Феновете на Левски: Натопиха ни за дрогата!

Всичко било заради скандирания срещу Бойко Борисов
Обновена: 24 ное 2011 14:53 | 24 ное 2011 13:35, Красимир Ангелов
104
Феновете на Левски: Натопиха ни за дрогата!
Феновете на Левски скандираха срещу Бойко Борисов, докато той режеше лентата на новия стадион на Лудогорец. Снимка: Булфото

Само един от арестуваните при вчерашната акция за разпространение на наркотици в помещение, използвано от футболен фенклуб, е член на фенклуба на Левски "София-Запад“,  се посочва в специална декларация на фракцията.

"Това е човекът, които разпява публиката в Сектор Б. Преди седмица същият получи забрана от съда в Разград да посещава спортни мероприятия за срок от една година“, уточняват "сините" фенове.

Те са категорични, че дрогата не е открита в помещението, използвано от фенклуба, а в задния двор на кооперацията.

"Каквото и да е открито то е от заден двор на кооперацията, който не е стопанисван от нас и няма нищо общо с нашето помещение", твърдят в писмото си феновете от "София-Запад".

Те са категорични, че проблемите им с полицията идват от мача с Лудогорец в Разград, когато част от "сините" фенове започнаха да обиждат премиера Бойко Борисов, който беше на стадиона за този мач.

Още по темата

"Важно е да се отбележи, че за скандиранията не бе даден знак от мегафона. Те започнаха спонтанно и неорганизирано. Нещо повече – членовете на "София-Запад" все още не бяха на трибуните",  допълват ултрасите.

Според тях обаче именно това е причината за акциите на полицията срещу фракцията, чиято цел била да се представи "Гласът на Сектор Б" като наркодилър.

"Очевидно е, че в МВР работят освен професионалисти и тотални безхаберници, които горят от желание да израстват в кариерата. В името на тази цел те са готови да вкарат в ареста хора със скалъпени обвинения, базиращи се на "кушаревски" свидетели.

Изземването на наркотиците и оръжието е станало без на място да присъстват поемни лица. Такива са дошли в последствие и едва тогава им е било показано, къде са открити. След това дрогата е била внесена отвън в помещението, което обитаваме", твърдят в заключение от "София-Запад".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
че как ще обиждат мутрата, това е унижениеи той си отмъщава..., властта нали е негова - тъпия народ му я даде
62
2
 
5
 
! Отговори
ПАТЕНЦЕ преди 12 години
ДО ТЪПИЯ *** jj : " ВАШАТА " ПАРТИЯ ПАК СИ Е ВАША, ПРОСТО ОТ БКП, СТАНА НА ГЕРБ !!! ДОКАЗАТЕЛСТВА ???!!! БОКО МУТРАТА - ЧЛЕН НА БКП С ОРГИНАЛЕН ЧЕРВЕН БИЛЕТ, НЕВЪРНАТ ( ОТ ЛЮБОВ КЪМ ПАРТИЯТА БКП ), ОХРАНИТЕЛ НА ПАРТИЕН ЧЛЕН НА БКП НОМЕР 1 - ДРУГАРЯ ТОДОР ЖИВКОВ !!!ЦЕЦО ШЛИФЕРА - ЧЛЕН НА БКП, А БАЩА МУ НА ЦЕЦО Е ЛИЧЕН ШОФЬОР НА ДИМИТЪР СТОЯНОВ, НАЙ ЗЛИЯ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР НА ТОДОР ЖИВКОВ...ОЩЕ ИСКАШ ЛИ БЕ *** ?
61
0
 
4
 
! Отговори
тонев преди 12 години
аз много добре разбирам, че виновен наркодилър НЯМАСеляйдин Боевски щангиста също е невиненмноо ясно
60
1
 
1
 
! Отговори
jj преди 12 години
добър опит :) дано си вярваш : ) ама БКП/БСП или БКП/ГЕРБ , ти звучи по-добре като за рима , тай като за песен : ) нали си певица :) сам си направи извода : ) СМЕНЯ СЕ БУКВИЧКАТА "К" С БУКВИЧКАТА "С" : ) ДАВАЙ МОЖЕШ САМ :)
59
2
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
ДО ВСИЧКИ НАСЛЕДНИЦИ НА БКП, СЕГА НАРЕКЛИ СЕБЕ СИ ГЕРБ :БОЙКО КУPBO, БОЙКО КУPBO, БОЙКО КУPBO ( НАПЕВНО, КАТО НА МАЧ ) :))) БОЙКО КОЙТО СЕ Е ЗАЯЛ С ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ ВСЕ Е ИЗЯЛ ДЪРВОТО ! ДОЛУ БОЙКОВИЗМА, ДОЛУ СТАЛИНСКИЯ РЕЖИМ НА БОЙКО И МУТРИТЕ, СВОБАДА ЗА БЕДНАТА НИ РОДИНА, БЪЛГАРИЯ
58
0
 
