Лелята на Женя поръчала убийството й заради имотни спорове

21-годишен младеж заклал момичето за "хонорар" от 2 000 лева
Обновена: 28 сеп 2012 14:54 | 28 сеп 2012 14:00,
347
Лелята на Женя поръчала убийството й заради имотни спорове
Снимка: Булфото

Имотен скандал стои в основата на кървавата драма, която отне живота на 21-годишната Женя от Варна.

38-годишната Светлана Димитрова, която е леля на момичето и сестра на бащата на убитата, е поръчала убийството на Женя, обяви окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Физическият извършител на бруталното убийство пък е гаджето на първата братовчедка на жертвата – 21-годишният Петър.

И двамата заподозрени в кървавата история са задържани, като младежът е направил пълни самопризнания.

Причината за зверството е имотна, обясни прокурор Чавдаров. Светлана Димитрова била страшно сърдита на своите роднини, че племенницата й е наследник на по-голямата част на семейните имоти, включително и на къщата, в която живеят двете семейства на ул. „Лоза“ 6А.

За да реши проблема тя повикала Петър, който бил гадже на 15-годишната й дъщеря, и му обещала 2 000 лева, за да убие Женя. Броила му 500 лева "капаро", а останалите обещала след като свърши услугата.

"Убитата се е защитавала до последен дъх. За това има порезни рани по цялото тяло", обясни още варненският окръжен прокурор.

Той допълни, че Петър е разказал всичко пред разследващите, като ги е завел до мястото, където е изгорил дрехите, с които е бил облечен по време на престъплението.

Още по темата

По думите на Чавдаров все още не е ясно защо никой в къщата, където живеят двете фамилии, не е чул нищо. Убийството е извършено през нощта, когато е тихо, но всички от разпитаните до момента твърдели, че не са чули нищо.

"Убийството е извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. Затова свидетелстват не само десетките рани по цялото тяло на Женя, но и фактът, че острието на ножа се е счупило по време на клането", уточни още окръжният прокурор.

В момента лелята  на Женя и убиецът дават показания пред съдия. По-късно през деня ще стане ясно и  заключението от извършената аутопсия на тялото.

21-годишният Петър не е имал криминално минало. Според закона, ако бъдат признати за виновни, двамата участници в тежкото престъпление може да получат от 15 до 20 години затвор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
0
 
10
 
! Отговори
Нико преди 11 години
Кошмар ...
262
0
 
10
 
! Отговори
birata преди 11 години
lo6a rabota
261
1
 
49
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Да осъдят такива убийци само на 15 години не е нито хуманно нито цивилизовано а абсолютна гавра с нормалните хора и с обществото ! Нужно е връщане на СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ. Да им го нач...кам на демократичните порядки, щом всеки *** може да ти нареже детето на парчета и да лежи десетина години за това.
260
0
 
44
 
! Отговори
Петър преди 11 години
Малко им е на гадовете мръсни , не знам как живеят такива хора тва са животни , какво им е направило това дете.... просто нямам думи
259
0
 
55
 
! Отговори
потресен преди 11 години
Това е ужасно...ужасяващо...не мога да се сетя за по-тежка дума. Поне да беше я убил безболезнено, примерно с куршум в главата или нещо подобно. За какво е трябвало да я мъчи така, да я коли като прасе. Представяте ли си каква болка е преживяло горкото момиче? В ада да гори тоя *** мръсен, на оня свят мира да няма! :(
258
0
 
11
 
! Отговори
... преди 11 години
GLEDAL SAM VSQKAKVI UJASI V NETA. V MEKSIKO NARKO KARTELITE KATO HVANAT NQKOI OT VRAJESKI KARTEL STAVA STRA6NO MNOGO 4ESTO KATO OBEZGLAVQVAT NQKOI PO4VAT OT TILA I NIKAK NEBARZAT ,NO TQH PO MOJE6 DA GI RAZBERE6 ZA6TOTO AKO UBIICITE SA V ROLQTA NA HVANATITE SADBATA IM 6TE E SA6TATA .DA NAPRAVI6 NA RE6ETO S NOJ TOVA MOMI4E E DQVOLSKA RABOTA .SQKA6 DQVOLA E BIL TAM ,VSA6NOST SPORED BIBLIQTA DQVOLA V MOMENTA E IZRITAN OT NEBETO I OBIKALQ PO ZEMQTA RAZQREN
257
1
 
31
 
! Отговори
ТАНКИСТ преди 11 години
Голяма трагедия .. 20 години демокрая , чалга и опростачване до там води .. лошото е че тепърва ще четем такива новини като гледам днешната младеж на които кумири са им разни мутри и бандити , всеки втори си обръснал главата , ходи надрусан и пиян по улиците и се мисли за МУТРА. Не отиваме на добре !
256
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И какво е тва наследство при живи родители и кръвни роднини?За да наследиш някого,не трябва ли да е починал? Тия у Симеоново една версия не могат да измислят вече...баси...
255
0
 
44
 
! Отговори
БЕЗ ИМЕ преди 11 години
Каква е тая леля-психопатка и този кандидат зет за 2000 лв -*** и щерка им от 15 годишна с гадже ***-Съседите не били чули?!!Чули са ,но по удобно да мълчат-Ето за това лелята са я лишили от наследство-знаели са,че е ***-Какви са тези жалки подобия на хора-Жалко за хубавото младо момиче-За тези смъртно наказание-За назидание на други подобни ***-Много уродливо общество-много изродени хора!
254
1
 
38
 
! Отговори
ranik56 преди 11 години
Незабавно връщане на Смъртната Присъда .
253
17
 
5
 
! Отговори
осман преди 11 години
типично по български
252
2
 
8
 
! Отговори
Хитман преди 11 години
Ей тия пишлигари дето правят дъмпинг на пазара верно са за затвора.
251
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лоза 6А. а пък въльо оделото живееше едно време на марко иванов 3.Б в ст.заг
250
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво ли не правят някои хора за пари и имоти? А човекът бил найвисшето същество...?
249
1
 
5
 
! Отговори
до 270 преди 11 години
Момичето копира от майка си, то не е виновно, че майка му не му е осигурила добро възпитание.
248
2
 
25
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 11 години
ДА Я ЛИНЧУВАТ НА ПЛОЩАДА КАКТО В АРАБСКИЯ СВЯТ
247
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да я разследват тая и за предишните починали,може пак тя да е инициаторката.
246
0
 
37
 
! Отговори
садист преди 11 години
как 15 20 години направо да ги режат на парчета ,наи напред ръцете ,после краката ,и наи накрая главата това не са същества а дяволи с човешка кожа ,жалко за прекъснатия млад живот за едни стени и ниви които ще ги занесат в гроба убиици трябва смърт за смърт за лелята и кандидата
245
1
 
10
 
! Отговори
po princip преди 11 години
...tez izvra6tenia se lekuvat s ak 47.bolnia se slaga do stenata i migom se izlekuva.de go bai to6o sega...
244
2
 
53
 
! Отговори
Истината преди 11 години
По принцип не съм човек който си мълчи и дава другата буза,като го шамаросат.Имам си и достойнство,но като гледам какво откачалки има по улиците си мисля да ли не е по добре да си трайкам.Вече на никой не му пука от правосъдие и закони,а липсата на такива деморализира и превръща хората в ***.Те *** си знаят и човек да убият,ще излезат макс до 5-10 години.Всеки ден мисля дали да не се махам от тая държава.Няма оправия,ама то като видиш какви хора те управляват ти става ясно.

Спонсорирани публикации