Бизнесменът билкар съзнателно планирал разстрела

Психолог допуска, че между него и банкерката е имало отношения
Обновена: 25 сеп 2013 14:07 | 25 сеп 2013 09:55,
123
Бизнесменът билкар съзнателно планирал разстрела
Мястото на кървавата трагедия. Снимка: архив, Булфото

Любомир Симеонов, който уби банкерката в Бургас, не е бил с психични отклонения, обяви пред Нова тв криминалният психолог Тодор Тодоров.

Още по темата
"Той съзнателно е обмислил нещата, защото не е виждал друг изход. Неговият живот е съсипан и е решил да съсипе и друг живот", каза той.

По думите му, ако хората, които са работили с него в банката, са сигнализирали за поведението му, този случай е можело да бъде предотвратен.

"Вероятно е имало индикации това да се случи. Би могло служителите в банката да са видели, че нещата при него ескалират, нещо в поведението му може да е подсказвало за този трагичен инцидент", добави още Тодоров.

Попитан защо един човек прибягва до такава стъпка той отговори, че когато човек е докаран до фалит, той решава да направи нещо драстично.

"Явно е разчитал на този кредит и когато вижда, че за него животът приключва, решава, че той ще приключи и за някой друг", каза експертът.

Според Тодоров може да е имало и лични отношения между Симеонов и жертвата.

"За да се стигне до тук, той е припознал този човек като проблем", категоричен бе той.

Както Dnes.bg вече ви информира, вчера прокуратурата повдигна обвинение за предумишлено убийство срещу 57-годишния Любомир Симеонов, който преди два дни хладнокръвно застреля банкерката Павлина Йовчева от бургаския клон на "Уникредит Булбанк".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До гражданин 41 не си запознат. След като имаш договр с фонд Земеделие финансирането ти одобрено. Губиш право върхо него само ако не изпълняваш отделните етапи съгласно одобрения ти план. Ти нали не мислиш, че му се дават 2,2млн на куп. Не проекта трае поне няколко етапа и се удостоверява изпълнението му. След това се пристъпва към изплащане уговорените части субсидии. Аман от *** мислещи ... при това
50
1
 
10
 
! Отговори
Victimized преди 10 години
burgasnovinite.bg/11-Razstrelyanata-bamkerka-iznudvala-ubieza-si.htmlЕто ви една реално погледната статия по темата , не като това платено сайтче дето обслужва интересите на банките поробители !!!!!!
49
13
 
1
 
! Отговори
Der преди 10 години
Какво излиза? Че човекът е чакал да се хване за европроекта като последна сламка за да не фалира. Без европроекта си е бил фалирал. Чакал е да усвои едни пари, обаче ако може банката да поеме риска и да го финансира.Нали знаете, че европроекти могат да се изпълнят и със собствени средства, свършваш проекта, представяш документите и държавата ти възстановява парите. Обаче този бизнесмен просто е искал да вземе парите напред и понеже не е имал друг изход е предпочел да натиска банката за пари.
48
1
 
5
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
Започна:ПРЕБРОЯВАНЕ НА ДИВИТЕ ЗАЙЦИ!!!
47
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до икономист.! ти разбираш от икономика колко и банкерите. Та нали точно банкери допуснаха умишлента световна криза. ако си ми пред очите ще ти налея добре икономическите фундаментални школи. банкери = лихварство = проблем.
46
1
 
13
 
! Отговори
Сашо преди 10 години
Никаква милост за банкерите,крайно време е да открием ловния сезон за тези крадци и грабители,така никой не ни е грабил както банките/бандите/колко съдби съсипаха тези бандити.........няма невинни!!!
45
1
 
36
 
! Отговори
georgi.ishkitiev преди 10 години
На сайта faktor.bg е описано защо е гръмнал банкерката. Изнудвали са го да си смени фирмата строител с някаква карнобатска фирма "Партньори - А.Т." ЕООД. След като е отказал не са му отпуснали кредит, след което са започнали да му правят разни мръсотии и т.н.. Човека е подавал жалби къде ли не, но никой не му обръща внимание (защо ли не се изненадвам). На края от банката са му съсипали бизнес за 2 милиона лева, представете си и какви кредити е имал. Как няма да я гръмне..
44
2
 
