Гълъбин Боевски е в емоционален шок

Ще бъде преместен в килия с българи
Обновена: 11 ное 2011 14:38 | 11 ное 2011 07:05,
267
Гълъбин Боевски е в емоционален шок
Снимка: Архив Булфото

Гълъбин Боевски е в емоционален шок, защото не може да възприеме факта, че е в затвора, пише в доклад до Външно министерство Мануел ду Насименто, временно управляващ посолството ни в Бразилия, цитиран от „24 часа”.

Боевски ще бъде преместен в килия с българи, след като Насименто разговарял с директора на затвора.

В доклада до министерството пише още, че Боевски няма оплаквания за лошо отношение на служителите и пазачите в затвора, но не възприема условията там: "Той се намира в добро физическо състояние и в емоционален шок. Не може да възприеме факта, че е в затвора!”

Според адвоката на Боевски Ивайло Дерменджиев обаче, той бил тормозен от съкилийници. Щангистът бил в килия с 15 затворници, един от които с присъда от 300 години за тероризъм, обясни адвокатът.

“Той е доста силен човек, но две седмици никой не му е обърнал внимание. Няма никакви самопризнания. Разпитът му от задържането е само на една страница и нищо повече. Няма повдигнато обвинение. Вярно, че няма вериги, но пък не трябва да се забравя, че той е единственият, който е без присъда в този затвор”, разказва Дерменджиев.

Сега Боевски ще бъде преместен при българи. Според данни на Министерството на външните работи в затвора "Итаи" има близо 70 българи, много от които също са заловени да пренасят наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
1
 
20
 
! Отговори
СЕКСОЛОГ преди 12 години
Каквото и да си говорим Гълъбин вече не е девствен(отзад):-)))))))).
211
0
 
11
 
! Отговори
старец преди 12 години
На тоя направо му се отворил парашута за бразилската екзотика,като си спомня колко българи преди години само си мечтаеха да могат да заминат за по евтино с еднопосочен билет и по възможност за по дълго време в далечна и екзотично богата Бразилия за да не пропуснат нещо и мислеики си че могат да се уредят да участват в пиршествата и забавленията на пищният Карнавал !!!
210
1
 
13
 
! Отговори
Радио Ереван преди 12 години
Попитали радио Ереван дали може мъж да забременее.Радиото отговорило:"По принцип не може ама в момента в един бразилски затвор опитите продължават.Там има един българин на име Гълъбин Боевски,питайте него той може да знае..."
209
0
 
10
 
! Отговори
barcelona преди 12 години
TAM IMA I DRUGI BULGARI ,ZASHTO DO SEGA NE SE INERESUVAHA OT TQH ,HVANAHA EDIN SHTANGIST KOITO E SVETOVEN SHAMPION I SHTE NAPRAVAT SI4KO VAZMOJNO DA GO OSVOBODAT,GALABIN BOEVSKI E MULE I E ZNAEL MNOGO DOBRE KVO PREKARVA,KUPIL SI KUFARI ZASHTOTO NEGOVITE SE SKASALI??????NE ZNAEL OT KADE GI E KUPIL???????KOKAINA BIL V KUFARITE???????????I NAI MALKOTO DETE NQMA DA TI POVQRVA
208
0
 
29
 
! Отговори
изравнителен преди 12 години
Имало близо още 70 българи...!Дали на адвоката Дерменджиев му е останало време да види и те ли са в носталгичен шок,или само за някой по важни птици е прелетял това огромно и незнам от кого финансирано скъпоструващо разстояние ?
207
2
 
20
 
! Отговори
zmi[ta преди 12 години
еи скапани журналисти стига сте писали за тези и други престъпни мутри ,унищожили здравето и младостта на децата .браво на чуждите митничари че са го заловили и ще си понесе заслужаното защото ако беше тук даже и медал олипииски щяха да му дадат получателите мутри политически и мафииотски .Това всичко е организирано от Големите хора в кавички за които всичко е позволено.Като ревете ако бяха дали и на вашите деца как ще се чуствате
206
3
 
