Лелята на Женя поръчала убийството й заради имотни спорове

21-годишен младеж заклал момичето за "хонорар" от 2 000 лева
Обновена: 28 сеп 2012 14:54 | 28 сеп 2012 14:00,
347
Лелята на Женя поръчала убийството й заради имотни спорове
Снимка: Булфото

Имотен скандал стои в основата на кървавата драма, която отне живота на 21-годишната Женя от Варна.

38-годишната Светлана Димитрова, която е леля на момичето и сестра на бащата на убитата, е поръчала убийството на Женя, обяви окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Физическият извършител на бруталното убийство пък е гаджето на първата братовчедка на жертвата – 21-годишният Петър.

И двамата заподозрени в кървавата история са задържани, като младежът е направил пълни самопризнания.

Причината за зверството е имотна, обясни прокурор Чавдаров. Светлана Димитрова била страшно сърдита на своите роднини, че племенницата й е наследник на по-голямата част на семейните имоти, включително и на къщата, в която живеят двете семейства на ул. „Лоза“ 6А.

За да реши проблема тя повикала Петър, който бил гадже на 15-годишната й дъщеря, и му обещала 2 000 лева, за да убие Женя. Броила му 500 лева "капаро", а останалите обещала след като свърши услугата.

"Убитата се е защитавала до последен дъх. За това има порезни рани по цялото тяло", обясни още варненският окръжен прокурор.

Той допълни, че Петър е разказал всичко пред разследващите, като ги е завел до мястото, където е изгорил дрехите, с които е бил облечен по време на престъплението.

Още по темата

По думите на Чавдаров все още не е ясно защо никой в къщата, където живеят двете фамилии, не е чул нищо. Убийството е извършено през нощта, когато е тихо, но всички от разпитаните до момента твърдели, че не са чули нищо.

"Убийството е извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. Затова свидетелстват не само десетките рани по цялото тяло на Женя, но и фактът, че острието на ножа се е счупило по време на клането", уточни още окръжният прокурор.

В момента лелята  на Женя и убиецът дават показания пред съдия. По-късно през деня ще стане ясно и  заключението от извършената аутопсия на тялото.

21-годишният Петър не е имал криминално минало. Според закона, ако бъдат признати за виновни, двамата участници в тежкото престъпление може да получат от 15 до 20 години затвор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ???родителите са били на работа,в къщата са били лелята-поръчител и дъщеря и,на 15-в течение на заплануваното.Явно е ,че смешните присъди не стряскат в Бг,сега ще се отърват с по15-20 г. и това е.Затова трябват крути мерки-публично наказание,бесилка или идентична мъчителна смърт на извършителите,за да се замисли всеки ,който би посегнал на живот,заради една камара тухли...Разстрелът е твърде милостива форма на наказание,за едни толкова оскотяли животни
282
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 11 години
За какви съседи пишете постоянно? Другите живущи в къщата не били чули нищо, предполагам и родителите на момичето включително. Странна работа...
281
0
 
11
 
! Отговори
Оператор преди 11 години
Щом е платила 2 бона за живота на момичето, то за другите колко ще плати мастията, по 2.500, за майката и бащата? Добре, сега неискам да си правя *** с трагедията на хората, но т'ва не е нормално. То една откачалка,...някакси приемам, но те са две! Запознат съм с това докъде може да стигне хорската простотия когато е свързано с делба на имоти, но чак пъл толкова. Като се замисля, тия двете...ще ги нареча СЪЩЕСТВА, бих ги пречукал лично срещу две каси бира, ей така за кеф, да оттърва народа! :)
280
0
 
3
 
! Отговори
Stefka Stefanova преди 11 години
СМЪРТ!!!
279
1
 
18
 
! Отговори
Пион преди 11 години
деградация на нация или национален синдром. Материалното над духовното. Чалгизатия,мутроизация,американозация... и всичко останалото.
278
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kakvi sa tez 15-20 godini....SRAMOTASMART ZA SMART ili DOJIVOTEN BEZ PRAVO NA PROMIANATRIABVA DA IMA SPRAVEDLIVOST....NO V NASHTA ZAGUBENA BULGARIIA ..NIAMA ZAKONIAKO TOVA E V AMERIKA...I DVAMATA SMARTNI PRESADI SHTQHA DA POLUCHAT
277
2
 