4
 
! Отговори
jj преди 12 години
патенце : ) и песен да ми изпееш , всички ви знаем кой сте : ) и кой сте били 20 години несменени : ) ако успее някой да ми докаже че човек от крадлив се променя към добър , може да ми пееш тогава : ) но вашата партия е на 100 години , а членовите и са на 200 и са си все същите мушмуроци : )
57
4
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
ДО jj ВСИЧКИ НАСЛЕДНИЦИ НА БКП, СЕГА СЕ НАРЕКЛИ - ГЕРБ ! Вече две години тиква неузряласи мисли, че държавата ни управлява.А тя, горката се е спрялана кръстопът, без ясна магистралаи се чуди по кой път да поеме,та да стъпи на крака и да се съвземе.Решено е магистралата да се открива на сегменти,за да има всекидневно рязане на ленти, така че, докато народът вярната посока чакада не се усети, кой ще го прецака.Дали ще се събуди тоз страдалчески народ,и ще възроди мечтите на своите
56
0
 
1
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
че то няма нищо красиво , че да го описвам красиво , грозно но факт ;)
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
53 - "ЗНАЧИ ПРЕСТЪПНИКА И С МАЙКА СИ БИ СЕ ОПРАВДАЛ : )"Как грозно си се описал:)))))
54
2
 
5
 
! Отговори
jj преди 12 години
най-вероятно ще излезе че и тези червени лакейчета който пишат по форумите цял ден , са същите надрусани фенчета :)
53
3
 
2
 
! Отговори
JJ преди 12 години
хахаха виж ти *** ще излязат най-читавите граждани още малко :) ЗНАЧИ ПРЕСТЪПНИКА И С МАЙКА СИ БИ СЕ ОПРАВДАЛ : ) АКО НЯКОЙ ОЧАКВА ДА КАЖАТ "ДА НАШИ СА" , А НЕ ДА СИ ИЗМИСЛЯТ НЕЩО , МОЛЯ ДА СИ ПРЕГЛЕДА ГЛАВАТА : )
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахахахаха! бойко помниш ли в Разград - "Бойко ***":)) И аз това мисля! И знам, че заптиетата са действали да те спасят, но кой ще спаси тях!):))))
51
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"фенове започнаха да обиждат премиера Бойко Борисов, който беше на стадиона за този мач. "- браво на тия момчетаа сега оставалите да излязат на улиците и да ги защитят и да искат правата си в тая държава иначе ще ви мачкат докрай
50
4
 
5
 
! Отговори
5ър преди 12 години
Много отдавна трябваше да смажат тая *** , но кой ли не се възползва от услугите им толкова години за палежи , бомби , побоища , безредици ... Но нищо ,по-добре късно от колкото никога .
49
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
младежите в България или да се махат от тая страна и да я оставят на мутрите и мафиятаили да излизат на улиците да протестират и да са готови да умрат дори, както правят младежите в арабския сват (защото ние сме си от техния сорт държава)
48
8
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Дрогирани ***.От това ви се издържа смешния клуб,агитката ви е наркоманска,футболистите са ви наркомани,Батков е дилър и заплатите на футболистисите са в наркотици и после те ги продават.Само ЦСКА
47
4
 
5
 
! Отговори
Azz преди 12 години
опа, почнаха оправданията...хубаво, ама с доказателствата пред съда!
46
5
 
9
 
! Отговори
....? преди 12 години
Какви ти .."ФЕНОВЕ " в Бг?Това са ----АНТИФЕНОВЕ !
45
3
 
4
 
! Отговори
dhmjj преди 12 години
4e kak 6te obijdat mytrata tava e ynijenie
44
2
 
6
 
! Отговори
levski 1914 преди 12 години
Az sum ot Levski i mi e tupo ,che teia oligofreni si praviat ,kakvoto si iskat v sktora.Ne edin i 2 puti sa prebivali jestoko fenove na LEVSKI za nishto.

Спонсорирани публикации