизвикаха фурор в световен мащаб, какво сте се раззпенили за тая ттука. На 17 не си много много дете, че да се вузмущаваме така....
35
50
 
17
 
! Отговори
безумие преди 8 години
На 17-годишна не могат да правят такъв клип! Ако не са за съд, създателите са за бой!
34
47
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не намирам разлика между този клип и произволен чалга клип по отношение на присъствието и поведението на певицата... Доста пошло, но като казват, че това продава на масите, кой съм аз да давам акъл ?!?!?!?
33
48
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ба.. тиняка !
32
31
 
31
 
! Отговори
не разбирам преди 8 години
Моля ви се пичове, ползвайте презервативи. С не използването им, изгубихме Фреди и получихме Джъстин.