Откриха мъртъв фронтмена на The Prodigy Кийт Флинт в дома му

Тялото му е открито тази сутрин
Обновена: 4 мар 2019 14:54 | 4 мар 2019 13:42,
154
Откриха мъртъв фронтмена на The Prodigy Кийт Флинт в дома му
Снимкa: Reuters, архив

Фронтментът на The Prodigy Кийт Флинт е починал на 49-годишна възраст. Тялото на певецът е било открито в дома му в Дънмоу, Есекс, предаде Independent.

Пред британския The Sun полицията от Есекс обясни, че сигналът към спешните случаи е бил подаден малко след 8 часа тази сутрин.

"Отзовахме се и за жалост 49-годишният мъж беше обявен за мъртъв на място", обясниха от полицията. Смъртта му не се разглежда като подозрителна от властите.

В официалния Twitter акаунт на бандата новината бе потвърдена.

"С дълбок шок и тъга можем да потвърдим смъртта на нашия брат и най-добър приятел Кийт Флинт. Истински пионер, иноват и легенда", написаха от The Prodigy.

В Instagram бандата съобщи, че Кийт е отнел живота си.

Заедно с The Prodigy Флинт стана една от най-иконичните фигури на музикалната сцена през 90-те години. Той се присъединява към групата през 1990 г. като танцьор, по-късно става и фронтмент на групата.

Флинт изпълнява вокалите едни от най-разпознаваемите сингъли на The Prodigy - Firestarter и Breathe, и двата достигнали номер 1 в класациите през 1996 г.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
67
 
19
 
! Отговори
Кой какво преди 5 години
Музиката на Продижи никога не била за слушане . Тя беше за така наречените рейв партита които си бяха сборища на надрусани хора които скачат до зори под въздействието екстазита и друга синтетична дрога. Нищо от това не става за слушане
67
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пускам Диму Боргер в тубата да чуя за ко иде реч... и хоп получавах минус и от мен.
66
42
 
14
 
! Отговори
Ха Ха преди 5 години
Поза и наркотици това единствено беше този ПОЗА. Слушал съм ги (относително защото не стават за слушане ) като пъпчив младеж. Освен за надрусани с химия тяхната музика за друго не ставаше.Сега не мога дори да си представя че такова ла-но съм слушал. Не знам за причините ама ако някой не знае на запад има последните 10 години епидемияот самоубийства .В САЩ са с 30% нагоре за ангглия незнам
65
6
 
25
 
! Отговори
Шилето преди 5 години
Стойностните хора си отиват, смърделите като мен със самочувствие без покритие остават, защото и господ не иска *** като нас.
64
2
 
26
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Азисее само ти ни остана Азисеее
63
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Защо не пишетеПише в статията, че се е самоубил
62
23
 
8
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Еееее аз тоя с рогите съм го виждал бе.Кога малкия внук си го пускаше на видеото и мен веднага към нужника *** подкарваше.Много разхлабителна симфония правеше бе и действаше идеално против всякакъв запек.Ама аз да говоря за него хич не върви щото хич не му разбирам ама като гледам и бая други тука не разбират, пък като мене пишат и дразнят хората.То затуй си има форуми по интереси и там никой кат мен не плещи като не разбира ама тука си е бамбашка работа-абе лаф да става бе.Да викат попа и толкоз
61
2
 
27
 
! Отговори
Дидо преди 5 години
До Thomas Linke 55Нищо не помниш,омбре!Трябваше да дойдат на 1 май 99-та,падна бомбата в Горна Баня-отложиха и дойдоха СЪЩАТА година Август.Много лъжете,ей!Mindstorm ги подгряваха!И какви 60 000 билета,бре,ка.у.н?Не бяхме повече от 10 000!
60
46
 
11
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Е айде сега били явление тия ...щом ги въртяха по мтв със Спайс гърлс колко да са явление...шумна простотия еднодневка...
59
13
 
20
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Уважавам всеки литературен или музикален вкус. Всеки от нас е отделна личност, която не можем да пренебрегваме заради пристрастията си. Влязох в Google и си наложих 3 минути и 46 секунди за изслушам този младеж Киит - неговото изпълнение на ''Firestarter''. Бог да го прости, че си е отишъл толкова млад, в разцвета на силите си. Като певец и артист считам, че няма да ми липсва. Предварително се извинявам, ако думите ми засегнат някой от неговите почитатели.
58
5
 
21
 
! Отговори
Ами преди 5 години
На шмарколил се е яката и са и гътнал.Ся другите ще барнат една,две песнички.Ще преиздадат най доброто от Продиджи.Ще направят малко кинти.Те тва е.
57
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Накъде отива тоя свят...онзи ден Шабан Шаулич...днес този млад интелигентен мъж...само Азис остана да ни грее...
56
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новичок? Или олд скул наркотици...
55
23
 
26
 
! Отговори
Защо не пишете преди 5 години
от какво е умрял? Най вероятно от западните ценности, които искат да ни ги донесат и в България.Само вида му като се види, се вижда, че е наркоман!
54
9
 
39
 
! Отговори
:( преди 5 години
Израстнах с техните парчета . Мечтаех за техен концерт. По цял ден слушах песните им .... вече такава музика не се прави ,няма и да се прави.:( Легенда . Вече групата отдавна не е същата ,а без него от тук нататък няма и да съществуват Пс : мАнЕте ги тия простаци тука, нека злобеят . Нищо не знаят те..
53
17
 
6
 
! Отговори
Thomas Linke преди 5 години
Помня точно преди 20 години, трябваше да пеят на 1 и 2 април 1999 г. в СОФИЯ, но заради започналите бомбандировки над Белград и над Ниш от НАТО на 17 март, Продиджи не дойдоха в СОФИЯ...Тогава над 60 000 души си купиха билети, и го издухаха яко . Май Тибетски Сърца им бяха спаринг, заедно с Уикеда, тогава излезе ''ние с боби пием кафе'' .Продиджи дойдоха чаааак след година и 4 месеца -август 2000 г. и вече бяха тръгнали надолу .
52
4
 
6
 
! Отговори
филмова академия преди 5 години
Хайде сега - по примера на ""бохемска . . . . . ."" да му врътнат една екранизация - и догодина - - ""Оскар" отива прии....... хм . . . .
51
4
 
26
 
! Отговори
V преди 5 години
Никой не се самоубива щото му е хубав живота. И кво излиза ? Че е по хубу да си народокултурист в България отколкото да си солист на Продиджи . А това е много жалко за изкуството като цяло . Вярно е че беше наркоман ,ама остави нещо след себе си . А тия дето вземат субсидии вишистите от натвиз те кво остават срещу парите които наливаме???
50
4
 
27
 
! Отговори
Сенсей Ага преди 5 години
Велики хитове имат, но момчето си беше психопат .
49
7
 
47
 
! Отговори
ноби преди 5 години
значи хора, които никога не са слушали придиджи, си умират от кеф, че някакъв музикант се самоубил. е това какво е драги ми селяни скапани. ми мрeте вие. сега по лесно ли преглъщате салатката вечер

Спонсорирани публикации