18
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 12 години
Стига ме занимавахте с наркотрафиканти! Колко пари струват 7кг кокаин,а? Бил си купил куфарите, те не били негови, бил в шок и т.н. дрънканици! Да го бесят и толкова! Или по- добре да го пуснат, за загубените пари и дрога ще му се иска да е в затвора!
205
13
 
4
 
! Отговори
podkrepa преди 12 години
DOBRE BE BRATYA BULGARI,NIE I MALKOTO SHAMPIONI KOITO IMAME NE GI PODKREPIAME, SRAMOTA E !! MOLYA VI DAITE DA BUDEM MALKO OPTIMISTI I DA VYARVAME NA EDIN CHOVEK S CHISTO SUDEBNO MINALO !!
204
5
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 12 години
А може би шока не е толкова емоционален ,може би по скоро е ***
203
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
що е в шок? Да не би неговия да му изневерява с надзирателя? Да му го върне тъпкано с отрядния или с готвача!
202
1
 
15
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
Замъглила му здравия разум алчността и ето ти го резултата.Сам си е виновен,дано другите си извадят поуки,макар че не вярвам...
201
2
 
20
 
! Отговори
Орнитолог преди 12 години
Ехх,Гълъбинe,Гълъбинe то пиленце като пощенско гълъбче доста пратки си попренесъл ,та добре си бил напълнил гушката и ти се е усладило, щом си решил на задокеански цял ПЕЛИКАН да се правиш и прекръстваш !!!
200
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ето ако не беше щангист, веднага щеше да усети че са по - тежки чантите, ама нали е як......
199
4
 
32
 
! Отговори
777 преди 12 години
МОЙТО МНЕНИЕ Е,ТАКИВА КАТО НЕГО НА БЕСИЛКАТА АКО ЩЕ И 1500 МЕДАЛА ДА Е ДОНЕСЪЛ, ЗАЩО НЕ ГИ ДАВА НА ДЕЦАТА СИ АМИ ТО СИ Е ЧИСТО ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО НА МНОГО МЛАДИ КОИТО ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН СА ЗАРИБЕНИ С НАРКОТИЦИ!ЕЙ ТАКИВА КАТО НЕГО ,ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ ,РАЗПЛАКАХА МНОГО МАЙКИ ИСЪСИПАХА ИКОНОМИЧЕСКИ МНОГО СЕМЕЙСТВА!
198
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може ли адреса на магазина ,откъдето е купил чантите.Имам едно ходене до бразилия..........
197
6
 
1
 
! Отговори
от 204 преди 12 години
расказват=разказват
196
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На Гълабин му е ясна съдбата. В статията обаче най-интересна ми се стори частта за временно управляващия БГ посолството там "Мануел ду Насименто". Този човек очевидно е натурализиран българин или син на такъв. потърсих в нета и видях, че е превеждал книги на български. Сигурно има интересна и най-вече позитивна история. Журналята по-добре да расказват такива, а не само да ни информират за престъпниците по цял свят.
195
0
 
29
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Гълъбин е заловен на летището с ТРИ чанти, във ВСЯКА от които има укрити по 3 кг кокаин - общо 9,07 килограма = повече от 150 000 дози = повече от 15 милиона лева.Как така ще ти продадат три чанти и във ВСИЧКИТЕ ТРИ - старателно укрити и замаскирани наркотици???Как така чантата ще тежи с 3 кг повече и ти няма да се усетиш???Това минава само пред продажните *** с тоги, дето заседават в българските съдилища от кой мафиот колко пари да вземат, в Бразилия не върви!!!
194
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
nqma zna4enie dali e vinove ili ne hvanaligo sas koka golqma rabotA. da e nqkoi pedofil ili iznasilva4 4e da zloradstvate ili iznasilva4 da togava ne gazamo da razbiqt ami dori dago ubiqt vse miq taq,.ama za tova 4e se upital da prekara materql i takiva komentari ne ste pravi,kolko po dolni prestapleniq se izvarshvat 4e trafik na droga nee nishto tolkova sramno,i ako ste pone malko hora shte se saglasite
193
4
 
26
 
! Отговори
А преди 12 години
Гълъбинчо, можеш ли да сядаш?

Спонсорирани публикации