Евробронз за Краси Анев

Българинът e трети на 20 км на Европейското по биатлон в Италия
Обновена: 21 фев 2011 15:34 | 21 фев 2011 13:15, Красимир Ангелов
19
Евробронз за Краси Анев
Снимка: Булфото

Най-добрият български биатлонист Красимир Анев спечели бронзов медал в индивидуалния старт на 20 км на Европейското първенство по биатлон, което се провежда в Риднаун, Италия.

Анев направи две грешки в стрелбата и остана на 31 секунди зад победителя Артем Прима (Украйна). Със сребърния медал се окичи Евгени Устюгов.

В 20-километровата дисциплина стартиха още трима българи – Владимир Илиев, Мартин Богданов и Мирослав Кенанов.

Те се наредиха съответно 24-ти, 32-ри и 35-ти.

Европейското първенство по биатлон продължава до 27 февруари, след което българските биатлонисти ще пътуват за Световното първенство в Ханти-Мансийск.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: биатлонКрасимир Анев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
обичам България мразя Българските политици а за спорта политик да потпомага .браво краси честита победа.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Даааааааааааа *** народ Ако ще да е и Ц група това е победа В БЪлгария за спорт дават стотинки ,и пак някои печели .БРАВО
17
2
 
4
 
! Отговори
Do 14 преди 13 години
Olipmiiskata titla na dafovska 98 godina e 100pyti po golqmo postijenie ot 4ti na svetovnoto po futbol. Te ti SERIOZNO postijenie :)))
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хе-хе , как ги не е срам тез дето викат ,че да си трети на Европейско е малко :))) Мноооого сте Компетентни - евала на вас! Такива ме възхищават....Анев е 36ти ако се не лъжа за Световната купа в този момент....Айде сега тез умните дето много знаят да се качат те на ските и беж, че много ме обнервиха...Тъжно е да не го "потупате" дето се вика ей така защото ТЕЗИ УСИЛИЯ В ТОЗИ МОМЕНТ, КОГАТО НИКОЙ НИЩО НЕ ДАВА НЕ САМО В ТОЗИ АМИ И В КОЙТО И ДА Е СПОРТ СА ДОСТОЙНИ ЗА "ПОТУПВАНЕ".
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Евала!Не знам колко от вас осъзнават какво постижение е това. В България няма адекватни писти, на които да може да се тренира подобен спорт. Това е все едно да станем световни шампиони по хокей, при условие, че имаме 2 работещи ледени пързалки на кръст (преди време имаше виц, че се търси трети отбор за държавното първенство, та да могат да се раздадат медалите). Това момче и другото, което стана шампион за юношите в ски-скока заслужават адмирации!
14
6
 
5
 
! Отговори
Бай Хой преди 13 години
Мдаааа. Тази новина е същата, като тези, дето Григор Димитров "мачка", "размазва", "прегазва" и т. н. По принцип няма лошо - спортът е една от причините, макар и рядко, да се чувствам горд, че съм българин. Но май след световното от 94-та, нямаме сериозни спортни успехи. За несъгласните с мен повтарям СЕРИОЗНИ!
13
0
 
4
 
! Отговори
... преди 13 години
Да..че не е като състезание от кръговете за световната купа е така, но че не е успех, не си прав. Къде и колко може да тренира наш биатлонист? И естествено резонния въпрос с колко средства разполага БГ федерацията по биатлон...??? И стига с това всички плащаме данъци...и колко ни струвал "успеха му", за мен си тежи този успех...и да си 30-ти за сезона си е постижение... Хайде малко по-позитивно!!!
12
2
 
2
 
! Отговори
DN. преди 13 години
MNOGO HORA NE SE INTERESUVAT VECHE OT SPORT, ZAWTOTO TRABVA DA SE HRANAT.
11
2
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 13 години
Да добавя към коментар 8: Не прави чест на журналистите отразяването на събитията по този начин. Ако някой наш състезател е станал трети на някой треторазряден турнир, това трябва да се обяви в новината достоверно. Сега доста хора ще пишат "Браво", а когато Краси Анев излезе на истинско състезание, с участието на елита в този спорт, и остане 44-ти, същите тези хора ще се чудят, какво му стана на нашия талант. Устюгов не е в топ 20, а този Прима въобще не присъства в класирането за СК...
10
1
 
10
 
! Отговори
Хм преди 13 години
Браво Краси!
9
2
 
4
 
! Отговори
Даниел преди 13 години
Да компетентен е прав. В крайна сметка, за този спорт трябва да си асматик.
8
12
 
8
 
! Отговори
Компетентен преди 13 години
ВЕДНАГА ПРАВЯ УТОЧНЕНИЕ.ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО ПО БИАТЛОН е равносилно на Б футболна група. Силните в биатлона страни изобщо не изпращат най-добрите си биатлонисти, а обикновено или млади състезатели или някакви резерви на първия отбор. Така че този успех сам по себе си е МНОГО ХУБАВ, но изобщо не бива да се вдига толкова шум. В световния биатлон Краси Анев този сезон се движи около 30-то място. Правете си сметка..
7
4
 
5
 
! Отговори
Даниел преди 13 години
Браво Краси, трябва още да тренираш мойто момче. Не може да имаш грешна стрелба!!!
6
1
 
10
 
! Отговори
Кристиян преди 13 години
Евала!!
5
24
 
1
 
! Отговори
разплащател преди 13 години
бреееее то чудо голямо бее,ми ши взема,данъци плащаме,даже е много малко това което е направил,пари даваме данъкоплатците
4
1
 
21
 
! Отговори
vin преди 13 години
Браво!!!
3
2
 
6
 
! Отговори
xax преди 13 години
Тоя е човек на Бойко и Цецо ... или на Костов :D:D:DБРАВО ЗА УСПЕХА ! ! !
2
1
 
41
 
! Отговори
кауза преди 13 години
Браво на момчето за усилията...ето че са възнаградени подобаващо..!
1
1
 
34
 
! Отговори
Bravo преди 13 години
Bravo, vypreki bezparichieto ima hora koito se boriat , a ne mrynkat samo. Bravo Krasi. Pojelavam ti skoro i zlaten medal.

Спонсорирани публикации