Герджиков се намеси: Патриотите да вдигат блокадата!

Ако все пак останат на границата, полицаите ще ги разгонят
Обновена: 24 мар 2017 22:20 | 24 мар 2017 16:23, Камелия Цветанова
108
Герджиков се намеси: Патриотите да вдигат блокадата!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Блокадата на границата ни с Турция трябва да бъде вдигната незабавно. Това е решено на спешно заседание, свикано от служебния премиер Огнян Герджиков, с МВР шефът, председателя на ДАНС и главния прокурор.

Още по темата

Тази сутрин националисти затвориха граничните пунктове "Капитан Андреево", "Лесово" и "Малко Търново" в опит да спрат идващите към България автобуси от Турция. Намерението им е блокадата да остане до деня на вота включително, като лидерите на патриотична формация призоваха протестиращите да не влизат в сблъсъци с полицията, както и с преминаващите автобуси.

Наложи се автобусите от Турция да спират малко преди блокадата, а хората да преминават границата пеша.

След днешната спешна среща в Министерски съвет обаче стана ясно, че свободното движение през граничните контролно-пропускателни пунктове следва да се гарантира незабавно като е според националното и международното право.

Ако след отправените многократно призиви към участниците в блокадите на границата движението не бъде възстановено, органите на реда ще предприемат предвидените по закон мерки, уточняват от правителствената пресслужба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трай бе си Дуфалак! Утре няма да си на власт.
42
1
 
19
 
! Отговори
До 49 преди 7 години
Патриоте,като си патриот защо не си на границата?И защо мислиш,че правителството кове закони?НС трябва да промени изборния закон,а не служебното правителство.
41
3
 
9
 
! Отговори
Bg. преди 7 години
Въздухар.
40
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриоти,вие,които подкрепяхте правителството на Б.Борисов,защо не променихте изборния закон,за да не се случват подобни неща.
39
27
 
5
 
! Отговори
ff преди 7 години
Ще гласувам за патриотите, то ясно че има и предизборен елемент в действията им, също така не ми хареса че се коалираха с ГЕРБ, но все пак ще гласувам за тях най-вече заради Каракачанов а не заради Симеонов
38
9
 
8
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
е ся ко мунягите и *** изгубиха изборитв, посегне ли ч е н ге на протестиращ ББ ще вее байряка за трети път с патриотие, може и без Атака...кофти ама реалност.
37
8
 
32
 
! Отговори
Българина преди 7 години
А защо на спешно заседание не забраните двойното гражданство и не дерегистрирате дост? Долни предатели безродни народния съд идва всички събота и неделя на границата това е новата Шипка!
36
10
 
26
 
! Отговори
Очевидно преди 7 години
До турчинаАко Турция спре търговията с ЕС,ще фалира моментално!Нека опитат!А ако им върнат и скъпоценните съграждани-чака ги просешка тояга!Турция е само един от пазарите за ЕС,а ЕС е най-важният пазар за Турция,анадън му?
35
17
 
4
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Не на шовинизъма!
34
10
 
27
 
! Отговори
да преди 7 години
Турция и кофи за *** не може да произведе сама:-):-):-)балона им вече се спука и лирата струва колкото тоалетна хартия :-):-):-)Кюрдистан е готов - Русия и САЩ си стиснаха ръцете,а Анкара да го д'уха хахахаха
33
5
 
