Станислав душен и влачен като куче от шотландеца Брансън

Възрастният мъж си признал всичко пред разследващите
Обновена: 27 яну 2012 15:48 | 27 яну 2012 11:12,
158
Станислав душен и влачен като куче от шотландеца Брансън
11-годишният Станислав. Снимка: МВР

Има събрани достатъчно доказателства, че 71-годишният британски гражданин Дейвид Брансън е предполагаемият убиец на 11-годишния Станислав, обявиха от МВР.

Издирването на момчето продължи цели 18 дни, а тялото му бе открито на 21 януари в землището на село Лагошевци в стръмен дол.

Според заключението на експертизата детето е било удушено, а по тялото има следи и от извършени блудствени действия.

Още по темата

Брансън, който живее в селото от пет години, е бил подложен на разпит с полиграф, след което е направил самопризнания пред окръжен съдия във Видин, обяви днес комисар Марчо Марков, директор на видинската полиция.

Мъжът е направил пълна възстановка на извършеното от него. Той е запазил пред разследващите пълно самообладание и държанието му е било хладнокръвно.

Установено е, че убийството на момчето е извършено още в деня на изчезването му. Около 16.30 часа на 4 януари детето отивало да занесе храна на възрастен мъж от селото, а пътят му минавал покрай имота на британеца.

Дейвид Брансън излязъл на улицата, провокиран от скимтенето на  кучето си, видял момчето, за което имал съмнение, че тормози домашния му любимец и го хванал за врата, за да го души.

Влачил момчето, душейки го, към полето, където изхвърлил трупа в дола и се прибрал в дома си, обясни зловещата картина комисар Марчев.

Към настоящия етап на разследването обаче не са събрани достатъчно доказателства, уличаващи 71- годишния британски гражданин в блудствени действия с момчето, призна топполицаят.

Предстои извършването на съдебнопсихиатрична и психологическа експертиза за установяване вменяемостта на британския гражданин.

Тази сутрин е внесено искане за налагане на постоянна марка "задържане под стража" на обвиняемия Дейвид Брансън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прекалихте с това сравнение...."...и влачен като куче". Отвращавате ме господа!
87
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И на 70 и на 80 патлака на мъжа става.
86
5
 
3
 
! Отговори
Стоимен преди 12 години
Дядото е на 71,едва ли му става патлака.Той може да е убиеца,но дали и той ще е изнасилвача,замислете се...Естествено това ще е така,ако е имало блудство.
85
1
 
21
 
! Отговори
първа дама преди 12 години
и как точно се влачи куче, според автора на статията и респективно заглавието?
84
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ako imahme samo malko poveche samochustvie i rodoliubie shtiahme da sme mnogo po naperd ot tezi nacii na roboti i izvergi.Nito sme grozni,nito sme tapi prosto tribva malko trud, obich kam rodinata i postoianstvo.Gospod da prosti detenceto
83
3
 
5
 
! Отговори
Алов преди 12 години
До 84. Ясно ми е какво е блудство ,но дай да ти отрежем оная работа като си толкова хитър и пак помисли тогава без нея как се блудства. Все едно си бъркаш с пръс в ухото или носа.Затова питам какви са следите от блудство? Естествено , че не са сополи.
82
1
 
18
 
! Отговори
Кирилов преди 12 години
до 84Бе те журналята, че са *** е ясно. Само да вметна как тоя *** Бареков представи в предаването си престъпника, псевдо *** и бивш затворник, помилван от Марин, за да може да участв на избори, Цветелин Кънчев: "До мен е уважаваният български политик и бивш народен представител от партия Евророма, г-н Цветелин Кънчев"... хаха, че да му беше направил и ***...Иначе по случайност, може би, са го написали правилно - предполагаемият. Все пак докато не го осъдят е невинен.
81
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вече започвам да разбирам какво означават ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ. Все повече разбирам. Това което разбрах за тези "ценности" от последните дни са следните ценности:1. Акцизите в бедните държави да са колкото в богатите, за да сме "РАВНИ".2. Субсидиите за селскостапанските производители също получават 2 пъти по-малко за да сме "РАВНИ".3. Сега разбирам че за един британец кучето е по-важно от живота на едно дете. За Фънди пък популацията от кучета е по-важна от изядена жена от този див свят.
80
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Британците по принцип са едни от най-гнусните европейци заедно с германците...
79
0
 
46
 
! Отговори
Пъзел преди 12 години
НИКОГА не съм коментирал журналистите в този сайт, но определението " влачен като куче "мисля, че е най-меко каазаноп неуместен когато се говори за УБИТО ДЕТЕ!!!!
78
2
 
25
 
! Отговори
Пъзел преди 12 години
И вчера писах и пак ще напиша:В България се домъкнаха всякакви *** от UK и от къде ли не.Ние им лижем задниците за да им е хубаво и да не ни плючюят, продали сме си и душата и каквото имаме...Историята помни когато "заселниците" обикновенни катили, рецидивисти и всякаква *** налази Америка какво се случи с индианците...
77
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***, преди да се изказваш, поинтересувай се какво е това "блудство" и по какво, разбираш ли, се отличава от секса. Тогава ще ти стане ясно и какви следи могат да останат.А първото изречение просто е най-добрият пример за журналистическа неграмотност - "Има събрани достатъчно доказателства, че Брансън е ПРЕДПОЛАГАЕМИЯТ убиец"! Интересно мкога ще се събират доказателства, че е РЕАЛНИЯТ убиец.
76
1
 
38
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Нали се гордеехме с това колко къщи са купили поданиците на кралицата,как сега у нас ще потекат милиарди инвестиции?Напълнихме България с английски *** и сега ще им "сърбаме попарата"Този *** бих го нарязал на парчета- без милост.
75
1
 
3
 
! Отговори
halil преди 12 години
napilno sim siglasen sis komentar n-79
74
0
 
14
 
! Отговори
Един преди 12 години
"Има събрани достатъчно доказателства, че 71-годишният британски гражданин Дейвид Брансън е предполагаемият убиец на 11-годишния Станислав, обявиха от МВР." Да плачеш ли да се смееш ли на такова изречение!
73
5
 
46
 
! Отговори
И преди 12 години
Генетично увредени ***. Това са грозните розовелки от Острова на едно 90%...
72
2
 
44
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
На вас пък все ви се вижда скалъпена, нагласена работа! Факта, че възрастен шотландец е дошъл да живее в БГ, сам по себе си означава, че тоя е психопат! Кой нормален възрастен би напуснал местата, където е живял толкова дълго?
71
9
 
3
 
! Отговори
Бате Б.. преди 12 години
Скалъпена работа.....!
70
0
 
2
 
! Отговори
относно 77 преди 12 години
... междувременно другия коментар е изтрит, така че и този се обезсмисли
69
0
 
19
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Понеже тоя мръсен содомит, жесток убиец, и гнусно животно е прекалено възрастен, предлагам да гори на клада, жив!

Спонсорирани публикации