Турски министър към нашите власти: Не спирайте автобусите!

Блокирането на границите нанасяло вреда на страната ни
Обновена: 22 мар 2017 22:48 | 22 мар 2017 22:32, Камелия Цветанова
338
Турски министър към нашите власти: Не спирайте автобусите!
Снимка: Булфото, архив

Министърът на труда и социалните грижи на Турция Мехмед Мюезиноглу призова българските власти да не създават пречки на граничните пунктове за пътуването на желаещите да гласуват в България на вота в неделя.

Още по темата

На среща с избиратели в Ипсала Мюезиноглу заяви, цитиран от БТА:"Призовавам българските власти да не се поддават на провокациите на крайните националисти, нека в името на демокрацията бъдат по-уважителни към правото на вот на гражданите от турски произход с български паспорти, за да могат те да упражнят правата си. Нашето желание е България да не позволява такива действия като блокиране на границите, спиране на автобусите, действия, които нанасят вреда и на самата България. Очакваме от българското ръководство да прояви демократично отношение като осигури и гарантира правото на всеки неин гражданин да гласува спокойно и без притеснения".

Турският министър посочи още, че неговата страна се надява, че случаят с блокирането на гранично контролно-пропускателен пункт на турско-българската граница преди два дни, когато бяха спрени 5 пътнически автобуса от Турция към България, ще остане изолиран случай и че ще бъдат взети необходимите мерки, за да не се повтори това.

Предишния ден валията на Одрин Гюнай Йоздемир призова българските власти да не допускат действия на радикални националистически групи, които блокираха пътя край турско-българската граница.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
4
 
16
 
! Отговори
agronoma преди 7 години
Министър в някакъв дивaшки султанат със самозван луд диктатор ще ни дава акъл по демокрация? Докъде стигнахме? Ай сиkтир бе!
192
2
 
6
 
! Отговори
!! преди 7 години
и секциите не можехме да намалим ама са 4 пъти по - малкопък вие си лайте как това ви "обиждало":))))))не ни пука
191
4
 
21
 
! Отговори
До Shopp™ преди 7 години
Дадохме ви пълна свобода,джамиите ви станаха повече от нашите църкви,но вие сънувате Османска империя и не искате да сте граждани на БГ,а господари!Само от коментарите тук е видно,че нито се чувствате български граждани,нито имате уважение към нас!Вие не се и срамувате от делата на дедите си!Вие сте горди потомци на убийци и изнасилвачи,които вместо да са вечно благодарни за нашата толерантност,ни се присмиват!Злоупотребихте с добрината ни,а дори не я заслужавахте!
190
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ShoppЯсно ми, че не би. Вие мюслитата убивате собствените си майки с камъни, от вас човечност никой не очаква.
189
0
 
2
 
! Отговори
До срещу БКП преди 7 години
айде сега - до вчера си му се кланял на Доган в джамията,а днес в затвора да влизал:)))))какво ли не правят някои хора за пари:))
188
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КакНасилствено ислямизирани българи, които гласуват в подкрепа на насилствено натрапената им вяра и турското благо.
187
1
 
5
 
! Отговори
До Shopp™ преди 7 години
а няма проблемпросто без двойно гражданство - или едното или другототи пак си имай българско гражданство,но няма да имаш :)))
186
2
 
10
 
! Отговори
Как преди 7 години
нагло разни родоотстъпници се правят,че не разбират че това в голямата си част не са турци,а потомци на насилствено ислямизирани българи!!!
185
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ShoppЗнаем, знаем. Много е изписано за "естествения съюз" между българи и османци. Изобщо, последните са изградили неизброими съюзи - с арменци, кюрди, гърци, сърби. Неотдавна едно турско полицайче създаде много силен съюз с руския посланик в Турция, направо го съюзи на макс.
184
0
 
5
 
! Отговори
До Shopp™ преди 7 години
стига,стига не се напъвайпрозрачен си
183
1
 
14
 
! Отговори
Боил преди 7 години
Ликвидация на двойното гражданство за българи живеещи извън ЕС и въпросъте решен.Когато има тумур решението е едно ОСТЪР ДОБРЕ РЕЖЕЩ СКАЛПЕЛ за да няма разсейване !!!!!
182
1
 
11
 
! Отговори
До Shopp™ преди 7 години
тия клишета си ги запази за себе синяма дядовци, няма прадядовцитова са чужди граждани и точка
181
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НаивенЗаконите не са проблема, това мога да ти кажа. Всички магистрати и управници ги нарушават постоянно, но гарван гарвану око не вади. Колкото и закони да се пишат, без ефективен механизъм за прилагането им нищо няма да се постигне. На първо място трябва да се вкарат едни 1000-1500 човека в затвора за ужасно дълго време, и на тяхно място да се назначат млади, компетентни невръзкари. Време е вече да извхвърлим остатъците от ДС на бунището, където им е мястото.
180
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 264Kak ще гласуваш с български документи за турски референдум?
179
0
 
15
 
! Отговори
несъгласен преди 7 години
Тези "туристи" не живеят,не работят и не плащат данъци в България.Защо да гласуват?Когато имаше избори в САЩ за президент да не би мексиканци да са преминавали границата на САЩ за да гласуват за президент на САЩ?На кое му казват турците демокрация?На това,че една от партиите плаща пари за да гласуват за нея???Ама това по закон не беше ли престъпление ,а не демокрация?Може ли при следващите избори в Турция да поставят урни и по пазарите и куроортите та и нашите туристи и търговци да гласуват!!!
178
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужас.Турците се намесват в изборите,които Кремъл провежда във България.На някой май им се изправиха косите
177
3
 
17
 
! Отговори
27г. преди 7 години
Нека да имат право да гласуват, само български граждани с адресна регистрация на територията на страната, с период не по-малък от 4години и всичко ще се оправи.
176
4
 
12
 
! Отговори
:)))) преди 7 години
намалихме ли им секциите в Турция 4 пъти - намалихме ги и Турция нищо не може да направи !!и двойното гражданство ще премахнем и Турция пак нищо не може да направи !!нека си лаят
175
1
 
19
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
Прав е турчина. Не са виновни изселниците , а тези дето позволиха същите да гласуват. Да се блокира НС.Премахване на българските паспорти. Това е истината.
174
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забранете гласуването с двойно гражданство!!! Ако аз отида да гласувам в друг град в България трябва да си взема куп документи,бележки и т.н., а този който живее в Турция и работи срещу българските интереси идва и гласува свободно ПРОТУРСКИ!!! ИМА ЛИ ДЪРЖАВНИЦИ В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ?

Спонсорирани публикации