Млад мъж загина при катастрофа край Доспат

При инцидента BMW се е ударило в скат край пътя
Обновена: 18 май 2015 14:06 | 17 май 2015 13:27, Красимир Ангелов
16
Млад мъж загина при катастрофа край Доспат
Снимка: Булфото, архив

24-годишен мъж от Благоевград загина при тежка катастрофа в събота вечер. Инцидентът е станал около 19.30 ч. на пътя с. Барутин – с. Чавдар, общ. Доспат, съобщават от Областната дирекция на МВР в Смолян.

Лек автомобил “BMW ”, с трима пътуващи, управляван от 20-годишен мъж от с. Барутин, при ляв завой на пътя изгубва контрола над автомобила и се удря в скат.

В резултат на пътнотранспортното произшествие е починал возещият се отпред 24-годишен мъж от Благоевград. Ранен е друг млад мъж, возещ се на задната седалка. Той е настанен за лечение в болницата в Смолян без опасност за живота.

На водача на автомобила е направена проба с дрегер, който е отчел концентрация на алкохол в издишания въздух 0,32 промила. Шофьорът е дал и кръвна проба за химическо изследване.

По случая е образувано досъдебно производство в Районно управление "Полиция" - Девин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Млад *** с БМВ - класика в катастрофите ;)На пътя не е като на компа, не може да се сейфаш и да почнеш от последната катастрофа в играта!
10
0
 
0
 
! Отговори
Bubbles преди 8 години
До майнаИ път който е завой след завой какъвто пътят в този район.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В нашата държава книжките трябва да се дават поне на 21. Дори до 25 мозъкът на *** рядко е развит достатъчно, за да разбере каква отговорност и концентрация се изисква, за да управляваш безопасно МПС.
8
1
 
3
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
нека някой да ме поправи ако греша, но мисля, че "концентрация на алкохол в издишания въздух 0.32" е подвеждаща. Нали допустимото е 0.5, защото в организма е около 0.3 заради стомашните сокове които разграждат храната.
7
0
 
17
 
! Отговори
майна преди 8 години
BMW , 20-годишен и с. Барутин - Неочаквано добра комбинация
6
9
 
5
 
! Отговори
Салахадин преди 8 години
7 радвам се,че не съм сам.Доста е сериозен проблема.Така заради кьоравите откровенно шофьори,които са допуснати с рушвети за книжка, ще ослепеем ние нормалните!!Но това се премълчава- ЗА ВРЕДАТА ОТ ДНЕВНИТЕ СВЕТЛИНИ!!
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като е бил с BMW просто не го пишете, то е ясно че е самоубиец.
4
13
 
7
 
! Отговори
Салахадин преди 8 години
5, абе пречат си да ти кажа.Час и половина курмуване, та ме болят очите от тез "ксенони и Ангелски очи" и това при ясно слънчево време и 30 градуса.
3
12
 
9
 
! Отговори
Салахадин преди 8 години
Колеги,те не слагаха ли дори някакви "Ангелски очи" за "ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ"??Да се чуди човек как се прибиват с тия "ФАРОВЕ".
2
2
 
22
 
! Отговори
статистик преди 8 години
Има им,ама.....комбинация от пиклива кола и куха глава 50на50
1
2
 
26
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
абе има им нещо на тия бмвта, гледаш шофьорите им едни кротки и хрисими, а половината катастрофи само бмвта. сигурно има конструктивна грешка, ама я крият!

Спонсорирани публикации