Лелята на Женя поръчала убийството й заради имотни спорове

21-годишен младеж заклал момичето за "хонорар" от 2 000 лева
Обновена: 28 сеп 2012 14:54 | 28 сеп 2012 14:00,
347
Лелята на Женя поръчала убийството й заради имотни спорове
Снимка: Булфото

Имотен скандал стои в основата на кървавата драма, която отне живота на 21-годишната Женя от Варна.

38-годишната Светлана Димитрова, която е леля на момичето и сестра на бащата на убитата, е поръчала убийството на Женя, обяви окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Физическият извършител на бруталното убийство пък е гаджето на първата братовчедка на жертвата – 21-годишният Петър.

И двамата заподозрени в кървавата история са задържани, като младежът е направил пълни самопризнания.

Причината за зверството е имотна, обясни прокурор Чавдаров. Светлана Димитрова била страшно сърдита на своите роднини, че племенницата й е наследник на по-голямата част на семейните имоти, включително и на къщата, в която живеят двете семейства на ул. „Лоза“ 6А.

За да реши проблема тя повикала Петър, който бил гадже на 15-годишната й дъщеря, и му обещала 2 000 лева, за да убие Женя. Броила му 500 лева "капаро", а останалите обещала след като свърши услугата.

"Убитата се е защитавала до последен дъх. За това има порезни рани по цялото тяло", обясни още варненският окръжен прокурор.

Той допълни, че Петър е разказал всичко пред разследващите, като ги е завел до мястото, където е изгорил дрехите, с които е бил облечен по време на престъплението.

Още по темата

По думите на Чавдаров все още не е ясно защо никой в къщата, където живеят двете фамилии, не е чул нищо. Убийството е извършено през нощта, когато е тихо, но всички от разпитаните до момента твърдели, че не са чули нищо.

"Убийството е извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. Затова свидетелстват не само десетките рани по цялото тяло на Женя, но и фактът, че острието на ножа се е счупило по време на клането", уточни още окръжният прокурор.

В момента лелята  на Женя и убиецът дават показания пред съдия. По-късно през деня ще стане ясно и  заключението от извършената аутопсия на тялото.

21-годишният Петър не е имал криминално минало. Според закона, ако бъдат признати за виновни, двамата участници в тежкото престъпление може да получат от 15 до 20 години затвор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
0
 
17
 
! Отговори
croww преди 11 години
kakvi 15 20 ,,do jivot trqbva da lejat tiq svini dolni
242
0
 
29
 
! Отговори
Мира преди 11 години
В предишните информации пишеше, че 5 човека са починали от тази къща, ако не бъркам за 1г.Ако е вярно, е най-големият ужас. невиждан ужас
241
3
 
35
 
! Отговори
Гадже на 15 годишна преди 11 години
Много станаха курветата в тая ***, напълно деградирала нация.
240
0
 
22
 
! Отговори
Оксана преди 11 години
266 наистина големи душмани има сред най- близките хора.Ужасно е,много са отчуждени хората,просто никой с никого,като че ли не е близък ,аз лично много милея за близките си ,но от тяхна страна при някои,не при всички не е така ,алчни ,надменни,надути,гледат да те прекарат и т.н.
239
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само ГЕРБ И БИ БИ !!!!
238
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Знаете притчата за Александър Македонски, който пожелал да го погребат с разтворени ръце, за да видят всички, че нищо няма да занесе на онзи свят...Нищо, че го е завладял половината.Мръсни, алчни, отвратителни хора.Даже и не са хора.
237
0
 
30
 
! Отговори
шок преди 11 години
Какви роднини в 21 век ве..Невиждате ли какви побоища, кавги и убийства стават като се съберезаедно РОДАТА за 2/3 дни, УЖ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ..Всичко е пълен фалш вече,дори на погребениеходят за да отбият номер и непрекъснато говорят по телефоните,докато го погребват БЛИЗКИЯпокойник.На последното погребение пък непрекъснато се питаха какво правят ,как са ,ядяха за бог да прости ,ВИКАХА СИ "НАЗДРАВЕ" и си обещаваха да се чуват често по телефона,скайпа,фейса..УЖАС,намерили място за поредното надлъгва
236
0
 
15
 
! Отговори
S преди 11 години
Kolko struva Edin Jivot ???Leka i prust ...
235
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 11 години
До *** ...245На нормален човек му става ясно защо сме такива зли ,след като прочете " творбата "ти.
234
1
 
