Станислав душен и влачен като куче от шотландеца Брансън

Възрастният мъж си признал всичко пред разследващите
Обновена: 27 яну 2012 15:48 | 27 яну 2012 11:12,
158
Станислав душен и влачен като куче от шотландеца Брансън
11-годишният Станислав. Снимка: МВР

Има събрани достатъчно доказателства, че 71-годишният британски гражданин Дейвид Брансън е предполагаемият убиец на 11-годишния Станислав, обявиха от МВР.

Издирването на момчето продължи цели 18 дни, а тялото му бе открито на 21 януари в землището на село Лагошевци в стръмен дол.

Според заключението на експертизата детето е било удушено, а по тялото има следи и от извършени блудствени действия.

Още по темата

Брансън, който живее в селото от пет години, е бил подложен на разпит с полиграф, след което е направил самопризнания пред окръжен съдия във Видин, обяви днес комисар Марчо Марков, директор на видинската полиция.

Мъжът е направил пълна възстановка на извършеното от него. Той е запазил пред разследващите пълно самообладание и държанието му е било хладнокръвно.

Установено е, че убийството на момчето е извършено още в деня на изчезването му. Около 16.30 часа на 4 януари детето отивало да занесе храна на възрастен мъж от селото, а пътят му минавал покрай имота на британеца.

Дейвид Брансън излязъл на улицата, провокиран от скимтенето на  кучето си, видял момчето, за което имал съмнение, че тормози домашния му любимец и го хванал за врата, за да го души.

Влачил момчето, душейки го, към полето, където изхвърлил трупа в дола и се прибрал в дома си, обясни зловещата картина комисар Марчев.

Към настоящия етап на разследването обаче не са събрани достатъчно доказателства, уличаващи 71- годишния британски гражданин в блудствени действия с момчето, призна топполицаят.

Предстои извършването на съдебнопсихиатрична и психологическа експертиза за установяване вменяемостта на британския гражданин.

Тази сутрин е внесено искане за налагане на постоянна марка "задържане под стража" на обвиняемия Дейвид Брансън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
1
 
15
 
! Отговори
Баш Пандизчията преди 12 години
Носят ми шотландска играчка. Хип хип ура!
107
1
 
18
 
! Отговори
до 115 преди 12 години
Къв доктор бе, льольо!? Доктор за мимаджиийте. Ще им трепне ли сърцето за горкото детенце днес? -Не! Сигурно ще кажат че детето си е виновно.
106
1
 
42
 
! Отговори
пак 114 преди 12 години
И трябва да му се продаде имота на тоя изверг и да се плати кръвнина на близките на детето. Дори съдът трябва да отсъди направо семейството му да живее в неговата къща, а той да получи 2 доживотни присъди без право на обжалване и замяна. 1-за отвличане и 1-за убийство.
105
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
111 бързо при доктора.
104
2
 
44
 
! Отговори
до 92 преди 12 години
Ами куче се влачи като куче. Ясно по човешки. Няма нищо нередно да влачиш куче. То се дърпа, ама като трябва да се заведе някъде и го влачиш, няма да го носиш на ръце, я! И *** се влачи, например на заколение. И прасе.Ама не е редно човек да се влачи. Това е престъпление. А ако е дете е двойно престъпление. А ако е дете което го наказваш заради това че е "дразнело" лаещия ти пес, това е четворно престъпление. Тоя побъркан кучелюбец трябва да лежи до живот в най-гадния затвор.
103
11
 
2
 
! Отговори
до 110 преди 12 години
ами бяха при *** , злобарче недоправено.....
102
20
 
33
 
! Отговори
МИМАМИМА преди 12 години
Къде са сега тези, които създаваха групи във фейцбука за протези на песа Мима?? Сега заради един пес, и по-точно заради един побъркан кучелюбец (оопс, те всички кучелюбци им хлопа дъската поне малко) умира едно наше дете. Къде сте? Защо не призовете сега"Всички кучкари на психотест", "Всички кучета на синджир и с намордник за да не лаят и да няма причина децата да ги дразнят" или "Всички песове на закрито в къщите, за да са защитени от дразнене!"
101
3
 
