Станишев: ЕНП и ГЕРБ нападат БСП и Нинова в пристъп на паника

Председателят на ПЕС нападна ЕНП, гласували под строй за СЕТА
Обновена: 19 фев 2017 12:45 | 19 фев 2017 11:36, Красимир Ангелов
146
Станишев: ЕНП и ГЕРБ нападат БСП и Нинова в пристъп на паника
Снимка: Булфото, архив

"Очевидната тенденция БСП да набира преднина в предизборната кампания предизвика серия десни атаки към партията и към лидера й Корнелия Нинова. Това не е нищо друго освен паническа реакция заради предстоящата изборна загуба за ГЕРБ“, заяви президентът на ПЕС Сергей Станишев в своя позиция, разпространена до медиите.

По думите му последната подобна атака е от преди ден от страна на генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес, "който си позволи да критикува българските социалисти и лично Нинова заради позицията ни по Търговското споразумение между Канада и Европейския съюз. "При гласуването на това споразумение, БСП направи това, което нейните избиратели смятат, че е най-добре за България", отбеляза Станишев.

Още по темата
Групата на социалистите и демократите в ЕП взе решение да подкрепи Търговското споразумение на ЕС с Канада, но българските евродепутати-социалисти, начело с президента на ПЕС Сергей Станишев, застанаха на позицията на своята партия в България и гласуваха "против". Така постъпиха и някои депутати от други страни като Франция, Белгия, Италия, Полша, Швеция, които гласуваха "против" или "въздържал се".

"Разнообразието в начина, по който социалистите гласуваха за СЕТА в Европарламента показва, че демократичността е основният ни принцип и че ние поставяме своите избиратели най-високо“, посочи Станишев.

Той разкритикува групата на ЕНП, към която принадлежи и ГЕРБ, че са гласували под строй  в подкрепа на СЕТА.

"Фактът, че генералният секретар на ЕНП се е заел от името на цялата партия да мъмри лидера на национална и очевидно независима политическа сила, каквато е БСП, е най-малкото странен.  Очевидно е, че идеята не е негова, а е по-скоро удовлетворение на молба от София", се чете още в позицията на Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още по темата: БСПСергей Станишевпес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова сляпо изпълнява заповедите от Москва: СЕТА - не, АЕЦ Белене - да, Санкции с/у Русия - не... Решетников нарежда, Нинова изпълнява! Българите плащат сметката.
85
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕНП напада, а ПЕС-а си лае. Ех голямата политика в еуропарламето и една дискретирана политическа фигура, пратена в заслужена пенсия от другарите в Брюксел се изявява като римски цензор. Лошите евродесни нападат тукашните леви.
84
5
 
13
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
БСП ще има по големи шансове за победа, ако Станишев замълчи, а Нинова ако разбере че рикошетите на халосаните патрони правят големи поражения.
83
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 94-Ами Бибо на какво прилича?Ами къдравата Сю,Лудия Макс,Ники Тупето,Дебелата Берта,ами Лукарски с пипонестата глава ,Лъчо Вертуту.Хайде моля ви се .
82
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе сергейчо, ти много се объркваш, мине не мине седмица и пак се объркваш. напиши последно коя е истината, дали нападат БСП в пристъп на паника или не. После да не се оправдаваш като със споразумението с Канада. Така и не разбрахма за или против си.
81
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Убиватв се по пътищата защото сте с купени книжки и не умеете да карате.Бойко ли ви е виновен че сте неграмотни, а родителите ви си изхвърлят пенсиите през балкона?
80
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова прилича на хищник, Дебела, очите и винаги червени като на пияница, излъчнат злоба, винаги е настръхнала, готова за бой. неприятна е за гледане. Навсичко отгоре и лъже като , разчита на късата памет на хората. но всичката тая злоба която излъчва, ще и се върне обратно, като хората не гласуват за терористичната им организация. А тоя дето го виждане до нея е хванат с много долари и друга валута на сръбската граница. И тия двамате ще управляват държава. те знаят как, преди няколк
79
3
 