8
 
! Отговори
До 261 преди 11 години
Това е и целта на занятието. Така да мислиш. То управлението на стадото не се прави явно. А чрез създадени ситуации да те накарат сам да си наденеш хомота. По-лошото от "комунизма" е военната хунта.
233
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Edva li ima druga darjava na sveta ,koqto za 23 godini da dokara naroda si do takav hal.Ako znaeh, 4e takava izvratena demokraciq 6te imame,to prav be6e g-n Mladenov koito na vremeto kaza:"Po dobre e da doidat tankovete".Me4taq ve4e v tazi darjava da imame voenna hunta.Bih podkrepil vseki i vsi4ki koito q napravqt.Tozi obor trqbva da se iz4isti po nqkakav na4in.
232
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И ОЩЕ НЕЩО:*** ЛИ Е ПОЛИЦАЯТ-УБИЕЦ НА ИВЕЛИНА В ЛОВЕЧ?*** ЛИ Е ***,УБИЛ МАРИЯ В НЕСЕБЪР?*** ЛИ Е БОСЪТ НА ФЕН-КЛУБА,РАЗМАЗАЛ ОНЯ ДЕН НА ПИХТИЯ ЧОВЕК НА МАГИСТРАЛАТА?КЪДЕ СА "НОВАТА СЪВЕСТ НА НАЦИЯТА" УЛТРАСИТЕ,ДА ОТИДАТ И ПРОТЕСТИРАТ ПРЕД ДОМОВЕТЕ НА ТЕЗИ УБИЙЦИ?НЯМА ГИ...ЩОТО ШЕФОВЕТЕ ИМ МРЪСНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ И МАФИОТИ НЕ ПЛАЩАТ!
231
1
 
29
 
! Отговори
Дона преди 11 години
Какви 25-15години затвор бе,направо ми идва от тука,от южна България да дойда и да ги разчекна тия двамата бе,Да убият това кротко дете-*** ,*** ненаядени.И тоя кандидат зет кво ли си е викал и аз ще наследя имота.Горкото дете!Милото,какви ли мъки е изпитало.Направо са за Белене.
230
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Написах под статията за Джоли оня ден,че масово се толерират коментари,съдържащи агресия,цинизми и разпалващи омраза,а се заличават коментарите,апелиращи за човешко отношение,смирение и спазване на моралните норми на обществото.Е,аз бях ИЗТРИТ,но новините за ежедневни кланета НЯМА КАК ДА ИЗТРИЕТЕ!Все така продължавайте-и още такива новини ще има! И последен въпрос към дежурните форумни расисти(нацисти и комунисти) :*** ЛИ Е *** УБИЕЦ ПЕТЪР?*** ЛИ Е ЛЕЛЯТА-ПОРЪЧИТЕЛ?
229
1
 
17
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 11 години
Значи живота на млада българка в България струва 2000 лева !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
228
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Навсякъде по света се трепят за наследство. Не сме го изобретили ние. Но случая е крайно безумен. Съмнявам се дали тия хора изпитват чувства. Определено са ненормални. А пък че съседите не чули нищо да го разправят на някой друг. И те са ненормални. Чували са но не ги интересува какво къде става. Тоест не става въпрос за едно убийство, а за цял болен народ.Изключително болен. По нашенски - ненормални. А пък тия дето още каканижат за комунисти и те са ненормални.
227
4
 
19
 
! Отговори
баба ГИЦКА преди 11 години
Този имот за който е станало клането няма да донесе нищо хубаво на никого вече.дори и да го продадат проклятието ще тежи и над новите собственици и над парите който ще бъдат получени/над тези който ще ги харчат/.Дори и да го подарят на някого пак няма да го изчистят от проклятието.
226
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е товаса българите избиватсе за имоти и какволи не, алчни циял живот се гледат за иманета.лека пръст на момичето
225
0
 
25
 
! Отговори
уъ преди 11 години
Много гнилоч в тази наша държава. Почвам да се питам с какво ни захранват та сме толко зли, коварни, като бесни къчета се ръфаме дори и най- близки да сме. От къде дойде тази чума по нашите земи? Не знам защо трябва да има дела за такива. Моментална смъртна присъда на място.
224
1
 
25
 
! Отговори
Сребра преди 11 години
Искам да знам КОГА ще се надигнем и КОГА ще поискаме СМЪРТНА ПРИСЪДА?!?!?Народ ли сме,или какво?!Докога така?!Умът ми не го побира-равен ли е един млад,човешки живот на една кирлива къща?!И цялата да е от злато пак не си заслужава бе,хора!Плаче ми се !Мъчно ми е!Докога????