Побойник удари ченге с глава при меле в кръчма

Полицаят се намесил, за да разтърве почерпени биячи
Обновена: 29 мар 2011 14:45 | 29 мар 2011 10:38,
46
Побойник удари ченге с глава при меле в кръчма
Снимка: Булфото

Полицай от Девин пострада при изпълнение на служебните си задължения, съобщиха от полицията в Смолян. Задържани са двама мъже от града, оказали яростна съпротива на полицаите при ареста им.

В понеделник малко преди полунощ е получен сигнал за сбиване в кафе-аперитив на ул. “Руен” в Девин.

Незабавно е изпратен автопатрул. Пристигналите на място полицаи установили, че няколко човека, между които и двама солидно почерпени с алкохол братя, се бият пред заведението.

След намесата на полицаите единият от братята нанесъл удар с глава в дясното око на единия от служителите на реда, а другият брат възпрепятствал другия полицай да помогне на колегата си.

За да прекрати сбиването, удареният полицай стрелял предупредително във въздуха със служебното си оръжие.

На местопроизшествието е изпратен още един полицай. Двамата побойници са задържани за 24 часа. Братята са познати на полицията за кражби, грабежи и хулиганства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: полицайДевинсбиване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
34
 
! Отговори
crus преди 13 години
аз ще попитам тия двамата юнаци ...след като са очевидни рецидивисти ..познати от кражби и хулиганства ....защо са навън ????????или поредния пример за бг "успешно правосъдие"...не мога да го разбера тва правосъдие и тва е .....общоприетата справедливост очевидно липсва.....
43
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
4udia se sled kato pianicite sa *** pylen s vyzduh zasto 4engeto ne e strelialo vyv vyzduha na bratocite. naish li kolo prdnia se zbira po vreme na kiutek. sle boksov ma4, systezatelite presediavat w kenefite da prdiat.sledvastia pyt policaiat da celi bandiugata e te v toia vyzdyh. ne e kazano kyde se prasta patrono , u koi vyzdyh. Nekoi ot banditite imat vyzduh w kratunite-celete gi tame be. inace vsi4ki ostnali imat vyzduh w belite drobove. poucaite gi mamka im da eva
42
1
 
34
 
! Отговори
до №43 преди 13 години
Преди да почнеш да коментираш кои е *** и ***.......прочети написаното от теб.......ужас.....
41
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
мното си ***, научисе първо да пишеш и тогана обикаляй по форумите и ръси мозък, ***
40
2
 
52
 
! Отговори
СЛУЧАЕН преди 13 години
Четейки голяма част от коментарите защитаващи двамата пияни *** , все повече се убеждавам , че си заслужаваме държавата и положението в което се намираме.......*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА .......
39
13
 
32
 
! Отговори
belqta преди 13 години
Не е така... Нашата полиция ни пази. Пази ни и от нас самите. Нашата полиция никога няма да посегне. Напротив, те поемат ударите и само искат да няма конфликт. Не разбирате вие сложното полиционерско мислене!
38
4
 
47
 
! Отговори
velofan преди 13 години
И сега този побойник няма ли да "ГО ПОСЪВЕТВАТ", друг път да не удря полицай...
37
1
 
40
 
! Отговори
= преди 13 години
Ако полицията не съдейства на монополистите да си приберат взиманията от циганитемонополистите ги слагат на българските сметки и ти се чудиш, защо ако си консумирал за 100 лева ток сметката ти е за 200. Докато законете не започнат да важат за *** ще има негодуване срещу полицията.
36
7
 
41
 
! Отговори
до 36 преди 13 години
Като видя 10 *** мен, ще изчезна с възможно най високата скорост ! Защото съм наясно, че торбите които изхранвам, които са въоръжени и ИМ СЕ ПЛАЩА да ме защитават, ще изчезнат преди мен ! Дали схващаш трагедията на ситуацията ?!
35
3
 
37
 
! Отговори
до №31 преди 13 години
Споко бе момко , ще получиш инфаркт от злоба - НЕ СЪМ ЧЕНГЕ.....само да попитам - ти ако видиш 10 гурливи *** , кво ще направиш ...ще се скриеш в миша дупка или типично за българина ще се обърнеш на другата страна..И кого изхранваш точно ти....щом си мислиш , че Общините събират таксите за ток и вода....а за принудително събиране трябва да има съдебно решение.
34
3
 
34
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 13 години
Щом информацията идва от `пресцентъра на МВР` , на първично, атавистично ниво започвам да изпитвам силни съмнения относно нейната достоверност.За последните години се убедих, че това министерството с най нескопосаните лъжи. Другите поне лъжат по креативно, по интелигентно някак. Ама полицайчетата, нали са си простички, една лъжа не могат да съчинят като хората...
33
3
 
36
 
! Отговори
ор преди 13 години
До 31, и аз имам несъбрани вземания и много други от реалния сектор са на това дередже. Има си законен ред! Защо искаш полицията да ти ги събира и то за ток и вода само? То тези сметки са най нереални, с включени в себестойността инвестиции, оттам високата цена напълно незаконно!
32
1
 
35
 
! Отговори
Граматик преди 13 години
до 28Простете, но това `случЕя` да не е нещо като `ручея` ?Няма ли изпит по правопис при постъпване в полицията ? А защо няма ?
31
5
 
36
 
! Отговори
до 30 преди 13 години
Правописа му е като на професор пред полуграмотните торби с пагони.
30
7
 
44
 
! Отговори
до 28 преди 13 години
А колко случая искаш да ти се цитират ченге гнусно ? Не е ли достатъчен този от преди месеци - полицаи гледат как 10 гуреливи *** убиват човек ?! И после пред съда заявяват че `се страхували за живота си` !!! И са още на работа гадните невестулки !А кой трябва да съдейства да компаниите да си събират вземанията ?! Не полицаите, а ? Ми за какво ви изхранваме въобще ? Това е големия въпрос !
29
4
 
34
 
! Отговори
до № 17 образования преди 13 години
Като ти гледам правописа...........не ти ли е малко неудобно да критикуваш другите , бе ***....
28
1
 
33
 
! Отговори
absulute преди 13 години
sq da im s4upat tapite glavi predpolagam 6te mu s4upat nosa na 10 mesta moji i nqkoq ot racete na geq
27
5
 
37
 
! Отговори
до № 23 преди 13 години
Ти колко такива случея знаеш , а ........ какво общо имат Общините със събиранията на сметки за ток и вода........много обичаме да плюем , но и за това се иска чалъм - поне трябва да знаем за какво , а не да пишем по инерция
26
1
 
36
 
! Отговори
ор преди 13 години
Шефът на ГД "Охранителна полиция" Милчо Енев е отчел, че : "Трябва да се завиши обучението на спецгрупите по задържане", край на цитата!
25
10
 
39
 
! Отговори
Абе ... преди 13 години
Колкото и да го бият полицая, все му е малко. До преди малко е просил по пътищата, сега на рамбо решил да се прави. Бой по фуражката и това е. И без това да се бие полицай по главата е безопасно - не му е жизненоважен орган. Полицай не трябва да се удря по корема, защото там му е живота.