ДОСТ: Каракачанов, Симеонов, Сидеров са фашисти!

Местан обвини патриотите, че нарушават закони и Конституцията
Обновена: 24 мар 2017 22:54 | 24 мар 2017 15:15, Камелия Цветанова
207
ДОСТ: Каракачанов, Симеонов, Сидеров са фашисти!
Снимка: Булфото, архив

След като симпатизанти на Обединени патриоти блокираха гранични пунктове, за не допуснат влизането на автобуси с български изселници в Турция, които идват, за да гласуват в неделя, лидерът на ДОСТ обвини във фашизъм лидерите на коалицията.

Още по темата

"Блокирането на границата по призив на крайните националисти от Обединени патриоти  Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров е проява на откровен фашизъм. Ако България е правова държава, кандидатдепутатският имунитет на тези лица трябва да бъде свален и същите да бъдат незабавно арестувани за подстрекателство към нарушаване на конституционни права на български граждани", ядоса се Местан в реакция на блокадата.

Според него никой няма право да възпира български гражданин да влезе свободно в родината си.

"Това, което се случва на границата, не е право на протест, а арогантно погазване на конституционния ред в държавата. Държавните органи, вместо да охраняват това изключително тежко престъпление, следва да приложат цялата строгост на закона спрямо извършителите", настоява Местан, цитиран от пресцентъра на ДОСТ.

Той смята, че трябва да има реакция на случващото се, защото президентът, премиерът и министрите следва да са наясно, че правото на протест свършва там, където започва конституционното право на друг гражданин.

"Призоваваме компетентните власти час по-скоро да прекратят самоуправството на българо-турската граница и осигурят свободното и спокойно влизане на българските граждани в родината им", иска Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Владимир Зидаров пак се пеняви!
42
1
 
12
 
! Отговори
лошо,лошо преди 7 години
Усвоил е езика на Ердоган,но то се и очакваше.Добре,че Е. Михайлов-канарчето- го подкрепя.
41
2
 
13
 
! Отговори
Е преди 7 години
Реториката на Местан, е едно към едно с тази на Ердоган! След толкова нарушения на изборното законодателство от страна на ДОСТ, точно той ли ще се оплаква!?
40
4
 
2
 
! Отговори
Темида преди 7 години
До 43 не че защитавам ГЕРБ ама се кефя как медии и политици манипулират народа и отвличат внимание. ДОСТ подкрепиха Цецка, Герб изрично отказаха подкрепата..така де ако не си разбрал ДОСТ помогнаха на БСП като казаха, че подкрепят ГЕРБ.. Ама да си сляп и без мозъчен е лесно Ще гласувам с опцията не подкрепям никого защото мен не ме промиват..............все още имам реален поглед над света
39
2
 
8
 
! Отговори
скрит в аржентина преди 7 години
Те го не щат в селото, той за попската унука пита. Нагъл, та нагъл.
38
10
 
5
 
! Отговори
u4en преди 7 години
БГ-мюсулмани изгонени в Турция и принудени на двоино гражданство! КОЙ ги изгони - червените бок---и! А когато пращат пари тука на свои блиски са добри !
37
2
 
7
 
! Отговори
Мухамед свинаря! преди 7 години
Политиците са като космите около ануса - все задържат дарадонки за да се затруднява човек докато се бърши. Бръснеш ли ги тези косми нещата се подобряват значително. Така и с политиците-доказани нехранимайковци всичките до един вече близо 30 години. На всичкото отгоре доста на брой за една България!
36
4
 
21
 
! Отговори
станчо преди 7 години
Лютви ага, ако България беше правова държава ,нямаше да съществуват турски партии, които са в пълно противоречие с конституцията. Така , че най-малко вие трябва да си отваряте устата за конституция.
35
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ=ДОСТ=ЕРДОГАН=ТИРАНИЯ
34
9
 
5
 
! Отговори
До До 21 преди 7 години
Ха--ха-ха и на ромите щяло да им дойде времето. От меки китки като вас ли? 500 години кесихте под турско робство. Вдига се въстание 2-3 хил човека участват. В руското турската война 6000 опълченеца. Тавариш Путин ли ще викате да ви спаси от друговерците?
33
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, много е тъпо вече всеки ден Ердоган нарича европейците фашисти, нацисти сега и този като неговия господар повтаря като папагал същото .
32
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП-ДПС-ДОСТ-АТАКА!
31
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МЕСТАН ПОДКРЕПИ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА И БОЙКО- МУТРАТА!!!
30
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че Местаня е проводник на Султанския интерес в България е ясно. Колкото и да не ни харесва е прав. Не за фашизмите, това го е преписал от Султаня си. Прав е, че народни представители не пускат български граждани да влезнат в Бългаиря. Законодателите нямат там място, това е работа органите на реда по поръка на изпълнителната власт. Правова държава означава, че законът е закон, без значение дали ни харесва.
29
3
 
5
 
! Отговори
TANGRA преди 7 години
ex turski pseta vsichki sme fashisti za tiax . a che te se burkat v nacionalnite ni interesi e nishto
28
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган беше на квалификационни курсове при Путин и вече нарича неудобните му с думата "фашисти". Знаете какво вика крадецът, докато бяга. Украинците също са "фашисти", според Путин, след като изметоха Янукович - неговото протеже на поста Президент на Украина.
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дъртият козльо изпълзя от дупката. Тези били фашисти, а той е един от таш///аците на перкото Ердоган. Една страхлива, подла, лакома и лъжлива креатура.Ще гледа парламента от опашката на коня, колкото си иска. Но няма да смее, щото набараме ли го този дръгливец, ще забрави и политика и квалификации.Лаком г--з си е той, готов да поведе ордите да се опитат да превземат България.Да се промени закона за регистрации на партиите. На етническа основа може да си сади картофи.Народа ще му бие Екзактен шут
26
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво каза?-че патриотите са фашисти ли?Тази риторика не я ли чухме съвсем скоро от Ердоган?Къде спят службите и прокуратурата и защо си завряха този таралеж в гащите?
25
3
 
20
 
! Отговори
Аман бе преди 7 години
Няма ли кой да му го намести на г-н Местана, че да миряса!
24
3
 
16
 
! Отговори
Мухамед свинаря! преди 7 години
Абе няма ли някаква сила да ви измете всичките барабар с тебе Местане! Взаимно се сочите с пръсти ама сте едни и същи маскари до гроб!