Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?

Борисов обвърза вота с програмата за енергийната ефективност
Обновена: 26 фев 2017 16:28 | 26 фев 2017 15:57, Камелия Цветанова
424
Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?
Снимка: Reuters, архив

Програмата за енергийна ефективност на панелните блокове може да бъде спряна след изборите. Това стана ясно от думите на лидера на партията Бойко Борисов в Благоевград.

Още по темата

"Ако не ви харесва – спрете. Според мен, това е хубаво, ако според вас това е лошо, на 26 март може да го спрете, така че ви пожелавам успех”, заяви експремиерът, който инспектира няколко от санираните блокове в града, цитиран от bTV.

Не за първи път ГЕРБ обвързват програмата за енергийна ефективност с избори. Между двата тура на президентския вот зам. - министърът на регионалното развитие Николай Нанков, кметове и други политици от ГЕРБ чертаеха апокалиптични прогнози при загуба на Цецка Цачева, а в Смолян даже се появиха предупредителни листовки, призоваващи да се гласува с „правилната” бюлетина.

Тогава Борисов призна, че това поведение на ГЕРБ е било грешка и даже се е скарал на подчинените си заради всяването на паника.

Междувременно ресурсът на програмата наистина беше изчерпан, като се появиха информации, че е била източвана с неоправдано високи разходи за материали и работа.

По време на днешното събитие в Благоевград бившият премиер беше атакуван от няколко от присъстващите заради приоритетите по време на управлението му и липсата на възможности за развитие в региона.

Кметът на града Атанас Камбитов и някои от по-гласовитите граждани определиха това като провокация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
27
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До mrawkaНе е болен за власт... - дори напротив - единственият, който подава оставки, не бяга през задния вход, не чака белия автобус и не чака да го бият с камъни...
222
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледахте ли днес как му пляскаха софийските кандидат депутати?Отвратителни,алчни ,раволепни твари,готови на всякакви мерзости за да се докопат до хранилката.Дано дойде видов ден,да платят за всичко,което причиниха на този сринат от мизерия народ.София и големите градове не са България.Навсякъде е разсипия,разруха и болен народ.
221
4
 
44
 
! Отговори
Хелоуин с'юргюн преди 7 години
Сикаджийска Логика : Рекет ,Изнудване,Заплаха, ....... няма ли кой да подведе под отговорност кюпека насрал 60 млд лв заеми и разбил банка за 130 млд лв. А той дори и не е и истински сикаджия .Просто е миел коли,*** коняр. Гувнар помислил се за Кобила .....и когато Гувното се помисли за лъв така става .Силогизми от зеленчука ползуван по Хелоуйин .
220
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едни и същи крадци се превъртат ,когато има избори - а в държавата се променят само джиповете и вилите им по морета и балкани !
219
2
 
35
 
! Отговори
Ако спре преди 7 години
Ако санирането спре, но спре и краденето, може да е за добре. Бойко не ти верваме. Твърде много пари за саниране и нищо качествено. А няма и за инфраструктурата. А инфраструктурата ни унищожава, а има и загинали в Хитрино и в тунела. Така че е фатално, ако не сте на власт.
218
5
 
35
 
! Отговори
Честото на глупавите преди 7 години
Санирането на TИKBOЧА е фалш,измама ,грабеж.Всички прецакани ннотариалните им актове са вече снимани от хилядо и петстотин частни съдии ЧСИ и Колекторчета на мафията.Аха кривне в един бърз кредит един от пишман кооперацийката ЧСИ-торазпродаде цялотото ЕООД без да му мигне окорто и на свои фирми ,за жулти стотинки. Ако си плащат редовно ще научат ,че от 1 ,1,2018 данъка на блестящо санираните им стиропори става 5 пъти повече от нормални ,санирани от собствениците си СОБСТВЕНИЦИ .
217
15
 
19
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Само Радан Кънев е невинен в тая държава... - нищо не прави, вечно недоволен и отрича всичко... - ей това е политик, но добре, че има и държавници...
216
24
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Хайде по-бързо да се завръща Борисов, че тия некадърници не се траят...
215
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вместо да се мисли как да се закрият тия панелни комплекси, вие ще им удължавате живота
214
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая програма за санирането на панелките е доказателството, че тоя човек въобще не се е разделил с комунисческото мислене
213
2
 
48
 
! Отговори
se преди 7 години
Срамно е ако ако такъв политик управлява родината ни.Продал се на запада заедно със слугата си Плевнелиев и самозабравил се в крадене чрез схеми за саниране.Колко е външния и вътрешен дълг другарю Борисов?Какъв беше на 10.11.1989 и какъв е сега и защо???Какво направихте през управлението си за да накажете виновните за разрухата???НИЩО и знаете ли защо,защото и вие от ГЕРБ сте част от разграбването чрез измислени ,,социални програми".Санирането е вредни и вие добре го знаете.
212
20
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Политик - по-малко... - ДЪРЖАВНИК - повече...
211
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И с какво жовеещите в панелни жилища са привилегировани че получават 100% безплатно саниране, а останалите нищо? Не стига че тия панелки са построени върху отчуждена частна земя, а собствениците не полагат никакви грижи за блоковете си, ами сега и безплатно саниране. Точно заради тая глупост никога няма да гласувам за ГЕРБ
210
0
 
42
 
! Отговори
Teodor преди 7 години
Двата милиарда лева, които бяха за саниране, се оказа, че вече са профукани, тикво! Пък и по принцип ми дреме и ще си го преместя! Айде, у кауша!
209
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако има някакво подпомагане ори санирането то трябва да е до определен процент или сума и да е за всички и в никакъв случай безвъзмездно само за едни, а за други среден пръст
208
0
 
45
 
! Отговори
Гражданин. преди 7 години
Ще гласувам за партия която каже че ще повиши минималната заплата и пенсия.Ще гласувам за партия, която обещае, че ще направи ревизия на похарчените пари от бюджета 20 години и виновните за грабежа да върнат парите и да влязат в затвора .Бойко млъквай, стига плаши кокошките да не дойдем с коловете, че какъвто си страхлив, крадец ненаситен.
207
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неможе да санираш безвъзмездно панелките на живеещите в София и да не подпомагаш с нищо пенсиоберите по селата, които жувеят в къщи, ЗАЩО???
206
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То пък едно саниране, мани, мани. Хората ще бъдат щастливи, че няма да им съсипят жилищата. Човек като гледа как всичко което правят се руши, наистина трябва да се кръсти и да се моли да не му се случва. Толкова некадърници на едно място, няма. Не случайно за тази партия си има дума "калинки".
205
0
 
32
 
! Отговори
33 преди 7 години
До 251 Заем, както много българи го правят. Въпроса е принципен. Не е въпроса кой колко пари има, въпроса е че се краде от нашите пари безогледно от една престъпна групировка.
204
0
 
39
 
! Отговори
121 преди 7 години
Лъжец и манипулатор. Крайно време да бъде изметен от политиката. *** наглец с измислена от медиите партия и лидер. Как да вярваш на комунист, който се отрича от миналото си и около него е пълно с бивши ченгета, военни, синове и дъщери на активни борци срещу капитализма и бивши членове на омразната БКП. Не мога да проумея как разумните хора се заблуждават и вярват на този хамелеон. Готов е на всичко за властта и да продаде всеки за своето спасение. Нима не го разбират тези около него. Жалко.

Спонсорирани публикации