Нинова готова за властта X 3: С три екипа, с три плана

"Само от змии се страхувам в живота", обяви лидерката на БСП
23 мар 2017 10:46,
167
Нинова готова за властта X 3: С три екипа, с три плана
Снимка: архив БТА

Лидерката на социалистите Корнелия Нинова, която вече заяви, че ще поеме премиерския пост, ако БСП спечели изборите, обяви, че има три екипа и три плана за управление.

Тя е категорична и че партията й ще е победителят на изборите на 26 март.

"Сигурна съм в победата, не си представям визуално, че седя в Министерски съвет, но имам три плана. Имам и три екипа, с които знаем по ден и час какво трябва да направим след 27 март. Победа е да сме първа политическа сила", каза Нинова пред "Нова телевизия".

Лидерката на БСП даде да се разбере, че след изборите може би ще се обърне към Обединените патриоти за коалиция.

Още по темата
"Най-близки по платформа сме с Патриотичния фронт", каза тя.

Нинова беше категорична, че няма да има голяма коалиция между БСП и ГЕРБ. Тя даде да се разбере и че едва ли ще се съгласи на управленски съюз с "Воля". Преди дни лидерът й Веселин Марешки обяви, че би се коалирал със социалистите.

"Много ми е странен този завой на Веселин Марешки за 24 часа, до вчера бяхме нежеланото зло, сега готов да ни подкрепи", коментира Нинова и обясни, че не би се възползвала от тази подкрепа.

Лидерката на БСП обяви и че няма да прави коалиция с ДПС.

"Два пъти направихме грешки в коалиция с ДПС. Смятам, че трети път няма да има. Самата коалиция не беше грешка, грешка беше начина, по който ние го направихме", каза още тя.

Нинова обяви и първото нещо, което би направила, когато влезе в Министерски съвет – отмяна на постановлението за заселване на бежанци в български общини.

"Ще призова президента Румен Радев за свикване на Консултативен съвет по национална сигурност. Ще внеса веднага Закона за общинските и държавните предприятия и ще изтегля от там политическите назначения.

Политически лица в бордове на държавни предприятия е основание за политическа корупция", каза още тя.

Нинова отговори и няколко лични блиц въпроса. Тя обясни, че живее с между 2000 и 2500 лева на месец и нямам кредити.

"Вози ме шофьор. Колата е "Шкода". Не ползвам охрана и имам неприязън към това", обясни тя.  За последно излъгала майка си, че не е болна и всичко е наред. Плакала, когато Румен Радев спечелил президентските избори.

"Помолих екипа ми да излезе от кабинета. Останахме само с Румен Радев. Казах му: "Ти успя. Не забравяй моля те първия ни разговор" и той ми каза "И ти успя". В личния живот много плаках и много страдах, когато баща ми почина.

Това беше преди година и няколко месеца. Това е най-голямата ми загуба в личен план", каза лидерката на БСП.
Тя е категорична, че политиката не я е променила. "Останах си земен и нормален човек", убедена е Нинова.

"Само от змии се страхувам в живота", отвърна тя на въпроса от какво се страхува.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
3
 
5
 
! Отговори
До 99 преди 7 години
Личи си, че не сте слушал/а добре. Като цяло това е нормално за народа ни. Нито слуша, нито мисли.
94
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Сянката на Делян Пеевски покрива бившия премиер Бойко Борисов и партията му ГЕРБ преди предсрочните парламентарни избори в неделя, съобщава специализираното издание Balkan Business Wire. В предишни свои публикации Balkan Business Wire разкри схемата за умишленото фалиране на КТБ и участието на Делян Пеевски и висши държавници с нея."
93
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова, ако не потърси сметка на крадците, си отива! Много добре знае, че ще се борят с всички средства да я прецакат.
92
10
 
13
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
В САЩ президента има два мандата ,полицият работи в един район две години ,президента ни се избира до два мандата ....Борисов имаше два мандата ....време е друг човек да дойде и да провери "Каква работа е направил предишният кабинет и неговите минуси ", а то тъй все се хвали човек когато е на власт и се самозабравя . Нужно е на Борисов и в опозиция да е - здравословно ще е за ГЕРБ .Май настъпи време за жена да управлява България -па след това ще я "плюваме" !
91
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаме две тенджери с развалена манджа, претопляна десетки пъти, номер 10 и 11. Всички знаем какво има в двете тенджери и дори няма нужда да проверяваме.
90
15
 
