Феновете на Левски: Натопиха ни за дрогата!

Всичко било заради скандирания срещу Бойко Борисов
Обновена: 24 ное 2011 14:53 | 24 ное 2011 13:35, Красимир Ангелов
104
Феновете на Левски: Натопиха ни за дрогата!
Феновете на Левски скандираха срещу Бойко Борисов, докато той режеше лентата на новия стадион на Лудогорец. Снимка: Булфото

Само един от арестуваните при вчерашната акция за разпространение на наркотици в помещение, използвано от футболен фенклуб, е член на фенклуба на Левски "София-Запад“,  се посочва в специална декларация на фракцията.

"Това е човекът, които разпява публиката в Сектор Б. Преди седмица същият получи забрана от съда в Разград да посещава спортни мероприятия за срок от една година“, уточняват "сините" фенове.

Те са категорични, че дрогата не е открита в помещението, използвано от фенклуба, а в задния двор на кооперацията.

"Каквото и да е открито то е от заден двор на кооперацията, който не е стопанисван от нас и няма нищо общо с нашето помещение", твърдят в писмото си феновете от "София-Запад".

Те са категорични, че проблемите им с полицията идват от мача с Лудогорец в Разград, когато част от "сините" фенове започнаха да обиждат премиера Бойко Борисов, който беше на стадиона за този мач.

Още по темата

"Важно е да се отбележи, че за скандиранията не бе даден знак от мегафона. Те започнаха спонтанно и неорганизирано. Нещо повече – членовете на "София-Запад" все още не бяха на трибуните",  допълват ултрасите.

Според тях обаче именно това е причината за акциите на полицията срещу фракцията, чиято цел била да се представи "Гласът на Сектор Б" като наркодилър.

"Очевидно е, че в МВР работят освен професионалисти и тотални безхаберници, които горят от желание да израстват в кариерата. В името на тази цел те са готови да вкарат в ареста хора със скалъпени обвинения, базиращи се на "кушаревски" свидетели.

Изземването на наркотиците и оръжието е станало без на място да присъстват поемни лица. Такива са дошли в последствие и едва тогава им е било показано, къде са открити. След това дрогата е била внесена отвън в помещението, което обитаваме", твърдят в заключение от "София-Запад".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
14
 
! Отговори
все невинни преди 12 години
Виждам че и тук се намират *** от тая наркоманска хракция,която няма нищо общо с футбола..И сега на велики ли ще правите бе,малките деца ви знаят,защо все отричате..Като се съберете 50 тиквеника и като смръкнете колко велики ставате,тогава можете да биете,тогава сте мъже,сега сте жени който хленчат и пишат декларации за бавно развиващи..Момчета много филми гледате с чужди ултраси,ама там не хленчат като вас,там си поемат отговорността..И другия мач пак скандирайте за Бойко-ще ви смачка
82
4
 
16
 
! Отговори
НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ преди 12 години
79-ТИ НЕ ТИ ЛИ СЕ СТРУВА МАЛКО НАГЛО ДА ТИ ДОНЕСАТ НАД 200 ПАКЕТЧЕТА МАРА,ХЕРОИН,АНФЕТИ,СИГУРНО ЧЕНГЕТАТА СПЕЦИАЛНО СА ГИ ОПЪКОВАЛИ..А НАЙ СМЕШНОТО ЩОМ СПОРЕД ТЕБ СА ИМ Я ПОДХВЪРЛИЛИ СА МИНИУМА И БРОНЗА С КОЙТО ПРАВЯТ БОМБИ,ДАЖЕ ИМАШЕ И 2 ГОТОВИ БОМНИ,ПАК ЛИ ЧИНГИТАТА СА ГИ ПРАВИЛИ,ТИЯ ХОРА УБИХА НЕВИННО МОМЧЕ С ТАКАВА БОМБА,ЕДИН ДЕН МОГАТ ДА УБИЯТ И ТЕБ И ДЕТЕТО ТИ И ВСЕКИ,ЗАЩО ГИ ЗАЩИТАВАТЕ БЕ.ЗАЩО ЗАЩИТАВАТЕ ХОРАТА НА ТАКИ НЕ МОГА ДА ВИ РАЗБЕРА-ТЕЗИ ХОРА УБИВАТ АКО СЕ НАЛОЖИ,ТОВА ЛИ ВИ ХАРЕСВ
81
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А помните защо беше освиркан Боко тогава? Защото вместо да е в Катуница, където погребваха убития Ангел, той избяга в другия край на страната да реже някаква лентичка! И хората с право го освиркаха този продажник! А нашите корумпирани гъзолизачески медии някак 'случайно' пропуснаха този израз на народната 'обич' към Вожда, вместо това 'новината' от Разград беше: "Премиерът Борисов откри ремонтирания стадион в Разград". И това ако не е вид цензура, здраве му кажи!
80
6
 
12
 
! Отговори
затвор за вас преди 12 години
Леле майко,абе кой ще ви повярвя бее *** гадни..Вие да не мислехте да си държите дрогата на витрината на фен клуба,естествено че ще я скриете..Сигурно миниума и бронза и 2 те готови бомби,са на някой друг,на някой на който е и дрогата-а това сте самите вие,направили 200 пликчета и цял ден пият и щмъркат вътре и си идват клиенти и си пазарят..Абе и чингитата не са толкова ***..Защо когато осъкатявате,биете,ръгате,продавате дрога и ви хванат се оправдавате като жени,вие софия-запад сте за затво
79
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
то мутрите в Бъргария начело с ЦЦ и ББ си знаят къде какво се продава и от кой, но си го толериранобаче когато им кажеш какви са, са способни и на това да ти подхвърлят дрога и да те обвиняттакава държава смедокога ще го нърпите?
78
12
 
