Лудогорец готви трансферна бомба, взима Божинов

Тимът от Разград вече е подготвил оферта за българския национал
Обновена: 1 юни 2012 15:07 | 1 юни 2012 11:24, Георги Пешев
64
Лудогорец готви трансферна бомба, взима Божинов
Снимка: Булфото

Шампионите от Лудогорец готвят да хвърлят сериозна трансферна бомба. "Милионерите" имат мераци да привлекат нападателя на Спортинг Валери Божинов в редиците си.

Тимът от Разград вече е подготвил оферта за българския национал, който може да поеме към "Лудогорец Арена" под наем за една година, твърди "7 дни спорт".

Разградчани са готови да плащат цялата заплата на играча и разчитат той да им помогне за атака на групите на Шампионската лига.

Настоящият отбор на Божинов - Спортинг, усилено му търси нов клуб, тъй като той не влиза в плановете на треньорското ръководство.

Валери си тръгна със скандал от "Жозе Алваладе", след като се скара със съотборника си Матиас Фернандес за една дузпа.

След това българинът бе натирен да доиграе сезона в Лече под наем, но и там не впечатли с изявите си и повечето време бе на пейката.

Българският национал има договор за още 4 години със Спортинг и лисабонският тим не знае какво да го прави, така че е готов да изслуша всяка оферта за него.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
2
 
! Отговори
Ali преди 11 години
Bojinov ne e zle za nas , no bih iskal Drogba da doyde may ste e po dobre za nas, no i bez Drogba mojem da igraem v Sampionskata liga, Levski vednij igra i vkara samo 1 gol, pone nie sta vkarame 2 i ste vzemem pone 1 tocka v Sampionskata liga, e s malko kismet kato Celsi mojem da biem i nekoy otbor, koy znae v futbola vsicko se slucva stom Celsi vze kupata to vece nema faforiti vseki moje da e Sampion, daje i nie ot LUDOGOREC RAZGRAD, bravo Domusciev, neka da si jiv i zdrav zavinagi. CESTITO
54
6
 
2
 
! Отговори
martinsski преди 11 години
Може да е всякакъв , но ако реши да играе в България , ще е един от най-добрите нападатели в А група , бъдете сигурни ;)
53
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Da im e 4estito !
52
1
 
1
 
! Отговори
до 55 преди 11 години
би ли повторил сега и на Български?
51
2
 
3
 
! Отговори
Zürich преди 11 години
53-ти, предполагам че наистина Разград е градче от селски тип, което е добре. Я си представи, че Божинов беше подписал с отбор от *** София, тогава щеше да се наложи да се преместят в селското гето на Европа. Така че, по-добре на село, отколкото в селското гето
50
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nioleta e ot kichuka ve *** izmislen...ne che golqma rabota, ama i az sam ot kichuka i ne sam ot selo!
49
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбира се всички българи обожаваме да плюем по всичко живо , но мисля че ще бъдете приятно изненадани от Божинката ако отиде в Разград , въпреки че от 5 години е в нисходяща форма момчето има качества , които може да развие в балансиран отбор като Лудогорец . Тези които са гледали контролата с Унгария може би са забелязали как се обърна играта с влизането на му на мястото на Гъргоров и след влизането на Гаджев
48
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малее, Николета се оноди с половин България за да избяга от село и сега ако разбере че пак се връща там направо ще откачи :)
47
0
 
10
 
! Отговори
Справедлив преди 11 години
Николета ще я вземат ли ?
46
1
 
13
 
! Отговори
Ужас преди 11 години
Решаващата грешка на шампионите от Лудогорец....
45
2
 
13
 
! Отговори
Лай Но преди 11 години
Това няма как да се случи! Примадоната Лозанова не може да живее на село!
44
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Халал да им е дивия *** Божинов при дивите селяни от Разград точно са си един за друг.
43
1
 
18
 
! Отговори
шоп преди 11 години
е са да значт ,че повече шампиони нема да станат :)))) :D ... отворете 1 чалготека в Разград и с отбора ви е свършено ;)
42
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
наистина е бомба, ама като избухне и ще взриви мира в и без това набързо скалъпеното отборче на разград. От Валери може да се очаква най-вече да се прави на гъзар, да вдигне оборота на кръчмите и на публичните домове в района. Ако чакат от него голове значи сериозно не са в ред.
41
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станаха "шампион" в един много след сезон дори за БГ като всички и всичко ги подпираше - от съдиите до късмета.В Европа бързо, бързо ще ги разкрият. Както Латекса предните 2 години.Единственото хубаво е, че направиха база и школа. Ако поработят в нея 10-на години може и да излезе някой друг по-добър футболист.
40
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Олеле,как може да си помислят да вземат този головодник в Лудогорец.Човек и да не разбира от футбол не би го взел да играе в А група.Този става само да играе в Бистрица при Бойко Борисов в долните групи,там може и да направи впечатление.
39
7
 
13
 
! Отговори
Само така,браво! преди 11 години
Следващия сезон Лудогорец пак ще вземат Титлата а и нищо чудно пак да направят дубъл.Просто хората се опитват наистина да работят за футбола а не като софийските отбори за далавери и пари.
38
1
 
31
 
! Отговори
Мискинин преди 11 години
Леле ... на Николета че и скъсат трътката у Разград!
37
1
 
5
 
! Отговори
До 36 преди 11 години
ще ги научиш :)
36
1
 
4
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 11 години
До 36Ами кой си ти, анонимнико?

Спонсорирани публикации