Борисов угодил на г-жата (Нинова) всички капризи: Дебат няма да има!

Ако ГЕРБ останат втори на вота – минават в опозиция, отсече той
2 мар 2017 09:07,
342
Борисов угодил на г-жата (Нинова) всички капризи: Дебат няма да има!
Колаж: Dnes.bg

Дългочаканият дебат между лидерите на двете основни политически партии у нас – ГЕРБ и БСП, няма да има.

"Дебат с госпожата няма да има. Вчера я чаках. Угодих й на всички капризи, тя ме разиграва. Вече програмата ми е наредена - по два дена на ден", отсече доскорошният премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той разкри, че е бил готов на всички варианти, но... По метода на елементарните преобразувания Борисов обясни, че след като твърдиш, че си спечелил изборите, не може да се правиш, че нямаш нищо общо със служебния кабинет.

Още по темата

"Защо те бягат и защо не искат да кажат кои министри ще изпълняват тази фантастична програма, която имат?", поинтересува се Борисов.

"Правихте 2 дни студиа, ние се готвихме, разбрахме се, съгласихме се двата щаба за "мач в две полувремена" – експертите - кандидати за министри от двете партии, втората част – само аз и г-жа Нинова на 4 очи, по 45 минути. Говорих с нея най-джентълменски по телефона. Тя каза: "Не!", продължи Борисов и попита: "От какво ни е страх да си покажем хората, които ще изпълняват програмите?” Казах на Нинова, че от моя страна ще участват Томислав Дончев, Влади Горанов, Екатерина Захариева и Лили Павлова. Не са скандалджии", настоя той.

Лидерът на ГЕРБ обяви, че единствените, с които би започнал преговори за съставяне на правителство, са Реформаторският блок и Патриотите.

"И те в своите изказвания посочват доста добри неща, които сме направили. Ако се постигне такъв вариант, първите, с които ще седнем да разговаряме, са те", поясни той.

Борисов определи като манипулация и лъжа твърденията, че формацията на Веселин Марешки е "обгрижвана от ГЕРБ", за да може да се превърне в патерица, която да подкрепи евентуален бъдещ кабинет.

"Нищо общо няма между ГЕРБ и партията на Марешки. С "Воля" не можем да направим коалиция, защото принципите ни са различни", категоричен бе той пред Нова тв.

"Моето истинско притеснение е какво ще се случи след 26 март, защото трябва да се измине една много трънлив пътека, за да се състави правителство. Ще има нужда и от нормални хора в опозиция", коментира още Борисов и бе категоричен, че ако ГЕРБ са втори на изборите, остават в опозиция.

"Народът ще си е избрал друг първенец" - така той аргументира избора си да не опитва реализация на втория мандат, ако ГЕРБ не е с най-много гласове.

Бойко Борисов все пак настоя, че е важно да се направи стабилно управление за следващите година и половина, поне докато мине председателството ни на ЕС.                                                                                                                                                      

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова може да надприказва ББ това е ясно. Но как би отговорила Нинова на въпросите:1. Защо ключовите министри във всички кабинети на БПС са от ДПС2. Кой предложи и гласува за Пеевски3. Новите лица защо са синове и внуци на старите.4. Кой и с какви средства купи Техноимпекс5. Защо Станишев я уволни като зам министър на Р. Овч. 6. Кои са успехите на БСП в последните 27 г. в 15 от тях БСП и ДПС са във властта. 7. Ще управляват ли пак с ДПС8. Синчето що не е в Москва, а яде ГМО в Ню Йорк.
158
6
 
16
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Бойко е по монолозите и чака съпартийците и феновете му да му ръкопляскат и да казват колко е умен. Иска власт, а не е готов да се яви на изпит с Нинова пред народа от който чака доверие. Иска през задния вход да пполучи властта, както и напусна.
157
6
 
5
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
До кога ще ги обсъждаме тези двамата те са от едно котило практиката е показала,че всеки път настъпваме мотиката и тя е една и съща само ЦВЕТЪТ на дръжката е сменен . Въпроса е кога най после ще се появи българския Орбан и не само това ,а и да успеем да го изберем, че наведените "независими" медии света ще обърнат за да не се случи това никога.
156
6
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Хубаво харесвате Борисов,искате той да ви управлява,предани сте му.Хубаво но защо ни правите нас останалите на ***? Интелигентния човек никога не трябва да мисли,че опонента му е ***,или ако го мисли това си е за негова сметка.Излагате се.Всички,включително и вие преданите на Борисов знаете каква е истината:Борисов за дебати не става,нервен е,неурановесен,некомпетентен.Че той може да набие Нинова,ако го раздразни противоречейки му.Това е истината г-да гербаджии,всичко друго е скотодумие.
155
11
 
12
 
! Отговори
ОТЧЕТО преди 7 години
Е, като няма дебат и министър - председател няма да станеш ! Постой в опозиция и се научи на скромност и уважение към хората. Твоята безцеремонност и наглост ни дойдоха в повече.
154
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха госпожа Лъжа отказа дебата :) защо така бе Нинче :)
153
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 182Толкова сте смешен :) поне да бяхте прочели кой всъщност е избягал. Горката Нинова сигурно сън не е спала, иначе беше много отворена ама защо така отказа за дебата ... не знам.
152
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Какво чакате?...Нито БСП нито ГЕРБ стават за *** за зеле дори!!!....Прав сте, много сте прав. Но проблемът е другаде, че не става НИТО ЕДИН ОТ ОСТАНАЛИТЕ! ФАКТ! Явно пак ще се гласува на принципа на изключването.
151
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що така бе Нинче що избяга от Борисов? Нали беше много отворена?
150
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бай ТошоТези двамата защо не се заключат в една стая и не се разберат като мъже и жена? щото и двамата са мъже :) Ако бяха ББ и плъха - можеше. При камунетата всичко е наопъки.
149
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 165Е как да млъкнат, като опорната точка е "ББ го е страх" за тях истината няма значение. Това че Нинова е отказала дебата няма значение. Важно е да се повтаря че ББ го е страх. Понеже нямат какво и кого да предложат, разчитат на евтини номера от селски вечеринки. Това минаваше преди години, но вече им знаем номерата и не минава. Докато ББ се признава грешките не съм Чул досега Нинова да се е извинила че се опитаха да ни натресат Пеевски и тя лично гласува за той да е шеф на ДАНС
148
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 174Нинова е отказала не Борисов... барем бяхте прочели статията още в началото е.
147
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без политици светът ще стане много по-добро място.
146
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и кво сега - нема да има дебат с лелката :)
145
3
 
13
 
! Отговори
зад теб сме преди 7 години
Зад теб сме на изборите, пожарникарю! За да те изритаме!
144
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До погребален агентНинова отказа не Борисов. Барем беше прочел статията.
143
3
 
8
 
! Отговори
КурнелияСланинова преди 7 години
Аз съм мъж на място и затова се крия зад поли. Много се надъхвах за дебат, а после не отидох. Така и управлявам - много ви говоря, нищо не правя. ПООООБЕЕЕДАААА, ПОООБЕЕЕДАААА, ДААВВААААЕЕЕААА...
142
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито искам да слушам Борисов, нито Нинова и двамата са еднакво гнусни
141
5
 
2
 
! Отговори
Бай Тошо преди 7 години
Тези двамата защо не се заключат в една стая и не се разберат като мъже и жена?
140
13
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
*** разиграва не само Бойко, а целия български народ.