20
 
! Отговори
.. преди 11 години
Вече се чудя дали не заслужаваме някои да заколи наш близък чoвек.Тоя е на 21 години,по закон ,след като излежи момичето има време да направи ощe едно убийство да излежи и него и ще му остават 5-6 години до пенсионн вазраст .Как може за такова убийство да се предвиждат от15 до 20 години? Които може да се спасява от тук и да не се обръщa
276
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да ги трепем такива с камъни на площада - смърт за лелята и 21 годишният ***, смърт и за семействата им - до 9 коляно.
275
0
 
21
 
! Отговори
Една преди 11 години
Лелята! Колко мъка има на този свят? Да убиеш племенницата си, за да получиш ИМОТ! Да върнат смъртното наказание, че е най-честно за всички убийци...
274
4
 
1
 
! Отговори
Perko Naumov преди 11 години
Nai-golemia griah na Jana e 4e e imala tamna 4erna kosa!!! Tova napomnia za raz4lenenia trup na Nikolay ot Andrei ;za smarta na Iana ot 4eci;za smarta na Miroslava ot Pernik;izob6to vse sataninski ubiistva vdahnoveni ot Boko tikvata i Ceco Meco taka 4e ne e slu4ainost 4e 3 godi6nia sin na leliata-ubiec se kazva Ivailo.Kogato se oneviniavat teroristi izvergite izbivat nared.....
273
0
 
53
 
! Отговори
weisse wolfe преди 11 години
В България едни пият шампанско за 2000 лв., а други се избиват за 2000 лв. ...
272
0
 
5
 
! Отговори
KON преди 11 години
vbox7/play:33e97c8260 Това е самата действителност,съболезнования на родителите!!!
271
3
 
34
 
! Отговори
Тракторист преди 11 години
На времето такава *** я вкарваха в мазата на милицията и и пускаха по един 9 мм в тила! К'во да кажа,...загнила държава, изперкал народ, спасение няма!
270
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все едно чета роман на ужасите. Не мога да повярвам че се е случило.
269
2
 
51
 
! Отговори
Е га ти държавата преди 11 години
Нямам думи да опиша колко съм потресена! Да лишиш кръвния си брат от най- скъпоценното нещо в живота му, да почерниш цяло семейство заради някаква си "къщурка", да поръчаш убийството на собствената си племенница, която вероятно е израснала пред очите ти и в същото време да възпитаваш 15 годишна дъщеря, като превръщаш приятеля и в убиец!...Дано в този случай законът се прояви в цялата си строгост и двамата психопати да получат най- тежкото възможно наказание!!!
268
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако някой направи подписка за временно връщане на смъртното наказание за подобни случаи аз ще я подкрепя! Конкретно за този и за онзи случай с Николай от София и други подобни зверства!!!
267
1
 
34
 
! Отговори
ГЕНИАЛНО НАЛИ преди 11 години
Смъртно наказание, ама по подобен и жесдток начин - тридневно жестоко изтезение на местния прощад, като преди това са събрани всички *** от околията да гледат кво става, че да знаят какво ги очкаква, ако евентуално правят бели и така ... и накрая да я дадат на крокодилите, щото такава *** не заслужава и гроб да има дори ... е разбира се Данков дапоръча една ферма крокодили, която да се храни с такива изчадая, ако когато нема да се хранят с умрели животни вместо да се строи екарисаж.
266
0
 
11
 
! Отговори
EDI преди 11 години
KLAN I ZA DVAMATA
265
0
 
13
 
! Отговори
JollyRoger преди 11 години
Принудителен труд за двамата. Всички притежания - кръвнина. И под труд нямам предвид да търкат наровете в затвора. За животите, които провалиха цял живот да помагат(т.е да работят)!
264
1
 
26
 
! Отговори
bez ime преди 11 години
До живот на тия гадове и на двамата.