Гришо отпадна от турнира в Ротердам

Първата ни ракета загуби от левичаря Мюлер от Люксембург
Обновена: 12 фев 2015 14:44 | 12 фев 2015 07:09, Анисия Иванова
27
Гришо отпадна от турнира в Ротердам
Снимка: Reuters

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров отпадна още след втория си мач на турнира от сериите ATP 500 в Ротердам, след като отстъпи на Жил Мюлер от Люксембург след 2:6, 6:7(8).

37-ият в света противник на Гришата се намира в много силна форма и още преди мача имаше предпоставки, че задачата на нашето момче никак няма да е лесна, както се и потвърди.

Още по темата

Първият сет започна по страхотен начин за сервиращия с лява ръка Мюлер, който стигна до два последователни пробива - в първия и третия гейм, и постепенно достигна до аванс от 4:0 при геймовете.

Нашето момче не успя да върне нито един от пробивите и резултатът се запази, докато във втория сет хасковлията пропиля три шанса да пробие още в четвъртия гейм и в крайна сметка мачът трябваше да се решава след тайбрек.

В него Гришо стигна до два сетбола. При втория сетбол имаше пред себе си два свои сервиса на разположение, но пропиля и двата шанса и в крайна сметка неговият противник си взе своето.

Mюлер се добра до успеха най-вече след жестока намеса на мрежата при която топката тупна на два пъти в полето на българина, а след това с класно воле противникът на Гришо го довърши.

Сега за Григор Димитров предстои участие на турнира в Акапулко, където през изминалия сезон спечели най-голямата си титла до този момент и има да защитава цели 500 точки за световната ранглиста.

Още за спорт четете в Gol.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 16Какво значи хейт, бе?Aми значи да плюеш по човека който е сред стоте най-добри в света, а сигурно си посредстваена скатавка. Григор играе и трябва да му се радваме и да е пример за младежта. Преди много години имахме един скиор който печелеше точки в Световната купа и му викахме Пакпадналов. Е никога няма да имаме вече!
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До dimitrovГоворим за разлики там където има мнозинство от прилики!!Между Кауна и Федерер НЯМА НИКАКВИ прилики.Това че някой ти говори глупости а ти повтаряш като грамофон не те прави компететнтен ама НИКАК.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина съм ВПЕЧАТЛЕН.Всички коментари са ИЗТРИТИ.Да ви е*ба в измислената медия!
16
1
 
2
 
! Отговори
dimitrov преди 9 години
Разликата между Гришо и Федерер с когото го сравняваха доскоро и до чиито талант се добли жава ,е каквато е между Швейцария и България - едните са усърдни и изпипват нещата съзнателно ,затова и правят часовници за цял свят,докато ние с каквото се захвонем го усираме !
15
0
 
1
 
! Отговори
Pro Coach преди 9 години
99% труд това е истината. Най-ценното постижение за един спортист е победата над собствените му възможности. А тя се постига с много труд и лишения. За всичко друго се мисли, когато му дойде времето, а не на 23 годишна възраст!
14
2
 
4
 
! Отговори
аман преди 9 години
Стига с тоя хейт бе хора, ще се задавите накрая с него :)
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВескоВеска, къв ти е проблема?сестрати да не е *** на околовръстното а *** да прави дудуци зад кварталната бакалия докато баща ти лежи пиян в кръчмата че си така изнервен?!
12
0
 
7
 
! Отговори
razgradski pop преди 9 години
гришо все пак е българин и като такъв, страда от типичната българска болест на спортистите: НЕПОСТОЯНСТВО...ту пламне, ту угасне...е, ами тогава трудничко ще се задържи в Топ 20...
11
3
 
6
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Боже, колко мъка има по тоя свят! И комплексари.Да не му плащате заплатата? И по важното, къде са вашите деца в момента? Отспиват си от снощния запой? Или вече са гърмят в 3D виртуалността? А момиченцата си правят селфи в банята с джуки и подплънки в сутиена.
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мачкай, Мюлер!
9
6
 
6
 
! Отговори
4oko преди 9 години
Не му се сърдете ! Момчето ялово. Толкова може ,толкова играе. Тоя Мулер 38-40 годишен плешив чичка му скри топката на тоя ***!
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Григор просто не е в час! Айде разкарвай я тая Маша и почвай да играеш тенис, бре момче! Всички големи играчи първо станаха големи и след това се сдобиха с готини гаджета. Нашия наобратно,, което е лошият вариант. Еми тенис ли ще играеш или ще си Sharapova`s boyfriend?!
7
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той една свястна жена не може да си намери (а си взе лелка от МОЛ-а) ви тенис чакате да може да играе.Миналата година казах!!!"Яки" мачлета с играчи от около топ 100 позиционирани и 20-30 място в листата.Предният кръг направи "епичен" мач с номер 96 (33 год Дедо Матйо) а сега загуби от номер 37 (31 год дедо Мюлер).Нямам какво да коментирам повече.Всичко е ясно за виждащите а кьоравите Бог да ги прости.
6
0
 
12
 
! Отговори
продължаваме напред преди 9 години
Е закономерно е все пак. То не става само участие в класации, чертане на бляскаво бъдеще и изчцепки по фейса
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местя!
4
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо лично....! Голямо самочувствие , но без реално покритие
3
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За усвояване на пари от наградни фондове го бива , но е на светлинни години от Джокович, Надал, Федерер и Вавринка , просто един от многото , но за България безспорно най-добрият
2
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя посредственяк е епълна еднодневка аманека заблудените шовинисти му се кефят на победките из малките турнир4ета
1
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Балонът май се спука.

Спонсорирани публикации