24
 
! Отговори
сбъркано преди 7 години
Последно сергейчо да обясни гласува за или против СЕТА, защо гласува за санкции срещу Русия и приемане на повече "бежанци" в България и последно как се определя сексуално.
78
29
 
10
 
! Отговори
до 89 преди 7 години
Нинова не напада първа.Нещо си объркал информацията -явно не четеш правилните сайтове.Борисов и Сие накараха някакъв от ЕНП да наругае Нинова относно мнението и за СЕТА и Нинова му отговори -ама така го направи,че и прави чест.Но разбира се седесарските и герберските сайтове не публикуваха тези писма.Просто защото пиарите на Герб пак се провалиха.Игричките им не успяха.Докато ни навират тези европейски чиновници,да ни учат какво да правим винаги ще се провалят.На народа му дойде до гуша да го н
77
5
 
24
 
! Отговори
Хенди преди 7 години
А някой от тук пишещите и коментиращи - *** и нетролове - чели ли са спогодбата , имат ли и поне най малка представа за какво става дума ?!? Или това е като опозицията отпреди един век когато е агитирала софиянци против трамваите и местното ръководство защото щело да ги удря ток като ходят по тротора. Пълни бизнес -комунистически глупости и пропаганди. Все едно ние нещо произвеждаме в България на са тръгнали да се притесняват от СЕТА. то е резил- един магданоз и една клечка за зъби не правим
76
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 82И кое му е достойното на това просташко писмо. То е написано в стил "От Витоша по високо нема , а от Искъро по длибоко нема " . Питам г-жа Лъжа като сина и е в САЩ и яде ГМО , защо не се прибере в България да яде чисти продукти. Защо в Канада продължителноста на живота е 85 г. а тука е 70 г. Нали ядат ГМО . Проста на квадрат жена .
75
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно от какво трепери Нинова да напада непрекъснато ГЕРБ и ЕНП . Нали е много умна , да си каже програмата и толкова. Тя от сутрин до вечер ругае и псува като селска *** . Просто е отвратителна . С тази политика БСП ще спечели гласовате на чугунените глави нищо друго .
74
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До teoгербери - сте загубили всички!
73
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 84????????????????
72
6
 
20
 
! Отговори
Може би преди 7 години
Съсело хем подписал , хем не подписал , хем се объркал. Госпожа Лъжа го насмете и сега той се оправдава.
71
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те защитават руска позиция
70
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 79 "Борисов няма никакъв авторитет в ЕС, че той е клоун и всичко му се подиграват. Но той е послушен клоун и затова го подкрепят, защото никога не им противоречи"ИСТИНАТА!
69
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Писмото - отговор на НИнова е достойно за България, действително го намерете, имаше го и във Фейсбук още вчера. Браво на жената!
68
7
 
23
 
! Отговори
teo преди 7 години
СерГЕЙ, ТИ БЛАГОДАРИ, ЧЕ ЧЕРВЕНИТЕ СЪДИИ НЕ ТЕ ВКАРАХА В ЗАТВОРА ЗА ЗАТРИВАНЕТО НА седем СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТА, ЗА КОИТО ДРУГ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН ЩЕШЕ ВЕЧЕ ДА ЛИЖИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ, А СЕГА ЗАЩИТАВАШ ***, КОЯТО ОБИЖДА БЪЛГАРСКИ ЕВРОДЕПУТАТИ, КАЗВАЩИ ИСТИНАТА?!?! НЕ СЕ ОЧАКВАШЕ ДРУГО ОСВЕН БСП ДА ИЗПАДНЕ В ПАНИЧЕСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СТРАХ И ПАНИКА! ПРЕДАТЕЛИ СТЕ ВИЕ ГАДНИ КОМУНИСТИ!!!
67
2
 
5
 
! Отговори
хахахааааа..... преди 7 години
До Иванчо "Аз съм избирател на БСП"съмнявам

Спонсорирани публикации