Четирима от фирма за "бързи кредити" бият мъж за пари

Пострадалият бил поръчител на заем от 800 лв.
Обновена: 10 апр 2014 14:15 | 10 апр 2014 11:09, Веселина Йорданова
119
Четирима от фирма за "бързи кредити" бият мъж за пари
Снимка: Impact Press Group

Служители във фирма за "бързи кредити" са нанесли побой на 57-годишен мъж от Каблешково.

Пострадалият бил поръчител на заем в размер на 800 лв., който кредитополучателят спрял да плаща, в резултат на което фирмата насочила искането си към него.

Сигналът за случая е получен в полицията в Поморие вчера около 10.40 ч. Четирима мъже нападнали потърпевшия в дома му на ул. ''Хан Тервел".

Виждайки нападателите, той се заключил в банята на дома си, но след разбиване на вратата й бил изведен в двора от непознатите, които му нанесли побой.

От полицията са установили извършителите на побоя – 31-годишният К.Ю., 43-годишният С.Х., 29-годишният Г.С. и 26-годишният Н.Б., всички от Айтос, служители във фирма за "бързи кредити" в града.

Потърпевшият бил в затруднение, като вероятното забавяне на паричните вноски предизвикало инцидента в дома му.

По първоначални данни мъжът е с две счупени ребра. Работата по пълното документиране на случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е *** - никой не се замисля - това е 1 Влизане с взлом - 5 год лишаване от свобода 2. Рекет - 5 год лишаване от свобода - 3. Нанасяне на тежка телесна повреда - 3 - 8 год. лишаване от свобода. Да пробва някой да направи по горе описаните неща нещо да види дали ще го пуснат , че е болен :) Цар Киро лежа за обида и заплаха 3 год. ЗАКОНА МОЖЕ ДА БЪДЕ МАЩЕХА И МАЙКА Ето това трябва да се коментира а не каква била лихвата
101
0
 
3
 
! Отговори
КУРЧАТОВИЙ 104 преди 10 години
Това ни чака!...
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименОТВОРКО СИГУРНО КАТО ТИ ТРОПНАТ ИСЕ НАСИРАШ
99
3
 
31
 
! Отговори
111 преди 10 години
За съжаление тези фирми за бързи кредити, както и фирмите за събиране на задълженията всички са на ръба на закона, а аз бих казал незаконни, но никой от държавата не прави нищо по въпроса. Ако имаш претенции към някой, че ти дължи пари, се обръщаш към съда а не към бухалката.
98
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
то и аз не плащам вече година ама не ме бият....е верно съм 110 кила ама дали затуй?
97
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да се накажат с огнехвъргачка!
96
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Виновни за това са не биячите, този шуменски комплексар - Светлозар Стоянов, който е собственик на фирмата и дава тон на тези *** маймуни !!!
95
4
 
14
 
! Отговори
До 100 (Ваlе) преди 10 години
*** ли са?А самата фирма за бързи кредити има ли нещо общо с ромския етнос?Напердашеният също ли е ром?
94
1
 
19
 
! Отговори
Кума луда преди 10 години
Цивилизована страна
93
2
 
16
 
! Отговори
олеле преди 10 години
към 72-в 6 реда написан текст имаш 8 грешни думи-ТИ си непоправимо НЕГРАМОТЕН-направЕли,предОпредих,сАбирачи,белеШки,аргОменти,арОгантни,прИбият-ТИ *** ЛИ СИ..
92
1
 
41
 
! Отговори
Bale преди 10 години
биячите от Вега 1 Кенан Юсеин, Гюнер Сюлейман, Нуран В. и Хами Х.-всички от Айтос
91
1
 
6
 
! Отговори
с. преди 10 години
До az-Да,правилно казано!Имай предвид и друго!Човека е поръчител!Но така или иначе това не е начина!
90
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-тази логика всички които си забавят плащанията трябва да бъдат набити. Тук не става дума само за заеми!!!!!А борисов дето не се разплашташе с готини и то със всички бюджетни той отдавна трябваше да е мъртъв но уви си живурка!
89
1
 
40
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Не са попаднали на човека просто... я, да е бил някой, като бай ти Петко... да ги видим тия биячи, служители на фирма за бързи кредити! За някакви си кирливи 800 лева, чак пък човек ще пребият, пълни ***!
88
3
 
15
 
! Отговори
az- преди 10 години
До с.Случват се, защото тарикатите като чалгаря с главните букви се мислят за най-хитрите в света.Решението е много просто. Всички знаят какви са тези т.н. фирми за бързи кредити. Това си е чисто лихварство. Ако бяхме нормална държава тези фирми щяха да ги забранят още утре. Лихварството в едната посока е криминализирано. Остава да се криминализира и взимането на пари от лихвари и нещата заспиват.А оттам насетне който извършва прест. като взима пари от лихвари да си бере последиците.
87
2
 
46
 
! Отговори
seira преди 10 години
ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА РАЗБРАЛИ:ДЕВИЗЪТ Е ЕДИН: ЖИВОТ БЕЗ КРЕДИТ!НА ЦЯЛАТА ТАЗИ ПАРАЗИТНА ***, КОЯТО СЕ ХРАНИ ОТ РАЗДАВАНЕТО НА ЗАЕМИ СРЕЩУ ЛИХВА, МЯСТОТО Й Е В ЗАТВОРА!!!
86
1
 
17
 
! Отговори
с. преди 10 години
Какво значение има кой какви заеми е взимал!?Въпросът е,че се случват подобни простотии!И най-смешни са ми разни комплексирани тарикатчета,които надълго и нашироко обясняват как заеми нямали разбираш ли и не знам какво си!Нека леко ви светна ***,че ако в една държава се вихри беззаконие липсата на заеми не е гаранция,че някъде няма да пребият и вас!Безспорно всеки трябва да си носи отговорностите,но в случая не това е начина!Дивия запад е минало!
85
3
 
6
 
! Отговори
az- преди 10 години
Виж ***, това че пишеш под 100 имена не значи, че останалите във форума са ***, колкото теб. Виж си пост 72 :) Та последно - имаш ли заеми или се правиш на интересен колко си велик, като пишеш детски художествени измислици?Следя форума общо-взето редовно. В този форум има само един ***, който под 100 различни ника пише подобни глупости в еднотипен стил с гл. букви :). Едва ли заблуждаваш някой :)))А ти дори не си и ***, защото "умник" като тебе и за *** няма да го наемат :)
84
2
 
8
 
! Отговори
seira преди 10 години
До az-ИНТЕРЕСНО... И АЗ ЗАЕМИ НЯМАМ И НЕ СМЯТАМ ДА ИМАМ!!!
83
5
 
6
 
! Отговори
az- преди 10 години
До 89Аз заеми нямам, за разлика от теб и спя спокойно :). А ти изпълни собствения си съвет и *** да работиш, че да си връщаш борча, че ще те четем и теб из вестниците как ти го събрали :)Калуне един безплатен съвет от мен - на този свят винаги се намира по-голям тарикат от теб, така че като взимаш пари назаем ги връщай. Иначе ще го срещнеш :)Обаче чалгари като теб разбират само от бой и да бъдат мачкани като хлибарки. Иначе се приемат много насериозно.

Спонсорирани публикации