Тръпката е на боксовия ринг в битката за абсолютен световен шампион в тежка категория!

Спонсорирано съдържание | 15 май 2024 14:25, Красимир Ангелов
Тръпката е на боксовия ринг в битката за абсолютен световен шампион в тежка категория!

5 години феновете на професионалния бокс в тежка категория мечтаят за двубой, в който да се обединят всички титли в дивизията. Чакането приключва в събота (18.05), като един срещу друг се изправят Тайсън Фюри и Олександър Усик, които ще спорят за 4-те най-важни пояса - на IBF, WBA, WBC и WBO.

Битката е в Рияд, Саудитска Арабия, като ще бъде излъчена в над 237 страни по цял свят, включително в България, а платформата за онлайн залози efbet.com предлага интересни пазари и коефициенти за предстоящия титаничен дуел.

Фюри срещу Усик - кой е фаворит?

Въпреки че Олександър Усик вече е бил абсолютен световен шампион (при полутежките) и държи 3 от 4-те заложени титли, Тайсън Фюри е лек фаворит на букмейкъра в сблъсъка.

Към настоящия момент, залози в полза на британеца се приемат на коефициент 1.85*, докато победата на Усик е оценена на 1.90*. efbet.com обаче не се ограничава само до победител, а предлага още няколко пазара с топ коефициенти в своята платформа.

Ще има ли нокаут в битката?

Малко очаквано е да има нокаут между двамата боксьори. И двамата са изключително опитни, като до момента не познават вкуса на загубата и много рядко са изпадали в трудни ситуации. Затова и шансовете за нокаут са оценени с високи коефициенти.

По-вероятен изглежда нокаут в полза на Фюри (4.70*) срещу 5.20* в полза на Усик. "Линията" за рундове е поставена на 10.5, като ставката за "над" е 1.35*, а за "под" - 2.95*.

Коефициентът да се изиграят всички 12 рунда е 1.41*, докато ставката мачът да приключи с нокаут, технически нокаут или съдийско решение, независимо в чия полза, е 2.60*.

Нов топ маркет в efbet

Освен че предлага топ коефициенти за своите потребители, efbet продължава да предлага и нови възможности. Поредното доказателство за това е новият маркет, който беше добавен наскоро - 1-ви голмайстор, четен или нечетен номер на екипа. Това е най-новият пазар, като е поредният, добавен към спортната секция на компанията след "над 2.5 или гол/гол в мача".

През 2024 година efbet.com реализира куп нововъведения към платформата си, включително и нов джакпот - VIP Link Bell, с високи стойности на 4-те нива.

Над всичко останало е новият ултра бонус на компанията, който е за нови клиенти и на стойност 3000 лева - важи едновременно и за спорт (до 400 лева), и за казино (до 2600 лева).

Тръпката е в отговорния хазарт!

efbet призовава всички ползватели на услугите на игралната индустрия да бъдат отговорни към своята игра. Хазартът носи риск от развиване на зависимост. Той не е средство за генериране на приходи, а печалбите не са гарантирани. Чрез предлаганите контроли за разумно залагане efbet предоставя на своите потребители спомагателно средство за това играта да бъде и остане отговорна.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.


Спонсорирани публикации