37
 
! Отговори
PSIHO-Portret преди 12 години
Това е типичен кучкар от аграрно-селски тип. Отчуждил се от хората , може би защото общетвото го е отхвърлило и сега за него ПЕСА е всичко. Не дай си боже да погледнеш песа му с погнуса или да му кажеш чиба, ако те лае. Готов е да те изяде с парцалите и както се вижда дори и да те убие..
100
0
 
17
 
! Отговори
Пам преди 12 години
*** има всякакви по целия свят. Какво направиха наши сънародници в Копенхаген. А скоро арестуваха в Лондон наш сънародник и какъв е той. Жалко за детето, всички имаме деца и бог да ги пази и нас от изверги. Но не трябва да се плюе на общо основание. Не трябва заради някой *** да мразим всички хора. Аз съм за наказанието на убийците, но да оставим сънародниците им на мира. Да бъдем реалисти.
99
4
 
5
 
! Отговори
Ханзи преди 12 години
Хайд'а чакама го този тричленен бритханец. Подготхвили хсме му цхела кофъ с възелин хъъ
98
5
 
17
 
! Отговори
Не е верно! преди 12 години
104 - та си е! Всички любители на домашните животни са малко тра-ла-ла! Този *** обаче е минал всякакви мерки! Бог ще го накаже така, както ние не можем!
97
0
 
15
 
! Отговори
Za6to ? преди 12 години
Bednoto dete !!!Gnusen 6otlandski izverg da mu prekasne taka brualno jivota !
96
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей за това не е хубаво да обичаш прекалено много ***/ кучетата. Като видя някакъв,а *** да си говори с тях като с човеци ми идва да му фрасна един тупаник. Имал съм много животни и имам на план да си купя и куче в скоро време, за което ще се грижя добре, но няма като *** да му говоря колко е хубаво или колко е умно. Обикнете човеците, а след това и останалите животни.
95
1
 
29
 
! Отговори
българин преди 12 години
Ето каква е разликата между българина и "добрия англичанин". Бедното семейство живее мизерно без ток и въпреки всичко изпраща това дете да занесе супа на друг старец / българина по душа е богат духом и милостив /, а богатият англичанин без капка милост го убива за някакво съмнение, че тормозил кучето му / англичаните може да са богати хора, но бедни духом, студени и бездушни хора. ВРЕМЕ Е СВЕТА ДА ПРЕМИНЕ ОТ МАТЕРИАЛНОТО СТРЕМЛЕНИЕ КЪМ ДУХОВНОТО РАЗБИРАНЕ.
94
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Горкото дете!За съжаление има всякакви изверги на този свят!
93
0
 
5
 
! Отговори
до 95 преди 12 години
точно щях да напиша същото. Всичко си има граници, а това заглавие я прескача по всички показатели.
92
0
 
11
 
! Отговори
конспирация преди 12 години
до 95А може би сравнението е точно ,за да добием действителна представа за жестокостта на изпълнението.За *** освен смърт,няма друго наказание.Считам,че жестокостите стигнаха кулминация и е време за СМЪРТНА ПРИСЪДА!!!
91
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде да не се изкарва и този невменяем,заслужава ли някакъв дърт *** да живее а 11 г. детенце да умре в мъки ? Като е невменяем да се беше обесил ...Трябва да има присъда !!! С М Ъ Р Т за смърт !!!!!
90
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не, той не заслужава доживотна присъда...заслужава Смъртна присъда, изверга му мръсен!!
89
0
 
11
 
! Отговори
знаете ли? преди 12 години
Знаете ли, какво означава разграден двор?

Спонсорирани публикации