36
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Ефектно,но неефективно!Има лесен и ЗАКОНЕН начин да се спрат гласовете от Турция,вкл. и автобусните!Даже няма нужда да се отменя двойното гражданство!Просто се приема закон,забраняващ гласуването на лица живели над 27г в чужбина!В UK има такъв закон(над12г),беше обжалван в Страсбург и делото загубено,т.е. действа!От това следва,че и нашият ще мине там.Нужна е само воля и 121 депутати!Бих искал да видя лицата на отказалите да подкрепят такъв закон!За следващите избори тая година трябва да стане!
32
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега,стада,залепени до насадените в безмозъчията от медиите партии,ако имате малко мозък,ВЗЕМЕТЕ И СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ ПЪРВИТЕ 6-7(най-добре 10) ПАРТИИ,КОИТО ВИ НАБЛЪСКВАТ В ГЛАВИТЕ МЕДИИТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ,ЗА НЯКОЯ ОТ ТЕЗИ,КОИТО СА СЛЕД ТЯХ!НЕКА ТОВА БЪДЕ ВАШИЯТ ПРОТЕСТЕН ВОТ СРЕЩУ 27 ГОДИШНОТО СТАТУКВО!!!
31
13
 
12
 
! Отговори
бай Тошо преди 7 години
Кво стана, бе патреотари? Какво правиш бе Радефф и твоето протеже Герджика? Нали уж всичко около изборите беше спокойно и честно? Така нищо няма да направите и ако нахлуят бежанци. Смотан президент, ама хак да им на тези, които го хвалеха и избраха.
30
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
#31:А защо гърците си нямат закон,забраняващ блокиране на границата,В ЗНАК НА ПРОТЕСТ,КАКЪВТО И ДА Е?!Защо,когато фермери блокират границата,цяла Гърция е с тях,независимо,дали на всички гърци им е удобно,или,не,а ние мрънкалата веднага се надигаме срещу блокадата?!!И изобщо и въобще,НЕЩАСТНИ "БЪЛГАРИ",ПОГЛЕЖДАЛИ ЛИ СТЕ В СЕБЕ СИ,ЗА ДА СЕ ВИДИТЕ,КАКВО СТЕ?!Възможно ли е някога да се обедините,около каквато и да е кауза,ОСВЕН В РЕДКИТЕ СЛУЧАИ НА ОПИАНЕНИЕ,ОТ МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ПОЛИТкастата!
29
3
 
16
 
! Отговори
турчина преди 7 години
И последните новини:Турция ще затрудни Мерцедес Бенц като вдигне данъците. Мерцедесите произведени в Турция са за турския пазар. Спират вноса на химикали и суровини от Германия защото турския производител се ощетявал. Спира се вноса на пшеница и царевица от Русия на стойност 1,5 млрд.долара. Пак заради турския производител.Всяко семейство което не се е развело в продължение на 25 години ще получава мин.пенсия.
28
34
 
12
 
! Отговори
varg преди 7 години
турция върви нагоре правят си Бойни самолети F35 и си свиркат защото Европа е Босфора и от там минава пътя на Коприната от векове. 500 години съжителство ни пазеха от всичко, златния период на БГ семейства с по 7 деца, търгуваш от Багдад до Виена, а не като сегадано Турция отново ни спаси както когато бяхме чат от великата империя 5 века всички се страхуваха от нас..
27
25
 
8
 
! Отговори
varg преди 7 години
самоче че европа е Босфора и от там минава пътя. 500 години съжителство ни пазеха от всичко, беше златния период на БГ, търгуваш от Багдад до Виена, а не като сега данъци и лихви само!Турция отново ще ни спаси както когато бяхме чат от великата империя 5 века
26
8
 
12
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
На този Местан паметник трябва да му вдигнете,цялата кампания изнесе на гърба си,хайде сядайте пред телевизорите ,че турските сериали започват.
25
6
 
30
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
служ кабинет да изтегли жандармерията от границата и да не създава напрежениепатриотите знаят какво правят българия не е турски султанат да ми определятбъдещето да си живеят живота и да не се занимават с нас българите
24
21
 
10
 
! Отговори
ДОСТ преди 7 години
27 В моментa стaвaше думa зa лишaвaне от конституционно прaво нa вот, a не зa зaдръствaне нa туристи, или тирове. Кaто минaт изборите в неделя блокирaйте К. aндреево вaш си е проблемa, но не нaрушaвaйте конституциятa, зaщото нямa съд който дa опрaвдaе тaковa престъпление

Спонсорирани публикации