Няма драма! Лудогорец ще играе на националния стадион

Министър Мариана Георгиева успокои феновете на футбола
Обновена: 8 авг 2013 14:29 | 8 авг 2013 12:43, Красимир Ангелов
136
Няма драма! Лудогорец ще играе на националния стадион
Лудогорец ще домакинства на Националния стадион в плейофа за влизане в групите на ШЛ. Снимка: Булфото

"Няма никаква драма по повод домакинството на "Лудогорец" в плейофите за Шампионската лига. То ще бъде на Националния стадион "Васил Левски", увери министърът на младежта и спорта проф. Мариана Георгиева.

"Веднага след като разбрах за този казус, разпоредих да се направи всичко възможно датата за домакинството на нашия шампион да бъде запазена само за футболната среща. Националният стадион е единственото спортно съоръжение, лицензирано от УЕФА за футболни турнири, затова на него ще се играе футбол“, категорична бе Георгиева по повод драмата с домакинството на българския шампион в плейофа за влизане в групите на Шампионската лига.

Както е известно, реваншът е само 2 дни преди концерта на Роджър Уотърс в София, който ще се състои също на националния стадион. Съоръжението пък е единственото в страната, което може да приеме мач от тази фаза на турнира.

"Искам да успокоя хилядите български фенове от София, Разград, Пловдив, Бургас, че ще могат да гледат на живо домакинския мач на „Лудогорец”, както ще определи жребият на турнира", обеща Георгиева.

Собственикът на шампиона от Разград Кирил Домусчиев пък лично е поканил министър Мариана Георгиева да гледа на живо домакинския мач на отбора на Националния стадион "Васил Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
10
 
! Отговори
Някой преди 10 години
До тцЪНационален, означава, че е на народа. Не, че е на национанлия отбор по футбол. и от тук идва следния въпрос. КОй има по-голямо право да ползва стадиона? Над 50 000 души, които са платили 3 цифрени суми за билет за "Стената" или 5000 фена, ако се съберат толкова, аз силно се съмнявам за мача на Лудогорец.
95
2
 
15
 
! Отговори
КО? НЕ! преди 10 години
Домусчиев, имаш завод за хапчета - пий си ги....
94
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Aко не бяха концертите не знам кое щеше да изхранва стадиона последните години
93
1
 
8
 
! Отговори
dominici преди 10 години
"Национален стадион по ФУТБОЛ" - По-голяма глупост скоро време не бях чувал. То няма толкова големи концертни съоръжения. Затова и всички по-големи концерти се провеждат на стадиони и/или паркове. Дори на стадионите на Manchester Utd. и Real Madrid се провеждат концерти. Да не мислите, че е само в София така. Направете елементарно търсене в Google. Има съоръжение "стадион" и това съоръжение се предлага под наем - дали ще е на футболен клуб, дали за концерт или лека атлетика.
92
6
 
11
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
До ПерникДа прав си, това е НАЦИОНАЛНИЯТ стадион - т.е. предвиден е за мачовете на НАЦИОНАЛНИЯ отбор, а не за мачовете на някакъв частен клуб,както е и Лудогорец, както е и Левски и т.н. Това, че нема къде да и играят е изцяло ТЕХЕН проблем. Колкото до концерта - планиран е от 1 година. Ако евентуално датата на реванша съвпадне с концерта (и времето за подготовка за него) - може да се смени домакинството. 2009 година ЦСКА смени домакинството си с "Динамо" Москва заради концерта на Мадона.
91
1
 
5
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
До Перник до 94За мен вече всеки :)
90
19
 
8
 
! Отговори
Перник до 94 преди 10 години
И кой спорт е по приятен от футбола бе п***о? И дори така да е, все пак това е стадион за спортни събития а не за концерти.
89
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до Перник: хайде и на теб "умнико" да ти припомня че това е НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН, а не НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН ПО ФУТБОЛ, тъй като съществуват и други много по-приятни спортове от ФУТБОЛА, и те също се практикуват на въпросния стадион! Аре обратно на къра в перник
88
36
 
9
 
! Отговори
Перник преди 10 години
На всички "умници" тука искам само да припомня, че това е националния стадион по футбол, повтарям: ПО ФУТБОЛ. Така че сите чичаци, които слушат Пинк Флойд (защото аз незнам некой роден след 80та са ги слуша) да одат да си ги слушат у Лондон. Мене тоя зад блоко да ми пее, пак нема да излезнем да го гледам. Българския отбор трябва да си изиграе мача за влизане в евротурнирите на български стадион, а не на румънски, турски, или пък където и да е другаде.
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
...republikanzzite-komunissti Govorat ssamo ..za chetvart vek I Duma ne Obelvat ZA 65 GODINI republikanssko KRADENE i MASSOVI UBIISSTVA na NAI-KADARNITE i MOZZESSTI BALGARI sled 09.1944 g...republikata E PALNA NAZZIONALNA KATASSTROFA,pred KOIATO katasstroffite,ZA KOITO FALSHIVO PISTIAT IDIOTSSKI sa OBIKNOVENNI VOENNI KRIZI v BORBATA za OBEDINAVANE na BALGARSSKIA NAROD,koeto SAMIA NAROD E ZZELAEL i MECHTAEL...
86
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Samo ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZZIA ...i togava STE IMAME futbol i VSICHKO DRUGO kakto v HOLLANDIA i BELGIA nai-malkoto...
85
8
 
7
 
! Отговори
Penev преди 10 години
Аз пък не знаеш че има още футбол в българия ?? Не си ли причиняваме мъка - да ги гледаме нашите в групите ?
84
7
 
26
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
Националния стадион е създаден за спортни събития на националния ни отбор.Всички останали (футблни клубове, музикални събития) би трябвало да са равнопоставени, защото са частни! Всяка намеса от страна на държавата ни превръща в сбирщина.
83
26
 
11
 
! Отговори
М.А. преди 10 години
Обожавам футбола, от доста време насам БГ отборите не са ни радвали. Роджър не ме кефи... Ок, има си договори, но това е проблем на някои "умни глави" не на Лудогорец. Смятам, че футбола е с приоритет-с такава цел е създаден стадиона...
82
4
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
ФК Лудогорец трябва да победи,за влизане в групите на ШЛ.Момчетата имат хъс и от тях могат да вземат пример всички...българи;другото са...празни приказки.
81
1
 
6
 
! Отговори
MIGEL преди 10 години
KVI SA TIA DJODJAN MOTARS ..........
80
0
 
9
 
! Отговори
Ако това е вярно.... преди 10 години
От Градския стадион в Ловеч, построен през 60-те години на миналия век, сега няма и следа. След солидни инвестиции през последните години на компанията-спонсор Литекс Комерс , модерното клубно съоръжение в момента е с тотално променена архитектура и визия и е с най-висока категория лиценз от УЕФА в родната А група. По стандартите на европейската футболна централа то може да приема мачове до полуфинална фаза на Шампионската лига и Лига Европа, както и официални квалификациина националните
79
2
 
12
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Единствено ще подкрепям тия от Разград за възможността да се класират в групите на ШЛ и да могат да докарат някой голям гранд в България за да мога да го гледам на живо.
78
0
 
19
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
Може ли нещо да се случи в тази държава без скандал
77
16
 
6
 
! Отговори
Julia преди 10 години
Tova e futbolen stadion,a ne koncertna zala!