25
 
! Отговори
Васко преди 10 години
Тази /жертва/е забавяла умишлено кредита за да получи пари и тогава да го отпусне,тя е знаела че той е закъсал и тя го е изнудвала това е често практикувано по нашите банки,ето че си е получила заслуженото.............
43
2
 
4
 
! Отговори
Истината преди 10 години
до 43. намери да прочетеш за човека от друг сайт, да се светнеш за случая. иначе е нормално банките да не раздават кредити на пред фалитни фирми
42
2
 
20
 
! Отговори
Един мъж преди 10 години
крайно време е банките да се озаптят, че разстрелите тепърва ще започват
41
25
 
5
 
! Отговори
икономист преди 10 години
Какво общо има банката с почти фалиралия билкар? Банката ли му е виновна, че бизнесът му не е вървял? Е разбира се, банката можеше да му налее още някой милион и да закърпи положението за момента, но после ще кажете че банката ще стане лоша като си поиска парите и няма от къде да си ги вземе.Аз подкрепям банките, добре е че не раздават парите от нашите депозити на съмнителни лица, които са в затруднено финансово положение. Така и трябва да бъде. Не искам с моите пари да карат джипове фалирали.
40
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на човека. Мъжка постъпка. Е те за това бързаха да съсипят армията. Благодарско на тези които посочиха медиите в които може нещо да се прочете по въпроса.
39
10
 
3
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
До АнонименОдобрен проект не значи нищо. Ти можеш и да си одобрен за европроект, обаче да не успееш да го изпълниш, тогава нищо не получаваш. Банката си е в правото ако иска да не отпуска кредита, защото реално за нея няма никаква гаранция или залог, срещу които тя би могла да си прибере парите от закъсалия фирмаджия. А се е знаело че е закъсал човека и няма пари. Ти ако си, ще му дадеш ли заем? Очевидно не.
38
2
 
6
 
! Отговори
30 преди 10 години
Power to the people.
37
3
 
14
 
! Отговори
Made in Be-GETO преди 10 години
България е бедна и мизерна ''държава''.В *** няма ред и дисциплина.На мода са полуграмотни хора тип бай *** и чалгата.С две думи..***
36
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До гражданинТи чети по-внимателно той има одобрен инвестиционнен проект по оперативна програма. Банките нали се пънат да дават кредити срещу обезпечение от евро субсидии. Той иска 1,5 млн. а има спечелено финансиране 2,2 млн. Изнудват го да играе с други фирми в проекта, а не с тези които е защитил проекта... аман от *** значи. Става въпрос за рекет и промяна на риска в проекта който чевека е заложил. Парите които е инвестирал по консултации и проекти също му отиват, даже и неустойките
35
2
 
21
 
! Отговори
Tъпунгер преди 10 години
До гражданинСмешнико, щото определено ти си наглярчето дето цъка минуси на видимо прилични мнения, дали случайно прочете жалбите на човека, които е изпратил до ред институции, в които ясно пише как са го рекетирали и как са го карали да сключи договор с близка до банката фирма, на която условията били далеч по-лоши от тази фирма с която имал към дадения момент договор? Смотан!
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей Dnes.bg размърдайте малко сивото си вещество. Не ми цитирайте думите на *** и мизерници. Айде раровете се нали сте журналисти, нали това ви е работата. Потърсете и вижте колко жалби и какъв е бил проблема на този човечец. Преди години осъдиха пак бивш военнен че застрелял баровец опъвал сектретарката си в имота на човечеца. Направил се на мъж и естетстявено е да получи куршум в главата. Така са тренирани военните ... босфорТВ по късно смениха версията че баровеца и секр. били работили.WTF
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тодор Събев Атанасов... Да му идем на гости и да го питаме какво мисли той по въпроса, как е спи ли спокойно? Бизнеса му върви ли? Как плаща на работниците си, какво ли му е отношението към тях. После да последва примера на цар Киро и *** като него
32
3
 
10
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Ако Италиянците знаят какви ги върши тука Хампарцумян с тяхната банка ще му се види песен куршумът.