15
 
! Отговори
76624 преди 12 години
Момчетата не харесват Бойко, за това търгуват с дрога!Така е от мъка, че не харесват Бойко продават дрога и се дрогират -- ББ е виновенТрябва да ги оправдаем!И Гълъбин трябва да се освободи, защото пренасял дрогата, защото не харесвал Бойко!И него Бойко го е натопил.
77
3
 
4
 
! Отговори
jj преди 12 години
ЗАБРАВИХ ДА КАЖА НА ВСИЧКИ МОИ КОЛЕГИ ***, АМБРИАЖИ, БКПета, ГЕРБЕРИ, ЧЕ ДИРНИКА МИ Е КОЛКОТО НА ЛЕЛЯ ФИDOSKOWA, AHAHAHAHAHAHAH
76
3
 
3
 
! Отговори
jj преди 12 години
патенце : ) аз съм за ГЕРБ и съм червен :) като бсп са червени :) логиката ти е фантастична , всеки ден ще влизам за да ти чета глупостите : ) айде приятен ден , някой хора работим , вадим пари ала бала :) пробвай ;)
75
5
 
0
 
! Отговори
jj преди 12 години
ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП И ГЕРБ ДА ЗНАЯТ, ЧЕ АЗ КОМУНИСТА jj, СЪМ *** И ЛЯВ ***, ЗАТОВА КОЙТО ИМА НУЖДА ДА МЕ РАЗТЪРКА, ДА СЕ ОБАДИ ! ВЪРТЯ ГО МНОГО ДОБРЕ ЧЕРВЕНИЯ СИ ДИРНИК ! АХАХАХАХААХ
74
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kakvo sa vinovni momchetata che ne haresvat Boiko Borisov ?Ebati policeiskata darjava !!!
73
2
 
0
 
! Отговори
ПАТЕНЦЕТО НА jj преди 12 години
AAAAA, jj, ТИ СИ ЧЕРВЕН И В ПУTKATA СИ, ТАКА ЧЕ НЕ МЕ ЛЪЖИ, ЕЙЙЙ, jj, ahahhahahaha
72
1
 
2
 
! Отговори
jj преди 12 години
и как смееш да наричаш мен комунист : ) като ти мрънкаш че не са ти дали : ) ми работи и си дай сам бе патенце :) това да ти дават на готово е комунизъм : ) другото е капитализъм : ) ако и в 2те неможеш да си намериш местенце , явно си намираш във виртуалния живот :) и цъкаш по форуми :)
71
0
 
3
 
! Отговори
До 67 преди 12 години
пич само на 22 години си и вече си се сдухал, толвова сте *** и манипулирани с това кой какъв бил зелен червен кафяв.......
70
2
 
4
 
! Отговори
jj преди 12 години
АЗ jj , AЗ ***, АЗ КОМУНИСТА, АЗ СЪМ ЛИЧНИЯ *** НА БОКО МУТРАТА ! ЗАТОВА НИКОЙ ДА НЕ МЕ ОБИЖДА ПОВЕЧЕ ТУК В ТОЗИ ФОРУМ, ЗАЩОТО ЩЕ КАЖА НА БОКО, ЦЕЦО, ЛЪЧО...АХАХАХАХАХАХА
69
1
 
2
 
! Отговори
jj преди 12 години
интелигентността ти си личи в езика ти : ) псувай :) явно си футболен фен :) аз съм далече от фенщината и от червенината :) а колкото до младостта аз съм на 25 и се справям доста добре с живота :) явно ти не успяваш и затова недоволничиш : )
68
0
 
8
 
! Отговори
реалист преди 12 години
левскар съм. борисов е ***. може да са ги били на мача заради викове с/у него. НООО тези от София-Запад отдавна са в наркобизнеса и това го знае всеки. София-запад е Люлин, Люлин е Таки, Боримиров е зет на Таки. Едно време затова фракцията го поддържашеПовечето големи агитки на запад са намесени в такива неща. Затова нормалните хора седят извън тях.
67
1
 
2
 
! Отговори
ПАТЕНЦЕ НА jj преди 12 години
jj, ТИ ОСВЕН, ЧЕ СИ ***, ТИ СИ И ТИНЯК, ТИ СИ ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕРВЕНО КОМУНИСТИЧЕСКО ***, ИСКАМ ДА ТИ КАЖА, ЧЕ СИЛАТА Е В НАС МЛАДИТЕ, АЗ СЪМ САМО НА 22 ГОДИНИ, ЧЕРВЕН *** ! ДРАГИ МИ СМЕХУРАНКО ГЛЕДАЙ ДА НЕ ТИ ВЛЕЗЕ BLACK *** НА ГАРА ДЕМЕБЕЛЕ, ЧЕ ТОГАВА ЩЕ ТИ ИЗХВЪРЧАТ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИЦИОНЕРСКИ ОЧИЧКИ ! АРЕ ХОДИ СЕ ПЛЯКАЙ , АХАХАХАХАХАХАХ
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
фенклуба на левски че продават дрога - всеки го знаекакво ново са открили
65
2
 
4
 
! Отговори
pi4a преди 12 години
Дали има връзка или не едва ли е най-важно, но съставяне на обвинителен акт по този начин, без поемни лица ясно говори за високата компетенция на МВРто, после съдии и адвокати са му виновни на Цецосопола че няма осъден. Ами, няма да има бе Цецо, свършете си работата, изпипайте я, за това ви плащаме, а не да се лендзите от всяка телевизия и вестник.
64
1
 
0
 
! Отговори
jj преди 12 години
*** ? : ) аз ако съм *** : ) не искам да си представям какво си ти патенце мое : ) ама надъхвай се смехурко : ) жалко че пак ще си пищиш като момиченце , а гласът ти ще остане недочут : )))

Спонсорирани публикации