14
 
! Отговори
СДЕЛКА ИЛИ НЕ преди 7 години
Имаме останали две кутии.Едната е с номер 11 и на нея пише Бойко.В нея със сигурност знам,че има 9но.Другата е с номер 10 и на нея пише Корнелия.Там не знам какво има.При тази ситуация естествено избирам номер 10.
89
9
 
9
 
! Отговори
гадателката преди 7 години
Виждам тикви търкалящи се по склона, някой от тях са в раирани дрехи.
88
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази сутрин Корнелия направо трепереше на тв-екрана, явно беше взела по-голяма доза. Предлагам политиците да ги тестват за алкохол и наркотици преди изявления пред публика
87
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали ви казах, че повервАх, че мъжлето на нинива като служител на Лукойл няма конфликт на интереси. К'во искате повече?
86
8
 
16
 
! Отговори
65 преди 7 години
И азя гледах по Нова.Леле мале,че тя чак страшна бе.И много злоба има в нея.Като чие името Борисов_полудява.Тая е като Сталин.Има човек _има проблем,няма човек_няма проблем.Ако си мисли ,че Бойко и е главния проблем и без него ще цъфнем_ЛЪЖЕ СЕ!!!!А пък Виктор Николаев се изложи с въпроса_,..какво си казахте на срещата след победата на Радев_нали не беше любовна?Е то само това ни остава.Любовен червен диктат.Ама той нали се ожени за изборите.Не може комунист да живее в разврат.Да краде_може
85
7
 
9
 
! Отговори
до 102 преди 7 години
Че ти какво искаш да работи мъжът на Нинова.*** като тебе ли.Ами я кажи какво работи примерно мъжът на Цецка Цачева.Ами я кажи нещо за бившата на Боко,кака ти Цветелинка.
84
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Биби като върне откраднатото ще има дори за пенсии на родителите ни!
83
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжа на нинова искал да не се показва на светло, работил в Лукойл ама вярвайте хора нямал конфликт на интереси. И аз чух и повервах!
82
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажи му социалист, и повече не е нужно да го обиждаш.
81
6
 
12
 
! Отговори
Иван преди 7 години
А към негласуващите- вие ще докарате пак комунистите на власт, защото те са ръзвързали кесиите и ще накупят *** и подобни. После година-две протести за да ги изгоните, защото те власт сдават само с кръв. А иначе на БСПто толкова им трябва 1-2 години да фалират държавата.
80
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз слушах Нинова по новатв и не можах да се ориентирам откъде ще вземе пари за да помага на бедните. Тя твърдеше, че у нас има около 10 000 богаташи с заплати над 10 000лв и като ги обложи с данък ще има пари за бедните. Обаче богатите затова са богати, защото са хитри и предполагам, че догодина заплати над 10 000лв няма да има
79
10
 
14
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
Сутринта я слушах(не я гледам защото е отвратителна)и останах с впечатлението че БСП е Нинова.Няма поименно обявен/и екип/и,щяла да купува ЧЕЗ- ама не знаела ценатаимала три екипа-ама няма да се явява на дебат с екипи,ще накара банките да дават безлихвени кредити-ама парламента трябва да приеме закон.Говори много,не казва нищо.Болна,самовлюбена в себе си жена.Опиянява се от гласа си и затова говори само глупости.Бог да пази България от тази жена!
78
10
 
5
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Първа крачка назад към нашето светло комунистическо бъдеще.Ще гласувам за теб Другарко хареса ми много и това за тъпата демокрация.Давайте другари за нашата Народна Република да си я върнем!!!
77
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От изборната кампания се разбра едно нещо, БСП не осъждат престъпленията на комунизма в България. Дори напротив, тяхната цел е убийствата и терора да минат за антифашистка борба и прочие измишльотини. Да внушат, че в годините на студената война се е живеело охолно и спокойно, държавата е била стабилна, а хората били добри и честни.
76
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом така нервничат гербави и са толкова вулгарни, се движим в правилната посока.

Спонсорирани публикации